Natalia&Lola Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Oto nowa na forum o kondelkach KAZA:eviltong: Ma 5 lat i jest po mamie bullterierra. Oto i nasza "księżniczka":diabloti: Gdy jest lato to ma plamy jak dalmatyńczyk. Na zime plamki znikają:) Teraz już bledną.... Quote
Talia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ojejku..cudna białaska:loveu::loveu::loveu: Koniecznie prosze o więcej zdjęć!;) Quote
yoshiyuki Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 mamuska bullterrier, no no :D ja też bym takiego kundelka mogla miec :D A jaki charakterek ma dziewczyna?:> Quote
Natalia&Lola Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 yoshiyuki napisał(a):mamuska bullterrier, no no :D ja też bym takiego kundelka mogla miec :D A jaki charakterek ma dziewczyna?:> Kazka dopóki nie było yorków to była strasznie spokojna, prawie nie szczekała nie warczała, bardzo spokojny pies. Teraz się rozkręciła i też potrafi pokazać zęby, ale tylko na sukę amstaffa (której jakoś nie lubi), no i czasem yorki dostaną z główki lub łapą, :evil_lol: aby się uspokoiły:) Nigdy im krzywdy nie zrobiła. Nie lubi kotów, uwielbia piłki i ganianie za zabawkami. Ma 5 lat i jest pełna energii, jednak troszkę za gruba- teraz na diecie (waży 18kg i schudła 2kg:multi:) Quote
Natalia&Lola Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Zostało nam polecone aby schudła do 15kilo. Potem się zobaczy. Quote
Natalia&Lola Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Takie mam plamy:eviltong: Quote
Talia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Chyba troszke dietki by jej sie przydało :p Quote
Recommended Posts