Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NARESZCIE W TYM TYGODNIU SIĘ DOBRZE DZIEJE, WŁASNIE MIAŁAM DO LEO JECHAĆ JUTRO Z WAŁÓWKĄ. OGRAOMNA RADOŚĆ.

DZIEWCZYNY DALEJ, KORZYSTAĆ Z DOBREJ PASSY, BRAĆ SIĘ ZA NASTĘ-
PNEGO BIEDAKA!

LEO NIE DAJ SIE WIĘCEJ ŻADNYM ŁOBZOM Z ŁOPATĄ. ODGRYZAJ CO TRZEBA SZCZĘŚCIARZU. DUŻO SZCZĘŚCIA W NOWYM DOMKU!!!:sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Posted

Witam wszystkich Was serdecznie i jednocześnie dziekuję za zainteresowanie sie naszym a raczej juz moim LEO, ktoremu udalo mi sie uratować mu życie i wyciągnąc do potrzebujacego dłoń oferując mu drugą szanse i dobry dom.

jak już wiecie Leo został znaleziony pzeze mnie w polu. grubo ponad 20 minut przekonywalam go do siebie to była walka oparta tylko na zaufaniu... wkoncu podszedł i dał sie pogłaskac dostal troszke jedzenia i zaczela sie kombinacja jak tu zalozyc smycz gdy obrozy brak i nie wystraszyc psa... udalo sie wrocilsmy juz we dwoje do Przychodni wet...
szybkie ogledziny i po chwili bylismy na sali operacyjnej.
codziennie chodze z nim na spacery, na moj widok Leo sie strasznie cieszy jak musze juz wrocic do lecznicy to placze a mi tymczasem kraje sie sece, ciekawe ile czeka mnie jeszcze nieprzespanych nocy wiem, ze sporo ale najwazniejszy na chwile obecna jest moj Leo.

w poniedziałek zabieram go do siebie na ferme tam bedzie mial stala opieke m.in. technika weterynaryjnego i innych osob, poza tym bedzie mial mniejszego kumpla i duzy zielony ogrodzony teren na szalenstwa i wielka ciepla bude. dzisiaj ktos patrzac na mnie i Leo jak sie bawimy stwierdzil, ze ten pies jest juz tylko Kamili cdn

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek i bardzo się cieszę że Leo znalazł dom i wreszcie będzie szczęśliwy-powodzenia Kamilo:loveu:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
ALBO KAMILA JEST JUŻ LEONKA.:evil_lol:

tak też może być:multi::painting:

PS: z najnowszych infomacji:
Leo bedzie mial swoj pywatny kojec w budynku zamknietym z mozliwoscia wychodzenia do kojca zewnetrznego i napawde ogromny teren do biegania i zabawy

Posted

Piromanka napisał(a):
Wysłałam nr konta wszystkim, którzy zadeklarowali coś wpłacić. Wszystkim tym osobom bardzo dziękuję :loveu:
Szukamy deklaracji dalej.

Talia, wystawiaj pierścionek na bazarku! :loveu:

Czekam na zdjęcie drugiego pierścionka od beli51. I poproszę na pw nr konta gdzie by pieniadze z bazarku szły, bo ja nie posiadam konta.
Kurcze musze jeszcze zmierzyc ten pierścionek:oops:

Posted

To coś nie wyobrażalnego:loveu::loveu::loveu: Miałam zaległości kilku stron od wczoraj i z posta na post serce mi rosło i rosło aż nagle wystrzeliło w kosmos ale z radości:loveu::loveu::loveu:

Niesamowicie się cieszę:loveu::loveu::loveu: a przy okazji proszę zaglądnijcie na nasz wątek Pręgusia:

Pręgus niestety zostaje w hoteliku ;(. Ma duże problemy z łapką. Potrzebna pomoc! - Strona 28 - Dogomania Forum

Posted

Kama i LEO napisał(a):

w poniedziałek zabieram go do siebie na ferme tam bedzie mial stala opieke m.in. technika weterynaryjnego i innych osob, poza tym bedzie mial mniejszego kumpla i duzy zielony ogrodzony teren na szalenstwa i wielka ciepla bude. dzisiaj ktos patrzac na mnie i Leo jak sie bawimy stwierdzil, ze ten pies jest juz tylko Kamili cdn

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jeszcze raz gorąco Wam Kochani dziękuję za odzew i chęć pomocy:loveu::loveu:

Leo powodzenia psiaku:loveu:
Kama wiesz, że będziemy Cię męczyć o relacje i zdjęcia:lol::lol:

I jeżeli ktoś mógłby przerzucić deklaracje PILNIE POMOCY potrzebują:

Szarik starszy ONek po przejściach - PILNE DEKLARACJE NA HOTELIK !!!
http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-onka-potrzebne-deklaracje-na-dt-u-jamora-pomocy-139665/

i Sara starsza, wyniszczona sunia PILNIE POMOC na opłacenie amputacji, dalsze leczenie i dobrą karmę
http://www.dogomania.pl/forum/f1166/sara-z-bytomskiej-5-tki-potrzebne-pieniadze-na-amputacje-172810/