Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anza ja też żałuje. :-(
klaudia Shaggy dziękuje. ;)

Mały je, śpi, rozrabia, zaczepia Dina, szczeka, ma ADHD, rozwalił mi japonka, codziennie rano (godz. 3) budzi mnie wesołym skokiem na twarz, roznosi po domu wszystko, pozatym jest przecudownym, inteligentnym psiakiem. :loveu:

kilka fotek autorstwa JiM. :loveu:

Kinga, Dino & Shaggy. ;)

Posted

Anza dziekować. ;)

Narazie nowych fotek brak, bo i brak czasu. Dlatego jeszcze jedna fotka z Wrocławia.

i Dino udający że go nie ma.

p.s wie ktoś jak zmienić tytuł watku? zmieniłam, ale zmiany sa widoczne tylko w pierwszym poscie. :roll:

Posted

Zdjęcia cudniaste! :loveu: - zarówno małego szczyla jak i DINA! :iloveyou:

taura1 napisał(a):
p.s wie ktoś jak zmienić tytuł watku? zmieniłam, ale zmiany sa widoczne tylko w pierwszym poscie. :roll:

Zmienia się właśnie tak jak to zrobiłaś - nie wiem czemu Ci nie zadziałało? :roll:
Trzeba by napisać do jakiegoś moda o pomoc ;)

Posted

Hey Ewa! ano zapraszamy ;)

Dinosław w lipcy kończy 12 lat. :loveu:

A Shaggy? Shaggy jest agresywny. :evil_lol:

czsami potrafi być sympatyczny. :loveu:

Posted

Dada thank you. ;)
Ewa Dino to sportowiec na emeryturze. :lol:
Res obrażenie było ogromne. foszek z przytupem. :lol: dopiero teraz po miesiacu od kiedy młody jest z nami, zaczyna sie z nim bawić i jako tako tolerować. choć potrafi go pogonić. ;)

jutro godzina 01:00 odjeżdzamy z dworca Poznań Główny, o 08:16 bedziemy już na dworcu w Lublinie. wracamy ok. 11 lipca. a wybywamy do domu rodzinnego Shaggyego. bedziemy sie edukować i poznawać tajemnice rodzinne. :eviltong: ;)

Posted

taura1 napisał(a):

jutro godzina 01:00 odjeżdzamy z dworca Poznań Główny, o 08:16 bedziemy już na dworcu w Lublinie. wracamy ok. 11 lipca. a wybywamy do domu rodzinnego Shaggyego. bedziemy sie edukować i poznawać tajemnice rodzinne. :eviltong: ;)

cos znajomy mi plan:lol::evil_lol:

• 1 month later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...