Jump to content
Dogomania

Akcja Tumlin - zakończona!!! Wszystkie psiaki w nowych domach!:)

Recommended Posts

• Replies 755
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Linka już w rękach Rudzi-Bianci a Tumcio pewnie będzie za momencik.. jadą na tymczas do krakowa, wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy się do tego przyczynili, a zwłaszcza dla Od-nowy i Rudzi-Bianci.
i oczywiście podziękowania dla tymczasowych opiekunów: p.Gabrysi i p.Weroniki!

dzięki dziewczyny!!!!!!

Posted

Wesoła Ekipa - czyli Rudzia-Bianca, Gabrysia i ? oraz Tumcio i Linka w drodze do Krakowa!! :-)
maluchy rozdają buziaki i chyba bardzo z tej podróży zadowolone!
Tumcio na początku przyprawił i siebie i dziewczyny o przerażenie - kompletna histeria na widok ludzi!!! powiadomiona o tym dzielna Pani Weronika - nie zraziła się :-)
No w drodze juz jest o niebo lepiej. Rozdaje łotrzyk Ciotkom całuski!! bedą z niego psy jeszcze ;-)
trzymamy kciuki za bezpieczną drogę :-)

Posted

Andziu możesz zmienić tytuł!! :-):-):-)
na przykład na taki:

Akcja Tumlin - Szczeniaki i suczka z szopy szukają pilnie domów stałych!!prosimy o pomoc w ogłoszeniach!!

Posted

Akcja zakończona :)
Maluchy w dt . Lineczka u Gabrysi , Tumcio u Weroniki ( która ma swojego prywatnego psiaka z Kielc - chyba od erki - zupełny przypadek )
Jak dziewczyny relacjonowały buziaki w aucie rozdawane były , poczatkowo Tumcio obcałowywał Gabi , a Lineczka była bardzo przerażona , dyszała z nerwów , ale później oba maluchy pospały się wyłożone między Gabi a Krzysztofem .
Mogą spokojnie świat w aucie zwiedzać , jakby się w aucie urodziły .

Obie dziewczyny , które wzieły maluchy mieszkają obok siebie kilka minut dosłownie , w tej samej części Krakowa.
Gabi widziała na miejscu histerię Tumcia , Weronika w ciemno zdecydowała że da radę :)

A i zdradzę w tajemnicy że Weronika , po wydaniu ewentualnym Tumcia nie krzywiła się na moją propozycję ż ena pewno coś jej jeszcze podrzucimy .

Ufff na razie jadę do TZ , fotorelacja nocką .

A na koniec tylko wam napisze że jestem strasznie pokrzywdzona tą akcją - Gabi i Krzysztof całą drogę tulili słodkie szczeniaki , ja kierownice . Teraz oni zabrali po szczeniorze a ja znowu kierownicę . Dobrze że mam Bianeczkę , którą zaraz wymiętoszę żeby sobie odbić starty .

Dziękuję wszystkim za pomoc w organizacji akcji . Teraz tylko szybko domki stałe i może my jechać po następne dzieciaki .

Posted

Tumlinka jeszcze została u p.Ani.

Dziewczyny ogromne dzięki za całą akcję:):) Jeszcze wczoraj nie spodziewałysmy się takiego zakończenia:)
Jesteście super!!!

Posted

..................................... tu wstawie emotki:)

już odkryłam, ze jak sie edytuje posty to są emotki - jak sie wysyła tylko zwykła odp. to ich nie ma - pop..ne to nowe dogo:angryy:

no to wstawiam:

:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

super wiadomości!!!:p

Posted

mam pierwsze wieści od Tumcia i Weroniki - pozwiedzał podwórko i mieszkanie, po czym poszedł na drzemkę ... na podusiach ;-)
obudził się na jedzonko i spacer i znowu w kimę. Ponoć trochę osowiały jest. ale pewnie mu też w domu jest za ciepło. po takim przestawieniu często się to zdarza. Zdjęcia będą na dniach :-)

Posted

Od-Nowa, ale on teraz w hotelu byl w mieszkaniu, nie w boksie. Co prawda tam nie ma centralnego, tylko piec, więc nie jest tak gorąco, ale myślę,że to głównie stres.

Posted

Hejka dziewczyny ;P
Jestem nowa więc nie krzyczeć bo z dogo nie miałam nigdy nic wspólnego :D Ale zarejestrowałam się na prośbę Rudzi ;P
Tak więc może na wstępie małe sprostowanie ... Gabryśka jestem ta od dt dla Lineczki ;P Ale błagam Wszystkich nie paniować w postach o mnie... =O

Lineczka... nooo pokazała pazur ;P Wywarczała się na mojego yorka , zjadła suchą karme (byłam w szoku) oraz zółty serek ;P Śmiałam się do Rudzi ,że jest wege :D Pojechałam do teściów (non stop myśląc co Lineczka zrobi z yorkiem) a tu... wchodzę do pokoju...jeden wielki MISZ MASZ ;D Lineczke zastałam stojąco na wyrku , oczy jak orbity , szybkie spojrzenie w prawą , lewą "gdzie tu zwiać?!" i suseł za wyro ,a zaraz po tym 2 szczeniackie szczeknięcie :D Miałam z chłopakiem ubaw po pachy :) Oczywiście dla sprostowania łoże jest jej i inny pies nie ma prawa na nim spać - chyba ,że już zaśnie to się york wgramoli.
Teraz leży wyyywalona jak ta księżna z głową na ręce chłopaka i strasznie chrapie :lol:
Postaram się wstawić jakieś zdjecia jak tylko się dowiem czy to tak samo jak na innych forach? (proszę o wyrozumiałość ;P ) ?

A co do reszty spraw ?
Dzwoniłam dzisiaj do Pana ,który już dzwonił w sprawie Lineczki do p.Ewy , podałam mu namiary na siebie i jutro ma do mnie dzwonić powiedzial ,że max do połowy tygodnia bedzie chciał się spotkać i Lineczkę zobaczyc i jeśli będzie wszystko O.K. to Linuś trafia na DT :)
Więc.... za parę dni powinno się wyjaśnić jak sprawa Lineczki wygląda :)