Monday Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bardzo mi przykro, że nie mogę zadeklarować żadnych pieniędzy. Finansowo klapa... Myślę, że jako owczarek nie będzie miał problemów ze znalezieniem domu. Jak chciałam jednego psa wyadoptować na podwórko do budy (bo do domu nie mógł iść), to ludzie wypytywali się, czy to owczarek niemiecki....a to był zwykły kundel duży. Aż byłam zła na onki, bo wszyscy je chcieli. Quote
dorobella Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Dzięki Anetko i dzięki dziewczyny za deklaracje Ja się dopytam, gdzie on spędził noc. W klatce się rzucał na koty, a potem się uwolnił.... skakał na klatki, pozrzucał rzeczy.... spanie mu zawiozłam. W lecznicy nie ma innego pomieszczenia, żeby psa przetrzymać. Tam są też zwierzęta po zabiegach,które podczas próby ucieczki przed psem mogły sobie zrobić krzywdę. Ja prosiłam,żeby go parę dni przetrzymać. Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 :loveu:Ludzie dobrzy i kochani!:loveu: Dajcie parę groszy na skatowanego biedaka! Czasem wstydzę się, że żyję na tym świecie. :shake: Tyle tu zła i potworności! Quote
betka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja też się dorzucę. Ale może szukać mu równolegle DS? Młody jest, piękny, a oko się wkrótce zagoi. Quote
dorobella Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Z tym, ze nie wiemy jak reaguje na inne psy, nie ma też informacji jak reaguje na dzieci. Na "obcych" reagował tak, że można podejść pogłaskać. I jest powiedziałabym dzikawy, niespokojny (może to być wpływ leków). Myślę, ze dla niego to stres. Niestety żaden z moich psów nie lubił chodzić do lecznicy, feromony strachu.... Myślę, ze w jakimś spokojnym miejscu, gdzie nie mieszają się takie zapachy powinien się wyciszyć i wtedy będzie można więcej powiedzieć na temat jego zachowania. Quote
betka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 dorobella napisał(a):Z tym, ze nie wiemy jak reaguje na inne psy, nie ma też informacji jak reaguje na dzieci. Na "obcych" reagował tak, że można podejść pogłaskać. I jest powiedziałabym dzikawy, niespokojny (może to być wpływ leków). Myślę, ze dla niego to stres. Niestety żaden z moich psów nie lubił chodzić do lecznicy, feromony strachu.... Myślę, ze w jakimś spokojnym miejscu, gdzie nie mieszają się takie zapachy powinien się wyciszyć i wtedy będzie można więcej powiedzieć na temat jego zachowania. Masz rację. Quote
beka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Strach wchodzić na dogo. Co dzień nowe przykłady ludzkiego okrucieństwa :-(. Ja mogę dać 20 zł miesiecznie. Quote
malicja Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 jestem, dostalam PW. moge jedynie jednorazowo zadeklarowac 10,- :oops: Quote
malibo57 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witam! Mogę zadeklarować 50 PLN miesięcznie oraz jakąś stosowną wpłatę jednorazową. Poproszę o spis wpłat i deklaracji - uzupełnię brakującą kwotę za pierwszy miesiąc pobytu Leo w hotelu, bo sprawa umieszczenia go gdzieś poza lecznicą jest bardzo pilna. Proszę o PW z nr-em konta osoby zbierającej. Quote
dorobella Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 anett napisał(a):Monika:loveu: Wielkie dzięki:multi: Deklaracje miesięczne: ihabe 20zł anett 20zł TERESA BORCZ 15zł ania_to_ja 20zł Monika z Katowic 30zł razem: 105zł beka 20 zł malibo 57 50 zł -------------- razem : 175 zł Jednorazowe malicja 10 zł, malibo57 mogłam kogoś pominąć, za co przepraszam Już jest plus, ze są deklaracje Kto się podejmie roli skarbnika funduszu Leo ? Anett ma problemy z pisaniem na dogo w dzień, może pisać w nocy. Quote
Piromanka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dostałam zaproszenie na wątek i jestem. Niestety zadeklarować nic nie mogę, ale może pomogę w inny sposób. Np. mogę porobic ogłoszenia. Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja też nie mogę zadeklarować comiesięcznych wpłat, ale mam srebrny pierścionek z cyrkoniami na bazarek i chętnie go wystawie dla tej bidy(ktoś pisał kilka stron wcześniej, że też ma pierścionek). Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ludzie! Jestescie KOCHANI!:calus: Wspólnie ratujmy onka- Leonka!:laola: Quote
dark Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 witam. Chciałbym narazie zadeklarować jednorazowo 20zł. Proszę o PW z numer konta. Quote
anett Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bardzo, bardzo Wam dziękuję Kochani za pomoc :loveu::loveu: Rozmawiałam przed chwilką z lecznicą - Leo może od razu opuścić lecznicę; rokowania są dobre; rana ładnie się goi, na oko prawdopodobnie będzie widział - za tydzień zdjęcie szwów i okaże się czy nie będzie potrzebował plastyki powieki; ma ubytki, skóra została mocno naciągnięta do zszycia i może wymagać nacięć aby się zamykać; Nie wymaga szpitalika, na zdjęcie szwów ewentualnie wet nawet zadeklarował, że jest w stanie pojechać do hoteliku. I właśnie druga sprawa rozmawiałam z Agnieszką - jest miejsce kojec z ocieplaną budą i małym wybiegiem (40m2); może przyjąć Leo - pies ma zapewnioną opiekę weta; koszt pobytu 450zł/mc; Za zwrot kosztów paliwa Agnieszka może pojechać po Leo!! Quote
anett Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Talia napisał(a):450 z karmą czy bez? z karmą; w tym jeden posiłek ciepły, gotowany Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Niech Leo jedzie zaraz!:loveu: Damy radę! On musi wiedzieć, że nie wszyscy ludzie to... bestie z łopatą do zabijania onków!:shake: Quote
dorobella Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Deklaracje miesięczne: ihabe 20zł anett 20zł TERESA BORCZ 15zł ania_to_ja 20zł Monika z Katowic 30zł razem: 105zł beka 20 zł malibo 57 50 zł -------------- razem : 175 zł Jednorazowe malicja 10 zł, malibo57 ?, dark 20 zł Ja mam pewne problemy z netem, ale kasę będzie zbierać nasza koleżanka Piromanka, która porozsyła nr konta Quote
Talia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kto ma jeszcze pierścionek czy cos innego na bazarek? Quote
Piromanka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Tak jest! Zostałam mianowana skarbnikiem Leonka. Za moment powysyłam PW z numerem konta. Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dostalam pw. Jestem oblozona roznymi deklaracjami, ale zobacze bo moge zrobic. Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 :multi: Czekamy na numer konta. Quote
Piromanka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Wysłałam nr konta wszystkim, którzy zadeklarowali coś wpłacić. Wszystkim tym osobom bardzo dziękuję :loveu: Szukamy deklaracji dalej. Talia, wystawiaj pierścionek na bazarku! :loveu: Quote
betka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 A byłoby możliwe przewiezienie Leona już dziś? Czy ktoś jest w kontakcie z lecznica i Agnieszką z hotelu? Quote
Recommended Posts