trist_ana Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mało mam ich wspólnych zdjęć, bo rzadko się zdarza że tak grzecznie śpią razem. Normalnie to latają jak diabły tasmańskie po mieszkaniu ;-) Quote
mamanabank Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Zobaczcie jaka historia, jamniczek taki jak Pieprz http://www.dogomania.pl/threads/184071-Moja-naiwno%C5%9Bc-doprowadzi%C5%82a-do-cierpienia-psiaka-wroc%C5%82aw-pomocy!!!!! Quote
trist_ana Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Brak słów... jakbym tylko miała warunki, to bym wszystkie potrzebujące jamniki do siebie wzięła... Quote
trist_ana Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Hej :-) Pieprz i Wanilia mają się świetnie! Niedawno sobie zdałam sprawę, że za miesiąc będą pierwsze Peperkowe "urodziny" :-) Już się zastanawiam w jakiej postaci mu tort sprezentować. Pieprz jest przeuroczym psem, którego kocham całym sercem i bez którego sobie nie wyobrażam życia. Niedawno zaserwowałam mu trochę stresów i jeździł ze mną dzielnie do Krakowa na kurs trenerski Alteri - będzie chyba pierwszym jamnikiem zdającym egzamin :D 3majcie za niego mocno kciuki, prawdopodobnie w grudniu lub na wiosnę będziemy zdawać. Mamy przed sobą jeszcze sporo pracy, najwięcej z prowadzeniem na luźnej smyczy, ale na szczęście Peper jest pojętnym uczniem. Na przykład w mig pojął o co chodzi z kształtowaniem klikerem i bardzo go cieszy taka praca :-) Quote
trist_ana Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 A zapomniałam jeszcze o zdjęciach wspomnieć. Jutro przejrzę folder z wakacji i wyślę parę zdjęć do Mamanabank, żeby wstawiła (o ile nie ma nic przeciwko :-) ), bo ja niestety nie posiadłam tej umiejętności, bo chociażby awatar pod moim nikiem od prawie roku nie chce się wyswietlić.. Quote
mamanabank Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Ale super, dzięki za wieści, oczywiście, prześlij do mnie zdjęcia, a może uda się zrobić zdjęcia podczas szkolenia? To niespotykane zobaczyć jamnika wykonującego polecenia :-D Brawo! Quote
Romka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ale wieści ,nie mogę doczekać się zdjęć.Pojętny uczeń z naszego Atosika. Quote
kajkoowa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 trzymamy kciuki za egzamin! Już nie mogę się doczekać zdjęć! Quote
mamanabank Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 No to proszę bardzo, zdjęcia już są :-) Cudowny duet, przecudowny! Pieprz wypatruje krowy :-) Quote
mamanabank Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Mamy też obiecane zdjęcia z egzaminu i ćwiczeń :-D Czekamy zatem, bo my tu wszyscy o Pieprzu pamiętamy :-) Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ale Pieprzykowi urosła doopka:lol:...ekstra wakacje miał nasz chłopczyk...takie jak lubię na wsi...na dowolnie wybranym boku...:lol:Jeszcze mi napisz gdzie są takie cudne miejsca:stare jabłonie,czysta woda... Quote
