Gaga_Krk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Heh to sie już zdazyłam zorientować pytałam gdzie i miałam namyśli miasto ;P Quote
Gaga_Krk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Bleee głupie dogo xD - hahaha to takie tlumaczenie mojej ciemnoty do forum ;P Rudzia zaraz Lineczka będzie w linkach u Ciebie na gadulcu to dodasz fotencje ;P A ja dalej czekam na odpowiedz gdzie Puszek trafił ;( Quote
Gaga_Krk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nooooooo w końcuuu ;D Hahaha a kto bedzie taki miły i podeśle jakieś foto Puszka ? :D Quote
andzia69 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 a tego to ja ci już nie zrobię:) tylko dt pewnie by to mógł zrobic - ale nie wiem czy ma aparat... Quote
Gaga_Krk Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Doobra ;P Linuś już na allegro ... teraz reszta stron :) Quote
Od-Nowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 u Tumliniątek taka cisza dziś czy coś słychać w sprawie tego pana chętnego na Linkę? czekam z niecierpliwością na zdjęcia Tumcia :-) Quote
erka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 No właśnie, nie odezwali się państwo zainteresowani Linką ? Zdjęć Puchatka raczej nie będzie. Wydawała go osoba, u której był na tymczasie, nie chce podac danyc nowych właścicieli. Quote
Gaga_Krk Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A szkoda ponieważ Puszek ;P Wraz z Tumciem i Linka byli wystawieni na mojej stronie...Puszka dałam już do Szczęśliwych zakończeń i myślałam ,że dam jakieś nowe foteczki , no ale... Co do Państwa .... Pan mnie zapewniał ,że skontaktuje się ze mną do max polowy tygodnia - kontaktu nie mam do teraz :((((((((((((((((( z p.Ewą też się nie kontaktował ? :( Tak apropos Lineczki ;P to ktoś ją obserwuje na Allegro ;| I mam do Was pytanie - czy to ktoś z Was? Pytam ponieważ jeśli ktoś z Was to .... myślałam ,że ktoś zainteresowany Lineczką tylko coś się nie mkontaktuje .... =( Ajć wogole.... Miałam ostatnio przykrą rozmowę z pewnym gościem ,który strasznie chciał adoptować psiaka ... ,ale po dłuższej konwersacji doszłam do wniosku ,ze koleś nie nadaje się na przyszłego nabywcę psiaka , początkowo było mu obojętne czy to pies czy suka chcial tylko szczeniaka ze względu na 6cio letnią córę i coś większego typu owczarek, labek itp. Miałam dla niego takowego psa - niestety suke... mówię niestety ,a jednak było to zbawienie dla mnie ,aby dowiedzieć się całej prawdy... Facet zaczął mnie obrażać gdy powiedziałam o sterylizacji suni w przyszłości i o braku możliwosci na szczenięta - stwierdził ,że jako przyszly właściciel ma do tego prawo <sciana> A teraz co do Lineczki samej w sobie ;P Została przeze mnie zmolestowana dzisiaj i... zagoniłam laseczke do roboty ;P Hihi tzn. wziełam ją na ręce i ... towarzyszyła mi w sprzątaniu przedpokoju ;P Nie powiem bo... reagowała na każde wołanie po imieniu , myrdała ogonkeim , nawet raz się posikała w czasie zabawy <lol> upatrzyła sobie w łązienke końcówkę papieru toaletowego - nawet nie wiedziałam,że można takim czymś sprawić tyle szczęscia szczylkowi :P Ale oczywiście po powrocie chłopaka poleciała na wyro i śpi ;P Noo jednym słowem widać kogo bardziej toleruje ,ale cóż się dziwić jak chłopaka pół dnia w domu nie ma :( A ja ją męcze calymi dniami , musze ją gdzieś miźnać ,gdzieś drapnać , coś pogadac ;P Ale noo nareszcie nie chodzi z podkulonym ogonkiem i na widok człowieka ucieka... Aaa no i to co pisałam do Rudzi... ;| Idąc na pdowórko ze śmieciami stwierdziłam ,że małą wezmę ... Tak wiec pusciłam ją , chwile pozwwiedzała ,ale co gorsza :(((((( Fakt nie uciekła ,ani nie schowała się gdzieś ze strachu tylko wytarzała się w kupce psa sąsiada ;( 3 godziny awantury z chłopakiem co tak w domu śmeirdzi kupą ... noo i jak zoabczył Lineczkę która spała na ufajdanym boczku wyjaśniło sprawe... ;P Do teraz Linuś słyszy ,że śmierdzi ;P hehehhe tylko chyba już się tym szczególnie nie przejmuje ;P Ale zakaz na spanie w łóżku ma ,aż się nie umyje ;D Quote
erka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Do mnie też się nie odzywali w sprawie Linki :( Trudno, trzeba ją dalej ogłaszać. Co do Lineczki, to kąpiel jej i tak by sie przydała:) Quote
