Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niuńka ma około 3 lat.
Została znaleziona, więc niestety nic o niej nie wiadomo.
Naprawde nie rozumiem jak ktoś mógł porzucić taką słodką psinę :shake:

No same zobaczcie jak ona reaguje na ludzi, a widziała mnie (osobę filmujacą) pierwszy raz.
View My Video

Suczka przebywa we wrocławskim schronisku w boksie 37.

Jest kochana i słodka, nie pojmuję czemu nie śpi na fotelu tylko siedzi za kratami :-(

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobię allegro, tylko napisz może coś więcej o sunii. Podaj mi też proszę namiary do siebie (żebym mogła jakiś kontakt umieścić na ogłoszeniu). Powiedz też kiedy mija okres kwarantanny, bo skoro sunia została znaleziona, to jeszcze czeka na właściciela, tak? I spróbuj dogadać ew sterylkę. Jeśli się nie uda, to ja w ogłoszeniu i tak napiszę, że ona jest wysterylizowana, bo inaczej jest spora szansa, że połasi się na nią jakiś pseudo.

Posted

Mała już od dłuższego czasu jest w schronie, więc jest już po kwarantannie. Zobaczymy co da się zrobić ze sterylką.
Postaram się wkrótce zabrać psinę na spacer, to może będę mogła coś więcej napisać.

Posted

Dziewczyny zajmować mi tą psinę, żeby nie wziął jej byle kto.
2 dni temu dzwonił do mnie Pan z Wrocka, niedawno pożegnali swoją wieloletnią przyjaciółkę spanielkę i chcieliby przygarnąć inne spanielkowe cudeńko. W sumie dzwonili w sprawie innej spanielki, ale tamtą sunię prawdopodobnie właściciel wyda za moimi plecami komuś innemu, więc podsunę im tą ślicznotkę. Pan się zgadza na wszystkie warunki.

Ludzie na miejscu, jakby wszystko się udało, sunia mogłaby już jutro grzać doopkę w nowym domku.

Tylko co ze sterylką?
Przed adopcją? Czy po? :roll:

Posted

Byłoby super! Już przekazałam info Agnieszce (mam nadzieję, że nie obudziłam). Sterylka miała być wkrótce, ale jak domek fajny to może być i po adopcji, bo po co czekać :-)

Posted

[quote name='pekatrine']Byłoby super! Już przekazałam info Agnieszce (mam nadzieję, że nie obudziłam). Sterylka miała być wkrótce, ale jak domek fajny to może być i po adopcji, bo po co czekać :-)[/QUOTE]
Ok, to ja jutro dzwonię do tego Pana i niech jedzie po ślicznotkę.

Trzymajcie kciuki, żeby się udało. :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Ok, to ja dzwonię do schroniska.
Sterylka jeszcze nie jest umówiona, więc pan bedzie musial ciachnac ja po adopcji.Za darmo u nas :loveu:
ps.
ale podajcie mi nazwisko Pana na pw. ;)[/QUOTE]
Już piszę PW.

Pan już jedzie do schroniska, oby mu ją wydali.

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Nie rozumiem - są spaniele gładkowłose i długowłose? :crazyeye:
Przecież ta sunia to typowy spaniel z okladek!!

A moze on widzial nie ta suke co trzeba...?
Jest tam jeszcze mieszanka spaniela, suka czarna podpalana z wlosem poldlugim.[/QUOTE]
Spaniele ogólnie są psami z półdługim włosem, ale zdarzają się też łysolki, szczegolnie wśród złotych, jak moja psica (przed sterylką, bo teraz to futrzak) czy Frytka Gosi.
Ale ta spanielka według mnie to jest jeszcze mało owłosiona.

Tą sunię widział, boks 37.
[quote name='Agnieszka(Visenna)']Wiesz Pekatrine, ja to chcialabym zeby ta suczka miala dom, ktory sie w niej zakocha, a nie wezmie ja na zasadzie "z braku laku dobry kit"..[/QUOTE]
Dokładnie, dlatego ruszamy z ogłoszeniami.
Wieczorem zrobię jej Allegro, tylko na kogo podać namiary? Na schronisko?
Tylko kurczę, żeby jej byle kto nie wziął. :shake:

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']Wiesz Pekatrine, ja to chcialabym zeby ta suczka miala dom, ktory sie w niej zakocha, a nie wezmie ja na zasadzie "z braku laku dobry kit"..[/QUOTE]

Oczywiście masz rację, ja też :)

No to jedziemy z ogłoszeniami :-)