Kasie Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Nuka to psiak którego znalazłam w październiku na ulicy potrąconego przez samochód. Dosc długo szukałam jej domu. Znalazłam w końcu na Śląsku. Trafiła do wspaniałej dziewczyny i miała psi raj. Ale życie bywa dziwne... Nie może tam zostac, u Asi wszystko sie niespodziewanie poplątało. Asia jest zrozpaczona, szuka bardzo pilnie domu dla Nuki. Proszę WAS o pomoc. Wiem ile jest psiego nieszczęści... Nuka ma około 5 lat, głową sięga do kolan,waży około 8 kg. Bardzo grzeczna. Nauczona czystości, umie chodzić na smyczy. Toleruje inne psy i koty. Nauczona zostawac sama w domu przez wiele godzin. Spokojna i cicha. Pies idealny. Uwielbia głaskanie i spać na kanapie. Straszna pieszczocha. Proszę, pomóżcie. Moze byc i do domu z dziećmi, i dla starszej osoby, do bloku lub do domu. Mie może być trzymana absolutnie na zewnątrz, powinna spac w mieszkaniu. A oto Nukusia: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Kasie Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Może ją ktoś wystawić na Allegro? Kontakt: Asia: 608 25 37 59 Lub ja: Kasia: 501 037 312 Sunia jest teraz na Śląsku Musi szybko znaleźć kąt. U Asi może być jeszcze kilka dni. Później Asia wyjeżdża... Nie mamy co z nią zrobić... Quote
Witokret Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Już wystawiam. Gdzie dokładnie na Śląsku jest Nuka? Quote
Witokret Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Nuka już jest na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79102531 oby znalazla dom... gdyby znalazł się ktoś z Warszawy, to dajcie znać w sprawie transportu. Często jeżdże na trasie Katowice-Warszawa Quote
Kasie Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Witokret, na razie bardzo DZIĘKUJE. Mam nadzieję że Niuni awreszcie znajdzie domek... Quote
jotpeg Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 biedna Nuka, ty tu znowu? :( ja nie wiem, niektorzy maja pecha w zyciu czy co :( taka piekna sunia! Quote
_Aga_ Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Czyżby koniec świątecznych cudów??? :( :( :( Quote
Kasie Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Niestety, tak sie stało. Obie z Asią robimy co się da... Nuka jest wspaniała i niestety, ma pecha biedactwo. Niby trafia na dobrych ludzi, ale tymczasowo... Proszę, pytajcie, gdzie można. Quote
Kasie Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Hop mała! Szukamy pilnie Nuce domku, jak zwykle wspaniałego. Quote
Kasie Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Nuka, pies idealny i bezkonfliktowy szuka pilnie domu. Aaa, Nuka jest młodsza, ma około 3 lata. Quote
jotpeg Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 konczy sie ten rok, niech skonczy sie twoj pech, nuka! Quote
Witokret Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 I co tam u Nukusi? pyta ktos o nia???? Quote
Kasie Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Niestety, na razie kompletna cisza... To jest idealny pies, nauczona wszystkiego co można wymagać od psa, sprawdzona w każdej sytuacji, Tylko swojego pana potrzebuje... Quote
jotpeg Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 nuka w gore! to idealny pies, niczego nie trzeba go uczyc! Quote
Witokret Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Czy cos nowego u Nuki????? Gdzie jej domek???:-( Quote
Kasie Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Nikt nie jest zainteresowany Nuką, nikt nie dzwonił. Rozmawiałam z Asią, ona w czwartek wyjeżdża ale znalazła kogoś u kogo Nusia zostanie. Tylko później (za tydzień problem....). A może ktoś dałby jej dom zastępczy? Proszę o pomoc. Quote
_Aga_ Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Byle tylko Nukusia nie trafiła z powrotem do schroniska :shake: Quote
Kasie Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 A jakie jest inne wyjście? Zero zainteresowania, nikt nie pisze, nie dzwoni... Czy Asia ma zamknąć psa na 3-4 dni w domu? Bo tyle trwają jej wyjazdy z pracy. Sytuacja beznadziejna... Quote
Teklunia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 o Boziu :( Nuka znowu tutaj? Biedactwo... A ta o nia walczylas, Kasie... Powodzenia! Quote
Kasie Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Nuka, ni espadaj. Może ktoś pomże... Quote
_Aga_ Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Żeby tylko nie wróciła do schroniska :( Powtarzam to jak modlitwę :( To jest chyba najgorsze, co może psa spotkać - nowy domek a potem znowu schronisko :( Quote
Recommended Posts