Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok...juz się boję....a ja Cię moim pitbullem grenlandzkim :eviltong: którego mam nadzieję doprowadzisz do porządku i mi pokażesz jak ją doprowadzać....ciekawe czy da się bez nerwów Negry wyczesać jej łapki...

Posted

Widziałam dzisiaj Bubunię, poszłam do niej zobaczyć jak się miewa po sterylce, wygląda normalnie, tylko smutniejsza dzisiaj była, nie wiem, czy z powodu zabiegu, czy dlatego, że spędzała trochę więcej czasu z ludźmi w lecznicy, a teraz znowu boks. Nie nosi kołnierza i nawet nie widać, że była sterylizowana. No to do jutra. Bardzo miło, że Pan, który ma po nią przyjechac zadzwonił do schroniska. Buba czeka :loveu:

Posted

FIGUŚ ale się szybko postarałaś:lol:Mamienabank wysiadł internet więc powiem ,że Bubulina opuściła dziś schronisko kręcą z radości tłustą dupką!Boże jak ona sie cieszyła nigdy jej takiej nie widziałam!Podbiegała do nas wszystkich jakby chciala opowiedziec,że juz wyjeżdza!Pan ,ktory po nia przyjechał trochę musiał na nas czekać,przepraszamy zawiodła opieka do dzieci!Pan ocenił także ,że mała jest zorientowana na człowieka zwierzęta mniej ja interesują!Buba wskoczyła do samochodu jakby jeżdziła nim od zawsze i pojechała do domku!Resztę napisze Mamanabank!Powodzenia Bubuniu!

Posted

Już jestem. Zszokowała nas dzisiaj wiadomość, ze Buba może mieć nużycę. Jeśli wiecie coś na temat tego choróbska to piszcie, tylko konkrety, jakie objawy, jak to leczyć, czy jest zaraźliwe?

Buba jest już u Basi.

Posted

No właśnie, nie wiadomo. Jedna pani weterynarz przekazała dzisiaj rano, że MA, a druga po kolejnej rozmowie wieczorem, że MIAŁA, jest wyleczona i nie zaraża. Zeskrobiny to najlepszy pomysł. Basia, jeśli możemy jakoś pomóc to pisz.

Posted

Basiu,podobnie jak Mamanabank jestem zaskoczona!W schronisku nic o tym nie wiedzieli!Napisz jak reaguje Buba czy ma to samo imię czy cieszy się z nowego miejsca?

Posted

Dziewczyny czuje sie wykorzystana, molestowana, musialabym urodzic sie osmiornica ,zeby ja zadowolic :loveu:ciagle domaga sie pieszczot , ogolnie jest idealna :razz:

A co do skory to sie zmartwilam ,bo mamie wrzucilam na leb dwa psy :placz:

Najwazniejszy bedzie dla mnie wynik zeskrobic i co dalej z Bubcia, nie chce jej oddawac ,bo jest cudna :oops:

Posted

Basiu,zadzwoń do p.doktor i do schroniska i zapytaj sama o problem będziesz wiedziała u żródła!Schronisko potwierdziło pierwotna diagnozę(świerzb wyleczony),która teraz się zmieniła jak widzę!

Posted

[quote name='Romka']Jestem ciekawa czy zachowuje czystość w domu?I jak zniosła kąpiel?

Czy mi sie to sni ? :confused:

Jezeli chodzi o podroz urodzila sie w aucie , zadnych problemow .
Czystosc , hmm w domu poki co nic nie zrobila ,ale bez obaw pozbieramy ,choc na dworze tez cos skapo jezeli chodzi o wyproznianie .

Kapac bedziemy po zmianie szwow , narazie smierdzi jak skunks :cool3:

Posted

Widzieć ją na takim posłanku to miód na serce, mam nadzieję, że jest zdrowa i wszystko skończy się dobrze. Rzeczywiście zadzwoń śmiało, bo może cały ten alarm wziął się z nieporozumienia. Udało Ci się dotrzeć z nią dzisiaj do weterynarza, czy wizyta w poniedziałek?

Posted

Buba to ten nocy nie dala pospac , wiercila, drapala sie , lizala , mlaskala , takze moze ze dwie godziny pospalam :(
Na spacerku juz dawno byla zrobila koopke i siku , pochodzilismy z pol godziny - dala rade.
Gdy widzi innego psa to chce leciec sie przywitac ,ale nawolana przeze mnie wraca ;)
JAk poczuje jakis zapach w trawie to tak smiesznie pochrumkuje :eviltong: