Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś już nie da rady ale Leo zostanie zabrany jutro !!!:multi::multi:
Pojedzie po niego Agnieszka za zwrot kosztów paliwa.

Bardzo prosimy o wpłatę deklaracji i o dalsze deklaracje...brakuje 275zł deklaracji miesięcznych...

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anett napisał(a):
Dziś już nie da rady ale Leo zostanie zabrany jutro !!!:multi::multi:
Pojedzie po niego Agnieszka za zwrot kosztów paliwa.

Bardzo prosimy o wpłatę deklaracji i o dalsze deklaracje...brakuje 275zł deklaracji miesięcznych...

To wspaniale, ze Leos jedzie :):)

Posted

Betka! :iloveyou: Masz wspaniałe, wrażliwe serce! Dziękuję w imieniu pieska, bo:

[FONT=Cambria]"Jesteśmy głosem tych, które nie mówią (...) będziemy mówić, aż uszy głuchego świata usłyszą o krzywdzie, która dzieje się słabszym"…[/FONT]

Posted

Chyba nie doczekam sie jutra.:-( Niedawno wróciłam do domu, gdyby nie to, to zawiozlabym Leo nawet dzisiaj. Bardzo sie o niego martwie.:-( Gdzie on dzisiaj śpi?
Na jutro niestety jestem umówiona na przewóz psiaka ze schronu w J-Z.:shake:

Posted

Betka sąsiadko moja, to ja do Zbrosławic z moim chorym kotem jeżdżę....

MAM INFORMACJĘ Z OSTATNIEJ CHWILI

Pies znalazł dom stały, będzie co prawda mieszkał w budzie, ale za to ciepłej, z dobrym jedzeniem, będzie niby psem pilnująco-stróżującym. Kamila będzie go miała na oku, więc w razie czego zawiezie go do lecznicy (w końcu niedługo sama będzie wetem).

Dzięki wszystkim za pomoc, Piromanka poodsyła deklarację, już daje znać anett

Posted

dorobella napisał(a):

Pies znalazł dom stały, będzie co prawda mieszkał w budzie, ale za to ciepłej, z dobrym jedzeniem, będzie niby psem pilnująco-stróżującym. Kamila będzie go miała na oku, więc w razie czego zawiezie go do lecznicy (w końcu niedługo sama będzie wetem).

A mozna cos bardziej konkretnie poprosic ??
Kto, co i jak ??
Ludzie sa jednak niesamowici :loveu::loveu::loveu:
:multi::multi::multi::multi:

Posted

dorobella napisał(a):

Oj Dorotko, nie wymigaśz sie takimi lakonicznymi informacjami. Prosimy o więcej.:mad:

Posted

Dom stały!!! było by świetnie dla Leonka. Ale tempo błyskawiczne :lol:.Od wczoraj nie zaglądałam, przekonałam już nawet męża do stałej deklaracji ...a tu taka niespodzianka :multi::multi:

Posted

O rety, ale się tutaj nadziało:crazyeye:! Wczoraj nie zaglądałam, bo ważyły się losy mojej kochanej Saruni (z Hotelu u Agnieszki pojechała do nowego domku) i stres był okrutny...
Mam nadzieję, że pod takim nadzorem Leo będzie bezpieczny :loveu: i nikt go już nigdy nie skrzywdzi...

Posted

Kamila miała się zarejestrować i napisać, nie wiem tylko ile czeka się na link aktywacyjny. Ale czytała wątek, pewnie przeczytała do końca.

To napisze wam sama w jakim miejscu będzie pies, ja tylko napiszę, ze będzie opiekować się nim dziewczyna po ukończonym technikum weterynarii.

Posted

ania_to_ja napisał(a):
Dziewczyny zle wypełniłam przelew to niech już tak zostanie stała dla Leosia ode mnie to nie 20zł tylko 40zł:loveu:

Leos ma dom :):) to juz chyba deklaracji nie potrzebuje.