Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
Posted

Hej :-) Pieprz i Wanilia mają się świetnie! Niedawno sobie zdałam sprawę, że za miesiąc będą pierwsze Peperkowe "urodziny" :-) Już się zastanawiam w jakiej postaci mu tort sprezentować. Pieprz jest przeuroczym psem, którego kocham całym sercem i bez którego sobie nie wyobrażam życia. Niedawno zaserwowałam mu trochę stresów i jeździł ze mną dzielnie do Krakowa na kurs trenerski Alteri - będzie chyba pierwszym jamnikiem zdającym egzamin :D 3majcie za niego mocno kciuki, prawdopodobnie w grudniu lub na wiosnę będziemy zdawać. Mamy przed sobą jeszcze sporo pracy, najwięcej z prowadzeniem na luźnej smyczy, ale na szczęście Peper jest pojętnym uczniem. Na przykład w mig pojął o co chodzi z kształtowaniem klikerem i bardzo go cieszy taka praca :-)

Posted

A zapomniałam jeszcze o zdjęciach wspomnieć. Jutro przejrzę folder z wakacji i wyślę parę zdjęć do Mamanabank, żeby wstawiła (o ile nie ma nic przeciwko :-) ), bo ja niestety nie posiadłam tej umiejętności, bo chociażby awatar pod moim nikiem od prawie roku nie chce się wyswietlić..

Posted

Ale super, dzięki za wieści, oczywiście, prześlij do mnie zdjęcia, a może uda się zrobić zdjęcia podczas szkolenia? To niespotykane zobaczyć jamnika wykonującego polecenia :-D Brawo!

Posted

Ale Pieprzykowi urosła doopka:lol:...ekstra wakacje miał nasz chłopczyk...takie jak lubię na wsi...na dowolnie wybranym boku...:lol:Jeszcze mi napisz gdzie są takie cudne miejsca:stare jabłonie,czysta woda...

Posted

oj urosła, ale na szczęście nie obrosła tłuszczykiem, tylko umięśniła się :D chociaż na karku ma fałdkę, której pozbyć się nie mogę ;) A w poszukiwaniu takich miejsc trzeba się wybrać na Suwalszczyznę - jest tam przepięknie, dziewiczo, ludzi jak na lekarstwo... Woda tak przezroczysta, że na jeziorze do kilku metrów widać dno :-) Masz bystre oko! Jabłonka na zdjęciu ma dobrze ponad 50-tkę ;) Prawdopodobnie w tym tygodniu przejedziemy się tam jeszcze raz, więc jeśli będzie pogoda to zrobię kilka zdjęć z ćwiczeń Pepkowych na polu :)

Posted

[quote name='trist_ana']oj urosła, ale na szczęście nie obrosła tłuszczykiem, tylko umięśniła się :D chociaż na karku ma fałdkę, której pozbyć się nie mogę ;) A w poszukiwaniu takich miejsc trzeba się wybrać na Suwalszczyznę - jest tam przepięknie, dziewiczo, ludzi jak na lekarstwo... Woda tak przezroczysta, że na jeziorze do kilku metrów widać dno :-) Masz bystre oko! Jabłonka na zdjęciu ma dobrze ponad 50-tkę ;) Prawdopodobnie w tym tygodniu przejedziemy się tam jeszcze raz, więc jeśli będzie pogoda to zrobię kilka zdjęć z ćwiczeń Pepkowych na polu :)[/QUOTE]
Znam trochę Suwalszczyznę jakie to miejsce,byłam koło Wizajn w Rudce-Tartak i koło Gib w Tartaczysku i jeszcze w jednym miejscu ,zdradż gdzie jest tak cudnie...

Posted

No to całkiem blisko byłaś :-) Jeleniewo i okolice, to te rejony, w których robione były zdjęcia. Jadąc z Suwałk do Rutki przejeżdża się przez Jeleniewo i słynny Jelonek, z pysznym żarciem regionalnym. Jezioro to Szurpiły :-)

Posted

[quote name='trist_ana']No to całkiem blisko byłaś :-) Jeleniewo i okolice, to te rejony, w których robione były zdjęcia. Jadąc z Suwałk do Rutki przejeżdża się przez Jeleniewo i słynny Jelonek, z pysznym żarciem regionalnym. Jezioro to Szurpiły :-)[/QUOTE]
Wiem,wiem,nie wiedziałam tylko,ze tam tak dobrze jeść dają...:lol:

Posted

[quote name='trist_ana']oj urosła, ale na szczęście nie obrosła tłuszczykiem, tylko umięśniła się :D chociaż na karku ma fałdkę, której pozbyć się nie mogę ;) A w poszukiwaniu takich miejsc trzeba się wybrać na Suwalszczyznę - jest tam przepięknie, dziewiczo, ludzi jak na lekarstwo... Woda tak przezroczysta, że na jeziorze do kilku metrów widać dno :-) Masz bystre oko! Jabłonka na zdjęciu ma dobrze ponad 50-tkę ;) Prawdopodobnie w tym tygodniu przejedziemy się tam jeszcze raz, więc jeśli będzie pogoda to zrobię kilka zdjęć z ćwiczeń Pepkowych na polu :)[/QUOTE]
No to koniecznie musisz tam pojechać bo oprócz zdjęć Pieprzyka,chcemy zdjęcia Pieprzyka na tle krajobrazów Suwalszczyzny...:lol:;)

Posted

Pewnie! Pamiętam o spotkaniu, ale wakacje minęły tak szybko (ciągle jakieś śluby, wyjazdy), że nawet nie zauważyłam jak czas szybko płynie. Teraz remont kończymy (rok to już zdecydowanie za długo ;-) ) i w listopadzie zapraszamy wszystkich chętnych w odwiedziny Peperka i Wanilki :-) Umówimy się dokładnie na początku miesiąca.

• 2 weeks later...