Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Pamietacie pewnie Nukusię :lol:
to ja ją wzielam do siebie, potem moj pracodawca postanowil mi "umilić" zycie na 3 m-ce i szukałysmy z Kasie nowy dom. Ale jak tylko znalazła się osoba chętna to ..... nie mogłabym jej oddać. Nuka musiała zostać u mnie. Co prawda większość czasu spedzała u rodzicow, ale oddac ją w niewiadome ?? Została, jest dalej tak, że głównie mieszka u rodziców (którzy zwariowali na jej punckie, zwłaszcza tata), troszkę sie dziewczynie utyło ;) Nuka jest przesłodka, pieszczocha, no i okrutnie ją wszyscy rozpuściliśmy;) . Sypia na kanapie oczywiście. Nigdy nie będę żałować tej decyzji bo to przekochana sunia. I ten jej wymowny wzrok....
bardzo Wam wszystkim dziękuję za intensywne poszukiwania domku i za wsparcie, na szczęscie wszystko ułożyło się pięknie. Oby wszystkim psiakom tak szczęście sprzyjało....
asia

Posted

Aaaa miło, że wreszcie ktoś mnie dostrzegł :multi:
Zdjęc mam niewiele, ale wiele jest jeszcze niewywołanych. Nie posiadam aparatu cyfrowego. Oczywiscie nie mam pojecia jak cokolwiek tu zamieścic.....
mogę ewentualnie podesłać prywatnie :lol:
pozdrawiam

Posted

Ooo, miło Cię Asiu tutaj widzieć! :lol:
Mam nadzieje, że pamiętasz, ze masz mnie odwiedzić?
Czy Nuka nadal tak lubi jeść? I czy dalej tak biega jak szalona na spacerze? Tak prawie w kółko z wielką radością?
I czy nie zaprzestała tych swoich wyskoków wysokich na powitanie?

Posted

Nie trzeba cierpnąć! Zapewniam, że wszystko jest jak należy. Nukusia (czyli Lejdi - pisownia oryginalna; Gwiazda, Dama itp) ma się dobrze, jest kochana, rozbrajająca i cudna. A domu nie będzie już szukać NA PEWNO! Nie oddałabym jej ja no i moi rodzice;)
Wszyscy ją kochamy i cieszymy się, że jest z nami!
Kasiu, odezwij się do mnie, bo ja nie wiem, czy Ty już jesteś "na chodzie";)
pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

A oto kilka nowych zdjęć Nuki vel Księżniczki:
" class="ipsImage" alt="">

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kasie napisał(a):
Joasia, to już rok? O matko! Ale ten czas leci...
Dziękuje raz jeszcze że u Ciebie znalazła dom Niuśka.
A jak czarna koteczka?

Kasiu - rok!! Znaczy u mnie jest od 3 grudnia 2005, a od 11-go listopada jestem zakochana - i ta miłośc trwa do dziś. Z tym, że ogarnęła większośc rodziny :loveu: Zresztą trudno się dziwic :) To ja Tobie dziękuję z Nią!!
Co do koteczki - jest domek (pani Kasia) która chce właśnie ją, czeka cierpliwie, bo kicia ciągle nie jest zdrowa. Trochę mi już ręce opadają..... Tyle czasu leczona i prócz tego, że niby katar ustał to nie jest jeszcze OK. Ona ciągle ma taki ciężki oddech, charczący. Oby to minęło..... Bo tak to jest świetna, ma apetyt - wszystko jak zdrowy kot. Ale..... cierpliwie czekam, jej nowy domek też
Kasiu, tak w ogole, to wiosną musimy się spotkac..... Zresztą będziemy w kontakcie

• 5 months later...
Posted

Pewnie już wszyscy zapomnieli o Nukusi, ale wkleimy kilka fotek :-) Są sprzed 3 tygodni, więc właściwie świeże

a po spacerku trzeba zerknąc przez okno, moze kogoś obszczekam?

z usmiechem ;-)

zostawcie już, spaaaaać mi się chce!

czy ja jestem modelką??

poudaję, ze nic nie widzę ;-)

Posted

Ale się Nuka wyrobiła! Psia dama jak sie patrzy.
Jasne ze pamiętamy o Nuce, zwłaszcza mój tata.
Nie sprawia problemów? Nie choruje?
Co wogóle u Was?