emilia2280 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='DALMATYNKA0987']15 min. Temu rozmawiałam z moim wetrynarzem , na pytanie czy aborcja jest możliwa na tydzien przed -powiedział nieeee i co ??[/QUOTE] to jakis osiol. jest tylu konowalów, ze szkoda slów. Gdzie jest Brzeg? Jakie wiéksze miasto jest kolo Ciebie? szukaj innego weta. Quote
DALMATYNKA0987 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Ok dobry pomysl tylko pytanie (nie orientuje sie) kto wtedy placi za te bezdomne?????bo nie wiem... Quote
DALMATYNKA0987 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Wiesz nie wiem czy konowal ta lecznica jest w bzregu od 20 lat ma najlepsza opinie mieszkam 45 km od wroclawia Quote
emilia2280 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='DALMATYNKA0987']Ok dobry pomysl tylko pytanie (nie orientuje sie) kto wtedy placi za te bezdomne?????bo nie wiem...[/QUOTE] Skladki sá robione na dogo i kto moze- deklaruje, najlepiej comiesiéczne wplaty, np. 10zl. jedna osoba zbiera wszystkie deklaracje i jak juz jest zabezpieczenie finansowe psa, wtedy umieszcza sié go w hotelu/platnym dt. po uprzednim zorganizowaniu transportu, tez ze skladek. poczytaj kilka wátków, zobaczysz, jak siéludzie organizujá. [quote name='DALMATYNKA0987']Wiesz nie wiem czy konowal ta lecznica jest w bzregu od 20 lat ma najlepsza opinie mieszkam 45 km od wroclawia[/QUOTE] kiedys mój tata spotkal malarza, któy wykonywal okropná papraniné. powiedzial mu o tym, a facet mu na to: "panie, ja 20 lat juz malujé". na co mój tata rzekl: "to 20 lat zle pan malujesz...". takze nie polegalabym na stazu nikogo, zwlaszcza jezeli ma stare praktyki i nie jest na biezáco z nowinkami medycznymi. jesli moglabys dowiezc suke do wrocka na zabieg, sciágné tu kilka ciotek z Wroclawia- powiedzá gdzie i za ile. Quote
diuna_wro Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 halo tu Wrocław. Mojej sunii robiłam taką sterylkę, w wysokiej ciąży, mogę tam zadzwonić, dogadać termin i poprosić o niską cenę, ale muszę wiedzieć na 100%, że suńka tu przyjedzie i że zabieg się odbędzie. Quote
DALMATYNKA0987 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Hej -sluchajcie moja suka chyba dzis bedzie rodizic odszedł jej sluz z drog rodnych po za tym powiem wam szczerze nie slyszalam nigdy o aborcji na kilka dn przed porodem -balabym sie ze cos pojdzie nie tak i moja suka umrze na stole!!!kocham psa i nie chce zeby umarl!!!!! Quote
diuna_wro Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 czy wet do uśpienia miotu przygotowany? Quote
DALMATYNKA0987 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 TAK JUZ DZWONILAM PTALAM SIE -POWIEDZIAL ZEBY ZAPAKOWAC W PUDELKO I PRZYJECHAC:placz: JA TEGO NIE PRZEZYJE ALE WIEM ZE TO DOBRE ROZWIAZANIE:placz: Quote
diuna_wro Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 on nie może przyjechać na miejsce i od razu to zrobić? obawiam się, że nie dasz rady:shake: Quote
DALMATYNKA0987 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 JA TEGO NIE ZROBIE -MOJ MAZ POJEDZIE:placz: Quote
DALMATYNKA0987 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 A czy on zabiera te uspane szczeniaki? Czy właściciel musi zabrac ? Quote
emilia2280 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Za dodatkowá oplatá jest i utylizacja. Tzn. wet zabiera. Quote
diuna_wro Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nie wiem dokładnie, ale to chyba zależy od tego co chcecie z nimi zrobić: pogrzebać sami czy zostawić do utylizacji u weta. Quote
diuna_wro Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a moze jednak lepiej zeby wet przyjechal i zrobil to na miejscu i od razu? Quote
DALMATYNKA0987 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Zobaczymy -to jest weterynarz 24h wiec nie bedzie z tym problemu ok dziewczyny obowiazki matczyne mnie wzywaja papa Quote
diuna_wro Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 papa mysle, ze bedzie Wam latwiej, gdy on przyjedzie. Powodzenia przy porodzie, trzymam kciuki za suńkę Quote
charlotta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Strasznie Ci musi być ciężko :( Ja wiem że na takie sytuacje byłabym za słaba :( dlatego też zdecydowałam się na psa i zresztą będzie kastrowany. Przytulamy mocno i życzymy dużo siły :calus: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 trzymaj sie, podejmujesz odpowiednia decyzje. Quote
DALMATYNKA0987 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 HEJ DZIEWCZYNY:)DOPIERO TERAZ MIALAM CZAS WEJSC NA FORUM WIEC TAK CIEZKO W TO UWIERZYĆ ALE CHYBA MOJE I MOICH KOLEŻANEK POBOŻNE I NADZWYCZAJ NIE PRAWDOPODOBNE ŻYCZENIE SIE SPELNILy!!! ONE GLOWNIE MOWILY -MOZE LETI URODZI TYLKO 1 SZCZENIAKA??NA TO JA ZE TO TAK MOZLIWE JAK 8 -RACZKI U KOBIET;) ALE SPEŁNIŁO SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!HURRAAAA 1 SUNIA OCZYWISCIE POJECHALAM DO WETA SIE UPEWNIC -SPRAWDZIL I TYLKO 1 SZCZENIE DUZE POWIEDZIAL ZE 1 TRZEBA SUCE ZOSTAWIC,POZA TYM I TAK BYM JEJ NIE ODEBRALA OSTATNIEGO SZCZENIAKA-NA WYJAZD DO WETA -WYLA ZA MALYM A CO DOPERO GDYBY JUZ GO NIGDY NIE ZOBACZYLA Quote
DALMATYNKA0987 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Sunia urodziła o 4 rano-suczkę;) biedna sapala,dyszala, ale dalysmy rade .niestety nic z wygladu nie ma z mamusi,szczenie zostaje u mnie albo jak pisalam u mojej mamy;) Quote
:: FiGa :: Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ojj to świetnie :) Niech maleństwo rośnie zdrowe i piękne :) Quote
Hermiona Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 No i jednak szczęśliwe zakończenia się zdarzają :) Quote
Recommended Posts