Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betka']Leon nie jedzie do hotelu :multi:! Rozkochał w sobie swoją wybawicielkę KAMA I LEO :loveu:.

Ja już przelałam Piromance na hotel i transport, ale to nic. Skoro miało być na owczarka, to dostanie to inna ON-kowa Biedka :-(:
http://www.dogomania.pl/forum/f1166/sara-z-bytomskiej-5-tki-potrzebne-pieniadze-na-amputacje-172810/

Doszło na moje konto 150 zł. :loveu:
Betko, czy odesłać Ci kasę, czy chcesz przekazać na innego psiaka?

Posted

wiadomośći z pierwszej ręki :) i to bardzo dobe
Leo świetnie się czuje, ma badzo dobra opieke, non stop poznaje nowe twarze, z którymi bedzie miał kontakt, są też chetni (w szczególności dzieci naszych bardzo dobrych znajomych) żeby zabrać Leo do domku. Teraz ma wewnętrzny kojec 3x4m, opiekę weterynayjną i zootechniczną, pyszne jedzonko i świeżą wode w swoich nowych wielkich miseczkach, różne gyzaki, smakołyki i zabawki. w poniedziałek punkt 18 wyjechał z lecznicy , sam wskoczył do samochodu, trzeba byłó popawiac rane lewego oka i oczodołu bo Łobuz rozwalił kilka szwów, ktokolwiek kręcił się w pobliżu nas został oszczekany, wiec pięknie zaczął pilnowac, że nikt nie mół do mnie podejść - nieźle co? :) Dostał extra wypawke.

Ma zapewnione rónież spacery. jest zabezpieczony przed endo- i ektopasożytami a zaszczepiony bedzie dopieo jak sie zaaklimatyzuje czyli nie wczesniej jak w weekend.

Narazie zdjeć brak - ale obiecuje, że bedą w swoim czasie.

oczywiście nie zabrakło łzy szczęścia
pozdrawiamy Kama i Leo - fajny pies

Posted

...i chce się żyć...powodzenia chłopaku i Kamilo...wzajemnego zaufanie i miłośći...tego Wam życzę, niech każda chwila utwierdza Cię w przekonaniu że to była dobra decyzja:loveu:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

dorobella napisał(a):
Z tego co wiem musi być pod stałą kontrolą z powodu oka ( pisałam, ze sobie rozwalił i była poprawka. Ma swojego człowieka, gania za piłką. Jest dobrze :)

Fajnie, :lol: szkoda,ze jego Pani nie wchodzi na dogo. Pozdrowienia dla Leo:lol:

• 4 weeks later...