Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Już jestem. Zszokowała nas dzisiaj wiadomość, ze Buba może mieć nużycę. Jeśli wiecie coś na temat tego choróbska to piszcie, tylko konkrety, jakie objawy, jak to leczyć, czy jest zaraźliwe?

Buba jest już u Basi.

Bardzo proszę, jeśli Buba ma nużycę, to jest wątek wyleczonego niekonwencjonalną i niezbyt drogą metodą leczenia nużycy psiaka:
http://www.dogomania.pl/forum/f85/duzy-lysy-zupelnie-jak-slonik-bandi-znalazl-dom-u-p-ryszarda-81936/index329.html.
Można też napisać w tej sprawie do Rwpb ( Pana Ryszarda) który ratował psiaka.
Buba jest pięknym, dorodnym labkiem. Pozdrawiam serdecznie, Bubę i Was, Dziewczyny ! :loveu::loveu:

Posted

Wrocilam z Buba , wiec tak Pan weterynarz pierwsze co zauwazyl to ogromny spokoj naszej czarnej damy , nie robila nic, ulegla totalnie, na plecy mam sie polozyc ? Siup i Buba lezy , przy wyciaganiu szwow po sterylce lezala spokojnie i machala ogonkiem
Kolejna sprawa to uszy totalnie zasyfione , nabrzmiale , gorace, zrobiony zostal wymaz , kolejna sprawa jej czarne sutki, okropny lupiez , swedzenie , tusza , wygryzanie lap moze byc zwiazane z problemami hormonalnymi , zostala pobrana krew na zbadanie poziomu tarczycy . Jezeli chodzi o skore to Wet nie widzi koniecznosci robienia zeskrobin , Buba wg niego moze byc z innym psem w domu

A teraz Buba idzie do kapieli :diabloti:

Posted

O Boże co za ulga ,że Bubcia nie ma nużycy!Mam nadzieję,że pozostałe dolegliwości tez nie będę poważne i będziesz cieszyć się Bubcią bezproblemowo!Napisz jak zniosła kąpiel oraz jak przywitała ją męska część Twojej psiej populacji!Tak się cieszę!

Posted

Buba to kapieli nie lubi ,ale zniosla to z godnoscia i uciekal spod prysznica prosto do mojego lozka :placz:a dopiero co zmienilam wczoraj posciel :angryy:;)

Teraz owinieta i pachnaca z przycietym wzorcowo i wystawowo ogonkiem zajada wedzone uszko :loveu:

Posted

Bardzo miło, że Pan, który ma po nią przyjechac zadzwonił do schroniska.

o to chyba o mnie
Pan ,ktory po nia przyjechał trochę musiał na nas czekać,przepraszamy zawiodła opieka do dzieci!Pan ocenił także ,że mała jest zorientowana na człowieka zwierzęta mniej ja interesują!Buba wskoczyła do samochodu jakby jeżdziła nim od zawsze i pojechała do domku!

o i tu też
Tylko dlaczego pan?
Buba vel Bunia jest super. cieszę się że jako Fundacja mogliśmy jej pomóc

Posted

będzie wszystko, ale zlaeży wszystko jak DT czasowo wyrobi.
Aktualne info i najszybciej pojawia się na forum Fundacji, w pozostałych miejscach mogą być opóźnienia, ale chyba wybaczycie?
Buba poszła dziś na randkę

Posted

BOŻE ,NIE TEN SAM PIES!NIe ma to jak udana randka!:evil_lol:Widzę 2 starających i do tego młodszych!:cool3:Ona jest szczęśliwa !Tak sie cieszę!Twoje psy Basiu widzę ,że zaakceptowały ją bezproblemowo!:multi: