Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, kurcze to naprawde jesteście w kropce. My też mamy ryzyko że się nie wybudzi, ale jeśli nie podejme tego ryzyka będe świadomie zamęczać psa. Z tym że Bandzika to nie boli, ale mogą wystąpić powikłania. Kurcze też bym była rozdarta. :shake: Będzie dobrze. Zasięgnij wieeeeeelu rad i podejmij właściwą decyzję. :calus:

Na razie Bandzior chodzi i zabieg nie jest planowany. A co będzie potem? Zobaczymy.

Posted

Taura napisał(a):
Już PO. :multi:
Dinuś narazie "przymulony" po narkozie, ale trzyma się dzielnie. Pyszczek opuchnięty, łapa ogolona, troche krwi, ale wszystko gra.

Brawo Dino! Dzielny chłopak.
Kundelki to twarde sztuki :-)

Posted

Taura napisał(a):
Słuchajcie czy to normalne żeby 3 godziny od wybudzenia zaczął się trząść? Bo leży teraz w ulubionym miejscu i się trzęsie, więc przykryłam go kocem.

Może być osłabiony. Daj znać co u Was!

Posted

Tak, podczas operacji tempertaura organizmu obniża się, dlatego bardzo dobrze zrobiłaś, że go przykryłaś. Dino będzie pewnie jeszcze trochę czasu jak pijany ;)
Bardzo się cieszę, że wszystko się udało! :)

Posted

[quote name='Taura']A teraz kiedy przyszłam ze szkoły to już wogóle zaskoczenie. Zjadam faworki, a Dino już przy mnie i sępi ciacho :loveu: Po czym wnioskuje że w zastraszająco szybkim tempie zdrowieje. :loveu: :diabloti:

Hurra! :multi: :multi: :multi:

Dzisiaj w nocy na wysokości skansenu pszczelarskiego W Swarzędzu przy trasie A2 (czyli jakieś 700m odemnie) wykoleił się pociąg z MAZUTEM, substancją ropopodobną. Do warstwy Ziemi mogło przeniknąć nawet 70ton tej substancji. Narazie badają w jakim stopniu może dojśc do skażenia gleby i czy jest mozliwe skażenie wody pitnej.
Masakra. Z jednej strony piękny las, łąki, pola, z drugiej mazut. :shake:

Słyszałam o tym. Bardzo, bardzo niedobrze :shake: Mazut to bardzo niebezpieczna substancja.

Posted

Wow,no SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!
Alez sie ciesze ,ze Dinus juz po!!!!!!!Dzielny chłopak :loveu: :loveu: :loveu:
My na razie mamy w piątek znow RTG ,tym razem juz trzeba dac zastrzyk zwiotczający miesnie - i w tych momentach zazdroszcze ,ze Dinus jest malutki ...bo jak ja zniose ze schodow to babsko wielkie :crazyeye:
No nie wazne,ciesze sie ogromnie !!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

res spokojnie, weźmiesz ją "na barana" :lol:
nathaniel narazie to ja nie mam żadnej subskrybcji, PW itp. więc odbiór musimy przełożyć na później :shake:
Marysiu Dino już na drugi dzień tryskał energią :loveu:
Paula Wale drzwiami i oknami do działu Administaracja z nowego konta, którego nie chce! Chce Taure przez duże "T". :angryy: Już powoli trace cierpliwość.

Pozdrawiam! ;)

Guest Kamcia_14
Posted

Piękny kubraczek :razz:. Ty go sama zrobiłaś :-o :-o ?

• 2 weeks later...