Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taura napisał(a):

Pochqale sie: Dinosław zrobił dzisija slalom na 5 tyczek bezbłędnie! :)

wspaniale, wspaniale!!!! :multi: :multi: :multi:
Teraz jak już umie na 5 to dalej jest z górki :) Jak dołożysz kolejną to dwa trzy razy z pokazaniem i potem śmiga już całość.
Ja tak miałam z Bandzikiem :cool3:

I oczywiście na fotki czekamy/......

Posted

[quote name='Taura']
Paskuda_Bandzior A żebyś wiedziała! :razz: Próbowałam zrobić te literki co są w Młodym Prezenterze dlatego tak wysoko ma smycz założoną. ;) No i po strzyżeniu brzucholka był :loveu:
Ah, ah i jak poszło ? Po jakich literkach biegaliście ?

Posted

Witam szanowne grono pyrlandzko - agilitowe :cool3: :multi:
Dino jest śliczniastym kawalerem, w idealnym typie kundelka i z przepięknym zestawem obróżkowo - smyczkowym :razz:

Posted

A swoją drogą coś mało osób nas odwiedza... :-(

To tak jak nas :-(

Bywasz w ABC? W soboty czy czwartki? Musimy się w końcu jakoś poznać :cool3: To samo się tyczy innych agilitowców pyrlandzkich ;)

Posted

No właśnie Paula - jak można sobie wybaczyć takie niedopatrzenie? :mad: :roll: ;)
W ABC byłam niestety tylko raz jeszcze w trakcie roku szkolnego, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zawitam do pyrlandii i do ABC :p

Posted

Pewnie i czwartek, i sobota :cool3: Tylko nie wiem czy mnie Marysia wpuści na zajęcia nie wiedząc czy damy sobie radę ;)

A przechodzi już ludzkie pojęcie to, że w Pozku mieszkamy prawie po sąsiedzku....

• 2 weeks later...