Gaga_Krk Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Właśnie planujemy się iść wykąpać bo już spacerku w planach nie mamy ;P Tylko Linuś protestuje ;P Ogoszona jest na allegro i krakowskim gumtree oraz u mnie na www :) wyslałam znajomej linka z naszej-szkapy ma porozsyłać i linki Lineczki posżły po całej liscie GG ;P Czekamy na odzew :) P.S. Do p. Ewy :) Pisałam to już Rudzi ,ale... napiszę i tutaj .. .ten Pan od Lineczki ,który miał dzwonić jak się okazało mój dalszy sąsiad tylko... pytał mnie o to czy Linuś jest już po sterylce ,powiedziałam że nie ,ale takowy zabieg bedzie obowiązkowy w późniejszym czasie...przemilczał sprawę i poprosił o nr. telefonu do mnie , podałam oba i od niedzieli głucha cisza ;( Ajjj a ja coraz bardziej przywiązuje serducho do śmierdzioszka ;P Więc szyyybko ludziee bo będzie zapóźno ;D Noo i czy ktoś z Was ją obserwuję czy to jednak jakiś zainteresowany poza forumowicz? :) Quote
erka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dziki.nomada , przelałam na Twoje konto 50 zł na szczepienie Tumcia, prosze potwierdź , jak dojdzie. Gaga_Krk, mysle,że to nkt z dogo nie jest obserwatorem. To facet myślał,że 3 mies. szczeniaczek jest juz po sterylce??? Jeżeli chce sunie wysterylizowaną, to mamy taka 1,5 roczną Gaję. Quote
ewelinka_m Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Od-Nowa napisał(a):i Tumkę :-) czy ona jeszcze przed?? Tumcia jak najbardziej już wysterylizowana !:) Quote
Gaga_Krk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Erka --- jak ja mu powiedziałaam ,że nie jest poniewaz to jeszcze szczylek to usłyszałam "No to super , no własnie ,wlasnie" a gdzy powiedziałam,że będzie poddana zabiegowi ... Usłyszałam prosbę o podanie nr. telefonu ;P No ,ale... nie odzywa się jego strata ;P Nie wie co traci ;D Quote
Od-Nowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 wrzuciłam Tumcia i Linke na gumtree Kraków. będę codziennie odnawiać. Gaga - jak możesz podaj link do tego zrobionego przez Ciebie allegro Quote
Gaga_Krk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ja też Linke dalam na gumtree kraków ;PP allegro : http://www.allegro.pl/item828149063_linka_2miesieczna_sunia_adoptuj_mnie.html Quote
dziki.nomada Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Oto kilka zdjęć: jak ziewamy, szczekamy i leżymy ;) [img=http://img268.imageshack.us/img268/3536/tumcio1.th.jpg] [img=http://img509.imageshack.us/img509/5351/tumcio2.th.jpg] [img=http://img524.imageshack.us/img524/6898/tumcio3.th.jpg] Jestem w trakcie montażu filmu z małym Tumciem - zobaczycie na nim jaki to radosny, uśmiechnięty piesek:lol: Od wczoraj ciągle kombinuje, gramoli się w nocy do łóżka i gryzie mnie po uszach. Cudny łobuziak z niego :lol: Siedzi mi teraz na kolanach i węszy po klawiaturze, domyślam się, że Was pozdrawia. PS. Pieniądze dziś wpłynęły, dziękuję. Quote
erka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dzisiaj dzwoniła pani z Zawiercia w sprawie Tumcia, ale chciała go do kojca. A myślę,że my go do kojca nie damy, prawda? Quote
dziki.nomada Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 erka napisał(a):Dzisiaj dzwoniła pani z Zawiercia w sprawie Tumcia, ale chciała go do kojca. A myślę,że my go do kojca nie damy, prawda? Myślę, że on potrzebuje domku, a nie kojca, bo jest bardzo towarzyski i uwielbia się panoszyć po mieszkaniu. Dzisiaj odkrył lustro i ciągle do niego biega, merda ogonkiem i szczeka. A teraz znów siedzi mi na kolanach, daje buziaczki i poluje na moje warkoczyki. I nie może w miejscu usiedzieć, kręci się, wszystko bada. Szukajmy dalej... Quote
Gaga_Krk Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Hahaha co do lustra... to jakbym Linke widziała tylko ,że ta nie myrda ogonkiem ;D Tylko warczy..... ;P Co do kojca... aj rozumiem miec duzego psa ,ale po co komu taki mały slodziak do kojca ?! Mamy labke 6cio letnią ,która domu nie może znależć a ona szybciej do kojca niż taka mała klucha domowa ;P p.Ewo zastanawiam się czy zadzwonić jeszcze raz to tego faceta w sprawie Linki i mieć jasność sprawy czy dalej zainteresowany czy nie ? (Jeśli tak to prosze jeszcze raz o nr. tel. na pw) Quote
Od-Nowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 baaardzo groźny piesek:diabloti::diabloti: http://img509.imageshack.us/i/tumcio2.jpg/ Quote
dziki.nomada Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Od-Nowa']baaardzo groźny piesek:diabloti::diabloti: http://img509.imageshack.us/i/tumcio2.jpg/ Tutaj szczekał do mnie, bo ja robiłam zdjęcia, a on się nudził i dopominał się o uwagę :lol: Quote
Recommended Posts