leemonca Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 no to my sobie poczekamy do jutra! :evil_lol: jesteśmy cierpliwi :evil_lol: w końcu są wakacje :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Taura napisał(a): Pochqale sie: Dinosław zrobił dzisija slalom na 5 tyczek bezbłędnie! :) wspaniale, wspaniale!!!! :multi: :multi: :multi: Teraz jak już umie na 5 to dalej jest z górki :) Jak dołożysz kolejną to dwa trzy razy z pokazaniem i potem śmiga już całość. Ja tak miałam z Bandzikiem :cool3: I oczywiście na fotki czekamy/...... Quote
leemonca Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 taki szczęśliwy i zadowolony pysio!!! to po tych sześciu tyczkach :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Taura'] I na wystawy się szykujecie widzę:cool3: Nowa odsłona: niczym champion :loveu: Quote
KaRa_ Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 No,ale ma ladna szate;) Moje psy nie nawidza miec tak do gory obroze:evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Taura'] Paskuda_Bandzior A żebyś wiedziała! :razz: Próbowałam zrobić te literki co są w Młodym Prezenterze dlatego tak wysoko ma smycz założoną. ;) No i po strzyżeniu brzucholka był :loveu: Ah, ah i jak poszło ? Po jakich literkach biegaliście ? Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Chyba nie ma osoby, która by ich nie kochała:loveu: :loveu: :loveu: Widok zza uszków Dina.....:cool3: Quote
Tośka_m Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Witam szanowne grono pyrlandzko - agilitowe :cool3: :multi: Dino jest śliczniastym kawalerem, w idealnym typie kundelka i z przepięknym zestawem obróżkowo - smyczkowym :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Nowe foteczki prosimy na rozruszanie galerii :) Quote
Tośka_m Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 A swoją drogą coś mało osób nas odwiedza... :-( To tak jak nas :-( Bywasz w ABC? W soboty czy czwartki? Musimy się w końcu jakoś poznać :cool3: To samo się tyczy innych agilitowców pyrlandzkich ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 No właśnie Tośka myśmy sie jeszce nie widziały :mad: My byliśmy raz w sobotę, a teraz w czwartki jeździmy:cool1: Quote
Tośka_m Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 No właśnie Paula - jak można sobie wybaczyć takie niedopatrzenie? :mad: :roll: ;) W ABC byłam niestety tylko raz jeszcze w trakcie roku szkolnego, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zawitam do pyrlandii i do ABC :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 No wreszcie!:loveu: A w jaki dzień? Czwartek czy sobotoa? No właśnie Paula - jak można sobie wybaczyć takie niedopatrzenie? No właśnie też nie wiem:razz: Quote
Tośka_m Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Pewnie i czwartek, i sobota :cool3: Tylko nie wiem czy mnie Marysia wpuści na zajęcia nie wiedząc czy damy sobie radę ;) A przechodzi już ludzkie pojęcie to, że w Pozku mieszkamy prawie po sąsiedzku.... Quote
Tośka_m Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Taura napisał(a): W końcu mamy takie same egzemplarze tylko wydane w innych kolorach :eviltong: No właśnie :lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Uszka pierwsza klasa :cool3: A psisko to już kompletna słodycz :loveu: Dawajcie częsciej foteczki :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 No a ja trzymam za słowo:diabloti: Chyba że pancia chce mieć problemy :mad: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Taura napisał(a):Narazie aparatu nie mam bo go kuzynowi pozyczyłam :placz: :placz: Ale obiecuje... juz niedługo cała sesja będzie :diabloti: Ino szybko :mad: Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Żeby nie było ja również czekam na zdjęcia Dina;) Quote
Dominika1987 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 achhhh:loveu::loveu::loveu::loveu: czekam na więcej zdjęć Quote
NB Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Fajny Dino :) Moja też umie skakać - ale jeszcze nie tak jak twój :loveu: I piękny jest ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Jasne, że sie podoba, a kotki wcale nie wyglądają na dzikie :P Ale kcemy więcej i więcej :) Quote
Recommended Posts