pekatrine Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a): Czekam na telefon od yashica ;) A my razem z Tobą :-) P.S. Nie wiesz o co chodzi z tą kwarantanną? Pomyłka czy to był celowy zabieg? Quote
Asia & Ginger Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Telefon czwarty. Mila, rzeczowa Pani, niestety bardzo mloda, planuja oczywiscie w niedlugim czasie dzieci, a nasza sunia do dzieci wg. mnie sie nie nadaje. Czekam na telefon od yashica ;) A dlaczego się nie nadaje? Wykazuje agresję czy coś w tym stylu? :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Sunia jest diabelnie ZAZDROSNA o inne zwierzęta, wnioskuję wiec, że o małe dzieci również będzie.Takie większe z 10 lat - ok, ale nie całkiem małe wg mnie absolutnie. Suka juz dawno jest po kwarantannie. Quote
yashica Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 hej! urabiam ojca... nie wime jak mu wytłumaczyc,ze DT daje duże możliwości.... jak zargumentowac?pomoze ktos? Quote
Poker Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 co masz na myśli przez duże możliwości? dla kogo , psa czy DT? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Suczka pojechala do domu, wydaje sie fajny. Matka, ojciec i corka na oko z 15 lat.Maja kota. Quote
pekatrine Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 My tu jej ogłoszenia robimy, a ona łobuziara w tradycyjny sposób domek znalazła, i dobrze :D Powodzenia malutka! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nie w tradycyjny sposob - Pani znalazla ogloszenie gdzies w sieci. Quote
pekatrine Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Nie w tradycyjny sposob - Pani znalazla ogloszenie gdzies w sieci. Czyli jednak się przydały, fajnie :multi: Quote
Asia & Ginger Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Suczka pojechala do domu, wydaje sie fajny. Matka, ojciec i corka na oko z 15 lat.Maja kota. Super! :multi: :multi: :multi: Oby się z kotem polubili. :kciuki: :kciuki: Trzeba zmienić tytuł wątku. :cool3: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 sms jaki otrzymalam wczoraj "sunia jest zadowolona tak jak i my.Pieskowi kotek nie przeszkadza,ale kotka jest niepocieszona bo do tej pory to ona byla oczkiem,ale mam nadzieje, ze sie przelamie i pokocha sunie tak jak my" Quote
pekatrine Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 O to bosko, że niunia nie ma morderczych zapędów do kota :multi: Pewnie, że będę działać, Aga, poproszę kolejną bidulę :cool3: (nie wiem jak zmienić tytuł wątku, nie umiem zrobić bannerka, nic nie umiem :bigcry:) Quote
Poker Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 trzeba kliknąć na edytuj, a potem zaawansowane i wpisać zmianę w tytule wątku. Ja tez niczego nie umiałam 3 lata temu,ale się naumiałam.Trzeba tylko chcieć i mieć życzliwe dusze do podpowiedzi :evil_lol: Banerków nie umiem robić :shake: ,ale tego się nie będę uczyć, niech młodzież ma pole do popisu. :eviltong: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jasne pekatrine, ze cos Ci wynajde:evil_lol: Quote
Recommended Posts