Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mantis, dzięki, banerek piękny, ale na szczęście już niepotrzebny - Buba znalazła swoją przystań w obecnym DT, który już się deklaruje być DS dla Bubusia. Nie mogła lepiej trafić - wspaniałe warunki, opieka i góra miłości od ludzi, którzy poza psami świata nie widzą :loveu::multi:

Posted

Przepraszam za offa:

Pomóżcie nie bądźcie obojętni!!!

W imieniu bezdomnych zwierząt zwracamy się do wszystkich ludzi o dobrych sercach o przekazanie 1% podatku na Schronisko dla Zwierząt w Radlinie. Otrzymane pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane m.in. na rozbudowe i remont boksów, oraz ogólną poprawę warunków w których przebywają psy i koty. Zwierząt stale przybywa, a pieniędzy brakuje.
Nie bądź obojętny. Pomóż!

Schronisko dla Zwierząt w Radlinie
Numer konta:
34 8427 0009 0020 0383 2000 0001
KRS: 0000154454 Oddział Jarocin
NIP: 617 20 44 707

Posted

mamanabank napisał(a):
oj malta, malta... nie pomagasz Ty budować dobrego obrazu Fundacji, dla której tak dzielnie walczysz...

Oj mamanabank, oj mamanabank a tu Cię zaskoczę , gdyż związana jestem z zupełnie innym Towarzystwem, a z Fundacja nic mnie nie łączy...Rozumiem, że osoby postronne , niezwiązane ze sprawą mają się wstrzymać ze swoimi obiektywnymi komentarzami?

Posted

Figafiga napisał(a):
a ja proszę o wykasowanie wszystkich zdjęć mojego autorstwa, wyraziłam zgodę na wątku tym na używanie ich przez fundację, ale w takim przypadku sobie tego nie życzę!!!!

proszę poczytać również!!! wynika to z zawarte w art. 78 i 79 ustawy z 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim
i prawach pokrewnych.

DOMAGAM SIĘ USUNIĘCIA ZDJĘĆ MOJEGO AUTORSTWA Z POBYTU BUBY W SCHRONIE!!!!!!!!

Zdjęcia zostały usunięte. Niestety zmiana bannerów i kodów do ogłoszeń w których wykorzystywane są zdjęcia Buby jeszcze trochę zajmie.
Proszę o wyrozumiałość.
Gdyby mimo wszystko wyraziła Pani zgodę na ich zostawienie w materiałach które do tej pory zostały stworzone to było by super.
W nowych materiałach Pani zdjęcia już się nie pojawią.

Tomasz Łuczak

Posted

napisałam wcześniej, że te banery co są mogą zostać, czy ogłoszenia rozwieszone i inne typu allegro...Tylko jak Pan pisze w nowych żeby nie było....ale mi się wydaje z tego co napisane jest wyżej, że DT deklaruje sie na DS czyli mam nadzieję, ze kolejne ogłoszenia nie będą potrzebna.Pozdrawiam

• 2 weeks later...