Ana_Zbyska Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Super, że Leo ma dom!!:loveu::multi::loveu: Oby więcej takich wieści na dogo.. :multi: Quote
Piromanka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Z największą przyjemnością usuwam ten krwawy banerek z sygnatury! :multi: Quote
dorobella Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Mam nadzieję, że więcej będzie wątków ze szczęśliwym zakończeniem :p Quote
Piromanka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='betka']Leon nie jedzie do hotelu :multi:! Rozkochał w sobie swoją wybawicielkę KAMA I LEO :loveu:. Ja już przelałam Piromance na hotel i transport, ale to nic. Skoro miało być na owczarka, to dostanie to inna ON-kowa Biedka :-(: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/sara-z-bytomskiej-5-tki-potrzebne-pieniadze-na-amputacje-172810/ Doszło na moje konto 150 zł. :loveu: Betko, czy odesłać Ci kasę, czy chcesz przekazać na innego psiaka? Quote
Talia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Zapraszam do bazarku na Sarę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13472545#post13472545 Quote
betka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Piromanka napisał(a): Betko, czy odesłać Ci kasę, czy chcesz przekazać na innego psiaka? Piromanka napisałam Ci PW Leosiu jak Ci u Kamili? Quote
dorobella Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Kamila pewnie napisze, ale później. Leo dobrze, będą też zdjęcia. Leo robi pozytywne wrażenie na wszystkich :) Quote
anett Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 To czekamy niecierpliwie na relacje i fotki:cool3: Quote
_Mona Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 wchodze a tu takie dobre wieści , ciesze się ,że ma dom:multi: , ten pies na to zasługuje Quote
Kama i LEO Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiadomośći z pierwszej ręki :) i to bardzo dobe Leo świetnie się czuje, ma badzo dobra opieke, non stop poznaje nowe twarze, z którymi bedzie miał kontakt, są też chetni (w szczególności dzieci naszych bardzo dobrych znajomych) żeby zabrać Leo do domku. Teraz ma wewnętrzny kojec 3x4m, opiekę weterynayjną i zootechniczną, pyszne jedzonko i świeżą wode w swoich nowych wielkich miseczkach, różne gyzaki, smakołyki i zabawki. w poniedziałek punkt 18 wyjechał z lecznicy , sam wskoczył do samochodu, trzeba byłó popawiac rane lewego oka i oczodołu bo Łobuz rozwalił kilka szwów, ktokolwiek kręcił się w pobliżu nas został oszczekany, wiec pięknie zaczął pilnowac, że nikt nie mół do mnie podejść - nieźle co? :) Dostał extra wypawke. Ma zapewnione rónież spacery. jest zabezpieczony przed endo- i ektopasożytami a zaszczepiony bedzie dopieo jak sie zaaklimatyzuje czyli nie wczesniej jak w weekend. Narazie zdjeć brak - ale obiecuje, że bedą w swoim czasie. oczywiście nie zabrakło łzy szczęścia pozdrawiamy Kama i Leo - fajny pies Quote
dorobella Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Nie ma jak szczęśliwe zakończenie :) Dzięki za relacje :) Czekamy na zdjęcia :) Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Super wieści :) Cioteczki proszę tu macie banerek do bazarku na Sarę. Jest tam mały ruch, a Sara potrzebuje tych pieniędzy. Quote
bela51 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Super wieści. :loveu: Kamo, jesteś kochana.:loveu: Quote
Atrisko Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ...i chce się żyć...powodzenia chłopaku i Kamilo...wzajemnego zaufanie i miłośći...tego Wam życzę, niech każda chwila utwierdza Cię w przekonaniu że to była dobra decyzja:loveu: Quote
Randa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nie miałam wcześniej czasu zajrzeć na wątek, a tu wchodzę i takie wieści:loveu: Quote
bela51 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jeśli zaglądaja tu milośniczki ONkow prosze przyczytajcie historie okaleczonej Pati:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/lzy-owczarka-wyeksploatowana-onka-z-lasu-pati-pilnie-zbiera-na-hotel-137114/ Quote
Szarotka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Zrobie malego offa:cool3::cool3: Grand w grudniu ma wrocic do ogolnych boksow, a to dla niego wyrok smierci, bo jest stary, bezzebny i ma problemy skorne. Brakuje 60 zl. Miejsce w hotelu juz czeka na Grandzika. Kazde 5 zl. robi roznice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratunku-malenki-staruszek-umiera-w-schronisku-brakuje-1-3-deklaracji-pomocy-146415/index37.html Quote
dorobella Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z Kamilą - Leo sobie ciutkę rozwalił ranę....ale jest okay..... lubi aportować piłkę :) Quote
dorobella Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Z tego co wiem musi być pod stałą kontrolą z powodu oka ( pisałam, ze sobie rozwalił i była poprawka. Ma swojego człowieka, gania za piłką. Jest dobrze :) Quote
bela51 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 dorobella napisał(a):Z tego co wiem musi być pod stałą kontrolą z powodu oka ( pisałam, ze sobie rozwalił i była poprawka. Ma swojego człowieka, gania za piłką. Jest dobrze :) Fajnie, :lol: szkoda,ze jego Pani nie wchodzi na dogo. Pozdrowienia dla Leo:lol: Quote
dorobella Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Dostałam od Kamy mms-a , potem wrzucę jak znajdę kabel USB. Leo nazywa sie Nero i ma się dobrze :) Quote
Recommended Posts