Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DALMATYNKA0987']15 min. Temu rozmawiałam z moim wetrynarzem , na pytanie czy aborcja jest możliwa na tydzien przed -powiedział nieeee

i co ??[/QUOTE]

to jakis osiol. jest tylu konowalów, ze szkoda slów. Gdzie jest Brzeg? Jakie wiéksze miasto jest kolo Ciebie? szukaj innego weta.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DALMATYNKA0987']Ok dobry pomysl tylko pytanie (nie orientuje sie) kto wtedy placi za te bezdomne?????bo nie wiem...[/QUOTE]

Skladki sá robione na dogo i kto moze- deklaruje, najlepiej comiesiéczne wplaty, np. 10zl. jedna osoba zbiera wszystkie deklaracje i jak juz jest zabezpieczenie finansowe psa, wtedy umieszcza sié go w hotelu/platnym dt. po uprzednim zorganizowaniu transportu, tez ze skladek. poczytaj kilka wátków, zobaczysz, jak siéludzie organizujá.

[quote name='DALMATYNKA0987']Wiesz nie wiem czy konowal ta lecznica jest w bzregu od 20 lat
ma najlepsza opinie
mieszkam 45 km od wroclawia[/QUOTE]

kiedys mój tata spotkal malarza, któy wykonywal okropná papraniné. powiedzial mu o tym, a facet mu na to: "panie, ja 20 lat juz malujé". na co mój tata rzekl: "to 20 lat zle pan malujesz...".

takze nie polegalabym na stazu nikogo, zwlaszcza jezeli ma stare praktyki i nie jest na biezáco z nowinkami medycznymi.
jesli moglabys dowiezc suke do wrocka na zabieg, sciágné tu kilka ciotek z Wroclawia- powiedzá gdzie i za ile.

Posted

halo tu Wrocław. Mojej sunii robiłam taką sterylkę, w wysokiej ciąży, mogę tam zadzwonić, dogadać termin i poprosić o niską cenę, ale muszę wiedzieć na 100%, że suńka tu przyjedzie i że zabieg się odbędzie.

Posted

Hej -sluchajcie moja suka chyba dzis bedzie rodizic odszedł jej sluz z drog rodnych

po za tym powiem wam szczerze nie slyszalam nigdy o aborcji na kilka dn przed porodem -balabym sie ze cos pojdzie nie tak i moja suka umrze na stole!!!kocham psa i nie chce zeby umarl!!!!!

Posted

Strasznie Ci musi być ciężko :(
Ja wiem że na takie sytuacje byłabym za słaba :( dlatego też zdecydowałam się na psa i zresztą będzie kastrowany.
Przytulamy mocno i życzymy dużo siły :calus:

Posted

HEJ DZIEWCZYNY:)DOPIERO TERAZ MIALAM CZAS WEJSC NA FORUM

WIEC TAK CIEZKO W TO UWIERZYĆ ALE CHYBA MOJE I MOICH KOLEŻANEK POBOŻNE I NADZWYCZAJ NIE PRAWDOPODOBNE ŻYCZENIE SIE SPELNILy!!!

ONE GLOWNIE MOWILY -MOZE LETI URODZI TYLKO 1 SZCZENIAKA??NA TO JA ZE TO TAK MOZLIWE JAK 8 -RACZKI U KOBIET;)
ALE SPEŁNIŁO SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!HURRAAAA

1 SUNIA
OCZYWISCIE POJECHALAM DO WETA SIE UPEWNIC -SPRAWDZIL I TYLKO 1 SZCZENIE DUZE

POWIEDZIAL ZE 1 TRZEBA SUCE ZOSTAWIC,POZA TYM I TAK BYM JEJ NIE ODEBRALA OSTATNIEGO SZCZENIAKA-NA WYJAZD DO WETA -WYLA ZA MALYM A CO DOPERO GDYBY JUZ GO NIGDY NIE ZOBACZYLA

• 2 months later...