Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak jest chudziutki, a do ucha mu dzisiaj zajrzę i na pewno wyczyszczę Otifree, jak będzie trzeba antybiotyk zadzwonimy do weterynarza, o ile nie poleciał jeszcze na kastrację, która ma się odbyć w tym tygodniu.

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła dziś do mnie pani w sprawie Atosika aż ze Zgorzelca!Będzie dzwonić jutro kiedy wyjaśni się sprawa wizyty przedadopcyjnej w domku w Warszawie!A psiaczka nie było dziś w schronisku bo miał dziś zabieg odjajczania!Pytałam panią doktor jak czuje sie Atos!Zniósł dzielnie zabieg i wszystko jest ok!

Posted

Wczoraj odbyło się spotkanie przedadopcyjne z p.Anią, właścicielką Wanilki w przyszłym nowym domu Atosa.

Leni :loveu:

Dom bardzo dobry.

Czekamy na nową panią w sobotę

Zgadnijcie jak będzie się nazywała Atos? Jeśli w domu jest Wanilia...

Posted

Domek bardzo fajny, jamniczka Wanilka ma 2 lata i dużo energii, także zabawy ma Atos zapewnione :evil_lol: Wanilka to ta gładkowłosa jamniczka na zdjęciach, a reszta towarzystwa to psiaki w rodzinie. Fajne towarzystwo będzie miał Atosek :loveu: Mieszkanie na Żoliborzu, wizyty poadopcyjne oczywiście tak

Posted

Dzwoniłam przed chwilą do schroniska ,Atosik wrócił już z lecznicy do boksu!Jak powiedział p.Marek czuje się bardzo dobrze!Czekamy z niecierpliwością na sobotę i nową właściciellkę Atosika!

Posted

Przykryta kupą kołtunów Miśka widziałam dzisiaj Atosa, był z Martyną na spacerku, w kołnierzu, ale w bardzo dobrej formie, radosny. Na Miśka nie zwracał uwagi, a to taki wieeelki pies. Atos bez problemu dogada się z innymi psami.

Posted

A potem trzeba było posłuchać jak pięknie "jęczał"Atosik,żeby jeszcze zwrócić na niego uwagę i za nic nie chciał do boksu,prawie zdjął kołnierz i obrożę!:shake:Ale TO już jutro!

Posted

Tak,Atosik pojechał do domu:multi:Przed wyjazdem był na spacerku a następnie u p.doktor na ostatnich oględzinach i zaleceniach!Nowa pani podobnie tak jak my wszyscy oceniła,że Atosik jest wyjątkowo chudy!Mały bez problemu wsiadł do samochodu i pojechał po lepsze jutro!CZEKAMY NA WIEŚCI zZ NOWEGO DOMKU!Powodzenia Atosiku!

Posted

Hej, tu nowa pani Pieprza (Atoska) (-: Piesek ma się świetnie! Podróż minęła bez problemu, Pieprz spał całą drogę, na miejscu bardzo szybko się zaaklimatyzował (teraz siedzi koło mnie na fotelu i śpi sobie). Bez problemu dogadał się z Wanilią i resztą psów oraz z dwoma kotami. Dostał już jedną michę kurczaka gotowanego, którego połknął w sekundę. Byliśmy też na dosyć długim spacerze, Pieprz dzielnie maszerował. Niebawem postaram się przesłać zdjęcia (-: pozdrawiamy!

Posted

trist_ana napisał(a):
Hej, tu nowa pani Pieprza (Atoska) (-: Piesek ma się świetnie! Podróż minęła bez problemu, Pieprz spał całą drogę, na miejscu bardzo szybko się zaaklimatyzował (teraz siedzi koło mnie na fotelu i śpi sobie). Bez problemu dogadał się z Wanilią i resztą psów oraz z dwoma kotami. Dostał już jedną michę kurczaka gotowanego, którego połknął w sekundę. Byliśmy też na dosyć długim spacerze, Pieprz dzielnie maszerował. Niebawem postaram się przesłać zdjęcia (-: pozdrawiamy!

Super, że jesteś!

Posted

Ja też bardzo się cieszę!Widziałam tę okropną kobietę ,która nie patrząc na psiaka zamknęła go w boksie,zrobił sie nagle cichutki i miał to spojrzenie które uchwyciła FigaFiga na zdjęciu za kratami!Widziałam dziś jego radość,jechał samochodem jakby zawsze nim jeżdżił,siedział na czubku kolan swojej pani i wyglądał przez okno rozglądajac sie dookoła!A teraz już w domku!Dziękujemy,prosimy orelacje i zdjęcia!