Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani jest bardzo fajna i zdecydowana. Jestem z nią umówiona na wtorek, oby to był dobry domek. W domu już jest jeden psiak, to super że Atos się dogaduje z innymi pieskami. Jeszcze tylko troszkę musi wytrzymać :-(

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby Mamanabank mogła dotrzymać słowa danego Atosowi to...wzęłam go na spacer wraz z Lulu,a Mamanabank w tym czasie wiozła Mamę Szanel do Emira.Atosik był w dobrym nastroju zalecał sie doLulu a ta chciała sie z nim bawić ,obydwoje niemiłosiernie ciągneli ale miałyśmy zkoleżanką krótkie smycze!Zapomniałabym dodać,że Atosik rozebrał się ze sweterka i sweterka już nie używa,dobrze,że choć ciepło.W sobotę Atosik dostał wątróbki i kiedy oddawałam mała Koko i asystowałam przy opuszczaniu schroniska przez Lolę i mamę Szanel mały zawodził na mój widok ,więc nie sposób nie wziąć go na spacer.Jestem jutro w schronisku,poniewaz Blanka i Figa maja syanse na dom,kto wie moze i Atosik pojdyie na spacer:eviltong:Zapomnilam mam zdjecia jutro wkleje!

Posted

Trochę podglądałam jak rozbierał się Atos:razz:Najpierw jedna noga i wygladał jak z ręka na temblaku,potem jakoś druga ale jak nie zarejestrowałam bo następnie widziałam go w sweterku,który miał w połowie tułowia a następnie już szybciutko tylne łapy i gotowe!Sweterek leżeżal przed budą jak wychodziłam ze schroniska na spacer...pewnie nadal tam leżyAtos nie siedzi juz w budzie tak często jak ostatnio,cały czas w sobotę siedzial przed budą.A teraz za sąsiadkę ma Zołzunię!Jutro ciąg dalszy relacji!

Posted

O rany co za dzień!Nie dość,że pada ,to mnóstwo pracy i emocji z oddawaniem do adopcji ślicznej Figi i Blanki!Pomiędzy jedną a drugą adopcją znalazłam czas na spacer z Atosikiem i Lulu,pieski lubią się a ja polubiłam Lulu bo jest naprawdę kochaną suczką.Nie mówiąc o Atosie,który na mój widok najwyrażniej się cieszy a kiedy idę w głąb schroniska rozpaczliwie zawodzi,więc ile razy przechodzę obok jego boksu to zawsze coś do niego powiem,żeby nie czuł się nie zauważony.
Wrzuciłam Mamienabank zdjęcia ze spaceru sobotniego i dzisiejszego i mam nadzieję,ze zaraz zobaczycie jaki dzielny jest nasz chłopak!
Mamanabank przypominam,ze masz zdjęcia w komórce więc może mogłabys pokazać Atosa w sweterku!
Z przykrych wieści zauważyłam,że Atos trzepie łepkiem więc niewątpliwie ma infekcje w uszach.Atos jest bardzo towarzyski i okropnie ciągnie na smyczy.Interesują go koty ale nic poza tym nie próbuje im zrobić!

Posted

leni356 napisał(a):
Ale chudzinka z niego czy mi się wydaje?

Też tak właśnie pomyślałam,że chudzinka z Atosika.
Dobrze,że chociaż przez te krótkie chwile,szczęśliwa chudzinka;)

A na uszka,można coś zaradzić?,jakiś preparacić aplikować coby nie było z nimi gorzej.