supergoga Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Asiu - to dla Nuki najlepsze co mogłas zrobić. Pozdrowienia dla wspaniałych rodziców o wielkim sercu.:lol: Quote
tarantino100 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Missieek miała masę telefonów w sprawie Kubusia, może podzwonisz po tych ludziach? Większości z nich zależało na tym, by psiak zachowywał czystość w domu. No a Nuka domowa jak najbardziej jest! Quote
tarantino100 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Przepraszam. Dopiero doczytałam! Bardzo się cieszę, że Nuka zostaje w SWOIM domku Quote
jo_joanna Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Pamietacie pewnie Nukusię :lol: to ja ją wzielam do siebie, potem moj pracodawca postanowil mi "umilić" zycie na 3 m-ce i szukałysmy z Kasie nowy dom. Ale jak tylko znalazła się osoba chętna to ..... nie mogłabym jej oddać. Nuka musiała zostać u mnie. Co prawda większość czasu spedzała u rodzicow, ale oddac ją w niewiadome ?? Została, jest dalej tak, że głównie mieszka u rodziców (którzy zwariowali na jej punckie, zwłaszcza tata), troszkę sie dziewczynie utyło ;) Nuka jest przesłodka, pieszczocha, no i okrutnie ją wszyscy rozpuściliśmy;) . Sypia na kanapie oczywiście. Nigdy nie będę żałować tej decyzji bo to przekochana sunia. I ten jej wymowny wzrok.... bardzo Wam wszystkim dziękuję za intensywne poszukiwania domku i za wsparcie, na szczęscie wszystko ułożyło się pięknie. Oby wszystkim psiakom tak szczęście sprzyjało.... asia Quote
gdgt Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 a witamy, witamy. może uda ci się zrobić nuce jakieś zdjęcie? Quote
jo_joanna Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Aaaa miło, że wreszcie ktoś mnie dostrzegł :multi: Zdjęc mam niewiele, ale wiele jest jeszcze niewywołanych. Nie posiadam aparatu cyfrowego. Oczywiscie nie mam pojecia jak cokolwiek tu zamieścic..... mogę ewentualnie podesłać prywatnie :lol: pozdrawiam Quote
Witokret Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Bardzo bardzo sie ciesze, ze Nuka zostala :) Na zdjeciach bylo widac, ze to cudna sunia :) Quote
Kasie Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Ooo, miło Cię Asiu tutaj widzieć! :lol: Mam nadzieje, że pamiętasz, ze masz mnie odwiedzić? Czy Nuka nadal tak lubi jeść? I czy dalej tak biega jak szalona na spacerze? Tak prawie w kółko z wielką radością? I czy nie zaprzestała tych swoich wyskoków wysokich na powitanie? Quote
Witokret Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Za każdym razem jak widzę tytuł wątku to cierpnę... ;) Quote
jo_joanna Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Nie trzeba cierpnąć! Zapewniam, że wszystko jest jak należy. Nukusia (czyli Lejdi - pisownia oryginalna; Gwiazda, Dama itp) ma się dobrze, jest kochana, rozbrajająca i cudna. A domu nie będzie już szukać NA PEWNO! Nie oddałabym jej ja no i moi rodzice;) Wszyscy ją kochamy i cieszymy się, że jest z nami! Kasiu, odezwij się do mnie, bo ja nie wiem, czy Ty już jesteś "na chodzie";) pozdrawiam Quote
gdgt Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Witokret napisał(a):Za każdym razem jak widzę tytuł wątku to cierpnę... ;) to tak prośba do Kasi o zmianę tytułu Quote
jo_joanna Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ale nie umiem tego zrobić.... Po prostu "podpięłam się" pod Wasze poprzednie posty ... Quote
gdgt Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 to musi zrobić kasia, założycielka tego wątku... Quote
Kasie Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 A oto kilka nowych zdjęć Nuki vel Księżniczki: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
jo_joanna Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 a to tak dla przypomnienia a tym rudym skarbie :-) Trochę się dziewczynce przytyło.... A dzisiaj jest rowno rok, kiedy byłam w Krakowie i zobaczyłam ją po raz pierwszy.... Quote
jo_joanna Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 tak się wypoczywało w letnie upały... Quote
jo_joanna Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 a to relaks balkonowy też latem.... i jeszcze tak: Quote
jo_joanna Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 a tutaj musiałam się schować przed tym okropnym kotem :cool3: który wyspać się nie pozwala i to by było na tyle. Za jakiś czas znów się przypomnę!!:lol: Quote
Kasie Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Joasia, to już rok? O matko! Ale ten czas leci... Dziękuje raz jeszcze że u Ciebie znalazła dom Niuśka. A jak czarna koteczka? Quote
jo_joanna Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kasie napisał(a):Joasia, to już rok? O matko! Ale ten czas leci... Dziękuje raz jeszcze że u Ciebie znalazła dom Niuśka. A jak czarna koteczka? Kasiu - rok!! Znaczy u mnie jest od 3 grudnia 2005, a od 11-go listopada jestem zakochana - i ta miłośc trwa do dziś. Z tym, że ogarnęła większośc rodziny :loveu: Zresztą trudno się dziwic :) To ja Tobie dziękuję z Nią!! Co do koteczki - jest domek (pani Kasia) która chce właśnie ją, czeka cierpliwie, bo kicia ciągle nie jest zdrowa. Trochę mi już ręce opadają..... Tyle czasu leczona i prócz tego, że niby katar ustał to nie jest jeszcze OK. Ona ciągle ma taki ciężki oddech, charczący. Oby to minęło..... Bo tak to jest świetna, ma apetyt - wszystko jak zdrowy kot. Ale..... cierpliwie czekam, jej nowy domek też Kasiu, tak w ogole, to wiosną musimy się spotkac..... Zresztą będziemy w kontakcie Quote
jo_joanna Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Pewnie już wszyscy zapomnieli o Nukusi, ale wkleimy kilka fotek :-) Są sprzed 3 tygodni, więc właściwie świeże a po spacerku trzeba zerknąc przez okno, moze kogoś obszczekam? z usmiechem ;-) zostawcie już, spaaaaać mi się chce! czy ja jestem modelką?? poudaję, ze nic nie widzę ;-) Quote
Kasie Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Ale się Nuka wyrobiła! Psia dama jak sie patrzy. Jasne ze pamiętamy o Nuce, zwłaszcza mój tata. Nie sprawia problemów? Nie choruje? Co wogóle u Was? Quote
Recommended Posts