trist_ana Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 oj urosła, ale na szczęście nie obrosła tłuszczykiem, tylko umięśniła się :D chociaż na karku ma fałdkę, której pozbyć się nie mogę ;) A w poszukiwaniu takich miejsc trzeba się wybrać na Suwalszczyznę - jest tam przepięknie, dziewiczo, ludzi jak na lekarstwo... Woda tak przezroczysta, że na jeziorze do kilku metrów widać dno :-) Masz bystre oko! Jabłonka na zdjęciu ma dobrze ponad 50-tkę ;) Prawdopodobnie w tym tygodniu przejedziemy się tam jeszcze raz, więc jeśli będzie pogoda to zrobię kilka zdjęć z ćwiczeń Pepkowych na polu :) Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='trist_ana']oj urosła, ale na szczęście nie obrosła tłuszczykiem, tylko umięśniła się :D chociaż na karku ma fałdkę, której pozbyć się nie mogę ;) A w poszukiwaniu takich miejsc trzeba się wybrać na Suwalszczyznę - jest tam przepięknie, dziewiczo, ludzi jak na lekarstwo... Woda tak przezroczysta, że na jeziorze do kilku metrów widać dno :-) Masz bystre oko! Jabłonka na zdjęciu ma dobrze ponad 50-tkę ;) Prawdopodobnie w tym tygodniu przejedziemy się tam jeszcze raz, więc jeśli będzie pogoda to zrobię kilka zdjęć z ćwiczeń Pepkowych na polu :)[/QUOTE] Znam trochę Suwalszczyznę jakie to miejsce,byłam koło Wizajn w Rudce-Tartak i koło Gib w Tartaczysku i jeszcze w jednym miejscu ,zdradż gdzie jest tak cudnie... Quote
trist_ana Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 No to całkiem blisko byłaś :-) Jeleniewo i okolice, to te rejony, w których robione były zdjęcia. Jadąc z Suwałk do Rutki przejeżdża się przez Jeleniewo i słynny Jelonek, z pysznym żarciem regionalnym. Jezioro to Szurpiły :-) Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='trist_ana']No to całkiem blisko byłaś :-) Jeleniewo i okolice, to te rejony, w których robione były zdjęcia. Jadąc z Suwałk do Rutki przejeżdża się przez Jeleniewo i słynny Jelonek, z pysznym żarciem regionalnym. Jezioro to Szurpiły :-)[/QUOTE] Wiem,wiem,nie wiedziałam tylko,ze tam tak dobrze jeść dają...:lol: Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='trist_ana']oj urosła, ale na szczęście nie obrosła tłuszczykiem, tylko umięśniła się :D chociaż na karku ma fałdkę, której pozbyć się nie mogę ;) A w poszukiwaniu takich miejsc trzeba się wybrać na Suwalszczyznę - jest tam przepięknie, dziewiczo, ludzi jak na lekarstwo... Woda tak przezroczysta, że na jeziorze do kilku metrów widać dno :-) Masz bystre oko! Jabłonka na zdjęciu ma dobrze ponad 50-tkę ;) Prawdopodobnie w tym tygodniu przejedziemy się tam jeszcze raz, więc jeśli będzie pogoda to zrobię kilka zdjęć z ćwiczeń Pepkowych na polu :)[/QUOTE] No to koniecznie musisz tam pojechać bo oprócz zdjęć Pieprzyka,chcemy zdjęcia Pieprzyka na tle krajobrazów Suwalszczyzny...:lol:;) Quote
leni356 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Jakie piękne jamniorki :loveu: Miałam się wybrać na spotkanie zobaczyć Pieprza i nie udało nam się spotkać. Może na jesieni? Quote
trist_ana Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Pewnie! Pamiętam o spotkaniu, ale wakacje minęły tak szybko (ciągle jakieś śluby, wyjazdy), że nawet nie zauważyłam jak czas szybko płynie. Teraz remont kończymy (rok to już zdecydowanie za długo ;-) ) i w listopadzie zapraszamy wszystkich chętnych w odwiedziny Peperka i Wanilki :-) Umówimy się dokładnie na początku miesiąca. Quote
mamanabank Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 I nowiutkie, piękne, jesienne zdjęcia Pieprza :-) winterfresh :-) I zaczynają się zdjęcia z dedykacją dla Romki :-) A tu jeszcze Jamniorek medytujący... Quote
mamanabank Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 I znowu wypatrujący gwiazd albo krowy :-D dla Romki :-) dla Romki :-) Przepiękne są te krajobrazy :-) Quote
mamanabank Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 I przepiękny jest ten jamniorek :-) Quote
Recommended Posts