asiamm Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 malibo57 napisał(a):NO, nie! Asia! Ty trzymasz je w magazynku? Jak my domki? Przyznaj się! Przepiekny! A w nagrodę info z DT:) Uwaga! Żadnych problemów! Ani w stadzie, ani pomiędzy Iskrą i Sonią. I tyle:) dobra! to teraz będą bannerki na wymianę ;p Wy domek dla jednej bidy, w zamian ja bannerek dla kolejnej :D Quote
malibo57 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Eee:/ Chyba kiepski interes - zostaną dzieci bez wizytówek. Może jednak się zastanowisz, plisssss..? Quote
asiamm Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 malibo57 napisał(a):Eee:/ Chyba kiepski interes - zostaną dzieci bez wizytówek. Może jednak się zastanowisz, plisssss..? no doooobra ;) Quote
elmira Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Sonia na nk. Może tam wypatrzy ją jej człowiek. Quote
elmira Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nie szczurek, tylko śliczna maleńka Sonia:) Quote
omar Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 no dobra, odszczekuję szczurka ... i zmieniam na Maliznę ;-) Quote
evel Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Hm czy ona ma allegro? Bo robię taśmowo ostatnio to i Sonia może dostać swoje, a co :evil_lol: Quote
elmira Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Evl, a zrób Maliźnie :) Może to akurat okaże się szczęśliwe? Poprosimy ślicznie:) Quote
evel Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nie obiecuję, że dziś zdążę ale może jutro mi się uda ;) Quote
elmira Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Siedzi sobie takie małe rude i w ogóle jej nie widać;) Quote
malibo57 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Hej! Ludzie - już miałam nie tańczyć, ale sobie potańczę:) :cunao::cunao::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Omar kochana zawiozła dziś naszą Maliznę do cudnego domku!!! Omar! Relacja!:grins: Quote
elmira Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jeeeeeeeeeee. No nie wytrzymam!!! Ale super!!! Quote
omar Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 się melduję :) ludzie kosmiczni - starsi państwo, ale w sile wieku pani padła na glebę już w przedpokoju i turlała się z Sońką, całowała, płakała - cyrk na kołach pan ugotował kurczaka z marcheweczką, co chwila wyciągał z zakamarków smakołyki, zabaweczki, duperelki... wariactwo :razz: Sońka w pierwszych 2 minutach pobytu: - weszła na stół i wylała moją kawę :evil_lol: - "zaznaczyła" doniczkę z jakimś badylem:evil_lol: - wylizała wszystkich po paszczach:evil_lol: - zwiedziła całe m3:evil_lol: - wybrała sobie tron i nowego Boga (babkę ma w nosie, na punkcie faceta (może przez tego kurczaka) oszalała całkowicie):evil_lol: Ludzie poprzedniego psa też mieli z adopcji, masa zdjęc, super podejście fotek nie mam, ale zrobię za tydzień, bo jadę z wizytą oby więcej takich pozytywnie zakręconych :) Nie chciała ze mną wychodzić, więc chyba jej się spodobało mi się podobało bardzo (a ciasto jakie mieli - malina, mniam:razz:) Sońka mieszka na Bielanach Quote
luka1 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi: ( nie urosła przez drogę?):evil_lol::evil_lol: Quote
malibo57 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 4,85? Chyba żartujesz? Dałabym jej góra 3,5 - szczupło wygląda;-) A to ciasto jakie było? Lukas, się nie wygłupiaj. Myślisz, że po tym kurczaku na hormonach zrobi się z niej Tosa?:crazyeye: Tfu, tfu! A ciekawe, czy Cheap wrócił już do dawnej wielkości? Po tej przygodzie ze szpinakiem? Quote
omar Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 malibo57 napisał(a):4,85? Chyba żartujesz? Dałabym jej góra 3,5 - szczupło wygląda;-) A to ciasto jakie było? Lukas, się nie wygłupiaj. Myślisz, że po tym kurczaku na hormonach zrobi się z niej Tosa?:crazyeye: Tfu, tfu! A ciekawe, czy Cheap wrócił już do dawnej wielkości? Po tej przygodzie ze szpinakiem? Nie mój chłop kuraka gotował, bo on nadal na obczyźnie, a Nowy Pańcio z kurakiem czekał :D A ciasto było z wisienkami, coś jak szarlotka, ale pycha, nie za słodkie i na bank nie kupne :D hmm... jak jadę oddać psa do DS to zawsze mnie karmią - albo wyglądam jak po obozie kondycyjnym w Oświęcimiu i ludziom mnie szkoda, albo chcą pokazać, że obcego karmią, więc i psa będą - sama nie wiem ;) Quote
omar Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Pochwalony :) Byłam u Szczura z wizytą - warczała na mnie :) Po ok 30sekundach dostała nagłego olśnienia i był taniec radości, lizanko, mizianko i takie tam - same wiecie :D Fotki mam, ale wkleję jutro, bo standardowo baterie poległy Sońka wygląda super i jest po uszy zakochana w swoim Pańciu (Pańcię kocha "za coś", Pańcia za sam fakt, że istnieje) Quote
elmira Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 U jakiego szczura, ja się pytam? ;) Super, że Sońka ma dom :) Quote
luka1 Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 omar - okulista potrzebny od zaraz Quote
Recommended Posts