leni356 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Pani jest bardzo fajna i zdecydowana. Jestem z nią umówiona na wtorek, oby to był dobry domek. W domu już jest jeden psiak, to super że Atos się dogaduje z innymi pieskami. Jeszcze tylko troszkę musi wytrzymać :-( Quote
danka1234 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 to wyczekujemy tego wtorku z nadzieją.;) Quote
mamanabank Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ja też myślę, że z ogłoszeniami można poczekać, przynajmniej do wtorku. Quote
mamanabank Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Dzisiaj dziewczyny znowu go odwiedzą, a jutro ja go zabiorę na spacerek, jeszcze tylko trochę... Quote
danka1234 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 to super ze ma choć taka dobra opieke. Quote
mamanabank Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Obiecałam mu dzisiaj spacer i choćby nie wiem co, słowa dotrzymam Quote
taxelina Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 czekam na wiesci, jak nie bedzie domku to dodam na Jamniki i mixy szukaja domow Quote
mamanabank Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Dziękujemy! Za Atosa i za Fila. http://www.dogomania.pl/forum/f28/fil-po-prostu-fil-jamnik-z-tomaszowa-mazowieckiego-172872/index4.html Quote
mamanabank Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Jeszcze ta sunia jamnisia potrzebuje pomocy Jamniczka z Bolesławca na dt u dorota k-szuka domku stałego. - Dogomania Forum Quote
danka1234 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 w najgorszej sytuacji jest obecnie Fil,ma trafic na boksy do zimnej nieogrzewanej budy.:shake: Quote
mamanabank Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Tak, zgadzam się, w dodatku jest starszy... Quote
Romka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Żeby Mamanabank mogła dotrzymać słowa danego Atosowi to...wzęłam go na spacer wraz z Lulu,a Mamanabank w tym czasie wiozła Mamę Szanel do Emira.Atosik był w dobrym nastroju zalecał sie doLulu a ta chciała sie z nim bawić ,obydwoje niemiłosiernie ciągneli ale miałyśmy zkoleżanką krótkie smycze!Zapomniałabym dodać,że Atosik rozebrał się ze sweterka i sweterka już nie używa,dobrze,że choć ciepło.W sobotę Atosik dostał wątróbki i kiedy oddawałam mała Koko i asystowałam przy opuszczaniu schroniska przez Lolę i mamę Szanel mały zawodził na mój widok ,więc nie sposób nie wziąć go na spacer.Jestem jutro w schronisku,poniewaz Blanka i Figa maja syanse na dom,kto wie moze i Atosik pojdyie na spacer:eviltong:Zapomnilam mam zdjecia jutro wkleje! Quote
leni356 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Super że tak dopieszczacie Atoska. A jak on zdjął ten sweterek? :-o Spotykam się z zainteresowanym domkiem we wtorek Quote
mamanabank Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 normalnie zdjął :loveu: ząbkami :lol: Quote
Romka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Trochę podglądałam jak rozbierał się Atos:razz:Najpierw jedna noga i wygladał jak z ręka na temblaku,potem jakoś druga ale jak nie zarejestrowałam bo następnie widziałam go w sweterku,który miał w połowie tułowia a następnie już szybciutko tylne łapy i gotowe!Sweterek leżeżal przed budą jak wychodziłam ze schroniska na spacer...pewnie nadal tam leżyAtos nie siedzi juz w budzie tak często jak ostatnio,cały czas w sobotę siedzial przed budą.A teraz za sąsiadkę ma Zołzunię!Jutro ciąg dalszy relacji! Quote
Kasia77 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Oj Atosiku,łobuzie,Ty koniecznie chcesz marznąć?,a może się kolorek kubraczka chłopakowi nie spodobał...:p;) Quote
Romka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 O rany co za dzień!Nie dość,że pada ,to mnóstwo pracy i emocji z oddawaniem do adopcji ślicznej Figi i Blanki!Pomiędzy jedną a drugą adopcją znalazłam czas na spacer z Atosikiem i Lulu,pieski lubią się a ja polubiłam Lulu bo jest naprawdę kochaną suczką.Nie mówiąc o Atosie,który na mój widok najwyrażniej się cieszy a kiedy idę w głąb schroniska rozpaczliwie zawodzi,więc ile razy przechodzę obok jego boksu to zawsze coś do niego powiem,żeby nie czuł się nie zauważony. Wrzuciłam Mamienabank zdjęcia ze spaceru sobotniego i dzisiejszego i mam nadzieję,ze zaraz zobaczycie jaki dzielny jest nasz chłopak! Mamanabank przypominam,ze masz zdjęcia w komórce więc może mogłabys pokazać Atosa w sweterku! Z przykrych wieści zauważyłam,że Atos trzepie łepkiem więc niewątpliwie ma infekcje w uszach.Atos jest bardzo towarzyski i okropnie ciągnie na smyczy.Interesują go koty ale nic poza tym nie próbuje im zrobić! Quote
danka1234 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ciocic sie postarały o sweterek a chłopczykowi nie podaba sie w ubranku paradowac.;) wiele jamnisiow nie ubranek I uszko chore,niedobrze:shake:. Quote
Romka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wiatr rozwiewa uszy...i przez chwilę można zapomnieć o schronisku! Quote
leni356 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ale chudzinka z niego czy mi się wydaje? Quote
Kasia77 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 leni356 napisał(a):Ale chudzinka z niego czy mi się wydaje? Też tak właśnie pomyślałam,że chudzinka z Atosika. Dobrze,że chociaż przez te krótkie chwile,szczęśliwa chudzinka;) A na uszka,można coś zaradzić?,jakiś preparacić aplikować coby nie było z nimi gorzej. Quote
Recommended Posts