fieldfare Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Mantis, dzięki, banerek piękny, ale na szczęście już niepotrzebny - Buba znalazła swoją przystań w obecnym DT, który już się deklaruje być DS dla Bubusia. Nie mogła lepiej trafić - wspaniałe warunki, opieka i góra miłości od ludzi, którzy poza psami świata nie widzą :loveu::multi: Quote
oska1983 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 :) fajnie by było, sunia a już tyle lat że najwyższy czas na stabilizację:) Quote
Paula045 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przepraszam za offa: Pomóżcie nie bądźcie obojętni!!! W imieniu bezdomnych zwierząt zwracamy się do wszystkich ludzi o dobrych sercach o przekazanie 1% podatku na Schronisko dla Zwierząt w Radlinie. Otrzymane pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane m.in. na rozbudowe i remont boksów, oraz ogólną poprawę warunków w których przebywają psy i koty. Zwierząt stale przybywa, a pieniędzy brakuje. Nie bądź obojętny. Pomóż! Schronisko dla Zwierząt w Radlinie Numer konta: 34 8427 0009 0020 0383 2000 0001 KRS: 0000154454 Oddział Jarocin NIP: 617 20 44 707 Quote
malta79 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 mamanabank napisał(a):oj malta, malta... nie pomagasz Ty budować dobrego obrazu Fundacji, dla której tak dzielnie walczysz... Oj mamanabank, oj mamanabank a tu Cię zaskoczę , gdyż związana jestem z zupełnie innym Towarzystwem, a z Fundacja nic mnie nie łączy...Rozumiem, że osoby postronne , niezwiązane ze sprawą mają się wstrzymać ze swoimi obiektywnymi komentarzami? Quote
Romka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 oska1983 napisał(a)::) fajnie by było, sunia a już tyle lat że najwyższy czas na stabilizację:) No własnie,myslę podobnie! Quote
jamal Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Figafiga napisał(a):a ja proszę o wykasowanie wszystkich zdjęć mojego autorstwa, wyraziłam zgodę na wątku tym na używanie ich przez fundację, ale w takim przypadku sobie tego nie życzę!!!! proszę poczytać również!!! wynika to z zawarte w art. 78 i 79 ustawy z 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych. DOMAGAM SIĘ USUNIĘCIA ZDJĘĆ MOJEGO AUTORSTWA Z POBYTU BUBY W SCHRONIE!!!!!!!! Zdjęcia zostały usunięte. Niestety zmiana bannerów i kodów do ogłoszeń w których wykorzystywane są zdjęcia Buby jeszcze trochę zajmie. Proszę o wyrozumiałość. Gdyby mimo wszystko wyraziła Pani zgodę na ich zostawienie w materiałach które do tej pory zostały stworzone to było by super. W nowych materiałach Pani zdjęcia już się nie pojawią. Tomasz Łuczak Quote
Figafiga Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 napisałam wcześniej, że te banery co są mogą zostać, czy ogłoszenia rozwieszone i inne typu allegro...Tylko jak Pan pisze w nowych żeby nie było....ale mi się wydaje z tego co napisane jest wyżej, że DT deklaruje sie na DS czyli mam nadzieję, ze kolejne ogłoszenia nie będą potrzebna.Pozdrawiam Quote
Romka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Cos mi sie wydaje ,ze Bubunia zostanie w domku tymczasowym i bedzie to jej dom stały! Quote
mamanabank Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Czekamy na pomyślne zakończenie procedur przewidzianych przez Fundację i wieści nt. Buby. Quote
mamanabank Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 http://www.fundacjaprima.pl/forum/viewtopic.php?t=387&postdays=0&postorder=asc&start=315 Quote
Romka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wszystko wydaje się byc jak najlepiej!Wydaje sie ,że Buba szczesliwa! Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zawiadomienie o adresie domu stałego jeszcze nie przyszło do schroniska,przynajmniej do soboty tak było! Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Fundacja dzwoniła do schroniska i poda oficjalnie miejsce pobytu naszej Buby czyli adres domu stałego!Dotrzymali słowa! Quote
Recommended Posts