anett Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dziś już nie da rady ale Leo zostanie zabrany jutro !!!:multi::multi: Pojedzie po niego Agnieszka za zwrot kosztów paliwa. Bardzo prosimy o wpłatę deklaracji i o dalsze deklaracje...brakuje 275zł deklaracji miesięcznych... Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 anett napisał(a):Dziś już nie da rady ale Leo zostanie zabrany jutro !!!:multi::multi: Pojedzie po niego Agnieszka za zwrot kosztów paliwa. Bardzo prosimy o wpłatę deklaracji i o dalsze deklaracje...brakuje 275zł deklaracji miesięcznych... To wspaniale, ze Leos jedzie :):) Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 :iloveyou: Kochani! RATUJMY LEO!!! Dajcie grosiki!!!:loveu: Quote
dorobella Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 od 13.30 do 14.30 jutro mają otwarte Weterynaria Zbrosławice - Przychodnia Quote
betka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Piromanka opłacę transport Leona. + 50zł/miesiąc. Zaraz zrobię przelew. A gdzie piesek dziś śpi? Quote
Piromanka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 betka napisał(a):Piromanka opłacę transport Leona. + 50zł/miesiąc. Zaraz zrobię przelew. A gdzie piesek dziś śpi? Dziękuję Aniele! :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Betka! :iloveyou: Masz wspaniałe, wrażliwe serce! Dziękuję w imieniu pieska, bo: [FONT=Cambria]"Jesteśmy głosem tych, które nie mówią (...) będziemy mówić, aż uszy głuchego świata usłyszą o krzywdzie, która dzieje się słabszym"…[/FONT] Quote
betka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Wstyd się przyznać... Leon jest w mojej wsi :oops:. Quote
bela51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Chyba nie doczekam sie jutra.:-( Niedawno wróciłam do domu, gdyby nie to, to zawiozlabym Leo nawet dzisiaj. Bardzo sie o niego martwie.:-( Gdzie on dzisiaj śpi? Na jutro niestety jestem umówiona na przewóz psiaka ze schronu w J-Z.:shake: Quote
dorobella Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Betka sąsiadko moja, to ja do Zbrosławic z moim chorym kotem jeżdżę.... MAM INFORMACJĘ Z OSTATNIEJ CHWILI Pies znalazł dom stały, będzie co prawda mieszkał w budzie, ale za to ciepłej, z dobrym jedzeniem, będzie niby psem pilnująco-stróżującym. Kamila będzie go miała na oku, więc w razie czego zawiezie go do lecznicy (w końcu niedługo sama będzie wetem). Dzięki wszystkim za pomoc, Piromanka poodsyła deklarację, już daje znać anett Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Mam nadzieje, ze Leos ma sie dobrze i ze nie jest za zimno. Moze ktos kto tam mieszka zajrzy do niego???? Quote
Piromanka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 :-o dom stały? :-o Jejku, ale się dzieje. Z szybkością błyskawicy!! U kogo ten dom? Jak go wypatrzyli ?Napisz więcej Dorotko :loveu: Ciesze się ogromnie :multi::multi::multi: Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 dorobella napisał(a):Betka sąsiadko moja, to ja do Zbrosławic z moim chorym kotem jeżdżę.... MAM INFORMACJĘ Z OSTATNIEJ CHWILI Pies znalazł dom stały, będzie co prawda mieszkał w budzie, ale za to ciepłej, z dobrym jedzeniem, będzie niby psem pilnująco-stróżującym. Kamila będzie go miała na oku, więc w razie czego zawiezie go do lecznicy (w końcu niedługo sama będzie wetem). Dzięki wszystkim za pomoc, Piromanka poodsyła deklarację, już daje znać anett A mozna cos bardziej konkretnie poprosic ?? Kto, co i jak ?? Ludzie sa jednak niesamowici :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: Quote
bela51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 dorobella napisał(a):Betka sąsiadko moja, to ja do Zbrosławic z moim chorym kotem jeżdżę.... MAM INFORMACJĘ Z OSTATNIEJ CHWILI Pies znalazł dom stały, będzie co prawda mieszkał w budzie, ale za to ciepłej, z dobrym jedzeniem, będzie niby psem pilnująco-stróżującym. Kamila będzie go miała na oku, więc w razie czego zawiezie go do lecznicy (w końcu niedługo sama będzie wetem). Dzięki wszystkim za pomoc, Piromanka poodsyła deklarację, już daje znać anett Oj Dorotko, nie wymigaśz sie takimi lakonicznymi informacjami. Prosimy o więcej.:mad: Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kobieto miej serce:roll::roll::roll::roll: Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Tak, tak - daj więcej informacji o dt!:loveu: Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Skoro Leos nie potrzebuje, to moze byscie wspomogli tego Onka, bo jemu brakuje deklaracji, a jest po ciezkiej chorobie i do tego raczej niemlody. http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-onka-potrzebne-deklaracje-na-dt-u-jamora-pomocy-139665/ Quote
malibo57 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Poczekajmy na potwierdzenie, że to jest DS i od kiedy. Quote
Maruda666 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dom stały!!! było by świetnie dla Leonka. Ale tempo błyskawiczne :lol:.Od wczoraj nie zaglądałam, przekonałam już nawet męża do stałej deklaracji ...a tu taka niespodzianka :multi::multi: Quote
zula131 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 O rety, ale się tutaj nadziało:crazyeye:! Wczoraj nie zaglądałam, bo ważyły się losy mojej kochanej Saruni (z Hotelu u Agnieszki pojechała do nowego domku) i stres był okrutny... Mam nadzieję, że pod takim nadzorem Leo będzie bezpieczny :loveu: i nikt go już nigdy nie skrzywdzi... Quote
dorobella Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Kamila miała się zarejestrować i napisać, nie wiem tylko ile czeka się na link aktywacyjny. Ale czytała wątek, pewnie przeczytała do końca. To napisze wam sama w jakim miejscu będzie pies, ja tylko napiszę, ze będzie opiekować się nim dziewczyna po ukończonym technikum weterynarii. Quote
ania_to_ja Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dziewczyny zle wypełniłam przelew to niech już tak zostanie stała dla Leosia ode mnie to nie 20zł tylko 40zł:loveu: Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ania_to_ja napisał(a):Dziewczyny zle wypełniłam przelew to niech już tak zostanie stała dla Leosia ode mnie to nie 20zł tylko 40zł:loveu: Leos ma dom :):) to juz chyba deklaracji nie potrzebuje. Quote
ania_to_ja Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Oj faktycznie dopiero teraz doczytałam wątek:loveu: Bardzo się cieszę:loveu: Quote
Recommended Posts