nathaniel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Taura jak usiąde do swojego kompa to coś wymyślę... - tu nie mam gimpa Quote
nathaniel Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Możesz mi jeszcze raz Pw ze zdjęciami wysłać i orginalne zdjęcie-z avataru na maila - nathaniell@poczta.fm Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Oj, kurcze to naprawde jesteście w kropce. My też mamy ryzyko że się nie wybudzi, ale jeśli nie podejme tego ryzyka będe świadomie zamęczać psa. Z tym że Bandzika to nie boli, ale mogą wystąpić powikłania. Kurcze też bym była rozdarta. :shake: Będzie dobrze. Zasięgnij wieeeeeelu rad i podejmij właściwą decyzję. :calus: Na razie Bandzior chodzi i zabieg nie jest planowany. A co będzie potem? Zobaczymy. Quote
Marta i Wika Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Taura napisał(a):Już PO. :multi: Dinuś narazie "przymulony" po narkozie, ale trzyma się dzielnie. Pyszczek opuchnięty, łapa ogolona, troche krwi, ale wszystko gra. Brawo Dino! Dzielny chłopak. Kundelki to twarde sztuki :-) Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Dino dzielny był :loveu: Teraz szybko wracać do zdrowia~! Quote
Marta i Wika Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Taura napisał(a):Słuchajcie czy to normalne żeby 3 godziny od wybudzenia zaczął się trząść? Bo leży teraz w ulubionym miejscu i się trzęsie, więc przykryłam go kocem. Może być osłabiony. Daj znać co u Was! Quote
Asti Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Tak, podczas operacji tempertaura organizmu obniża się, dlatego bardzo dobrze zrobiłaś, że go przykryłaś. Dino będzie pewnie jeszcze trochę czasu jak pijany ;) Bardzo się cieszę, że wszystko się udało! :) Quote
Marta i Wika Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Taura']A teraz kiedy przyszłam ze szkoły to już wogóle zaskoczenie. Zjadam faworki, a Dino już przy mnie i sępi ciacho :loveu: Po czym wnioskuje że w zastraszająco szybkim tempie zdrowieje. :loveu: :diabloti: Hurra! :multi: :multi: :multi: Dzisiaj w nocy na wysokości skansenu pszczelarskiego W Swarzędzu przy trasie A2 (czyli jakieś 700m odemnie) wykoleił się pociąg z MAZUTEM, substancją ropopodobną. Do warstwy Ziemi mogło przeniknąć nawet 70ton tej substancji. Narazie badają w jakim stopniu może dojśc do skażenia gleby i czy jest mozliwe skażenie wody pitnej. Masakra. Z jednej strony piękny las, łąki, pola, z drugiej mazut. :shake: Słyszałam o tym. Bardzo, bardzo niedobrze :shake: Mazut to bardzo niebezpieczna substancja. Quote
Asti Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Śliczny kubraczej, ja dostałam od weta. co od mazuta - wiem, widziałam w telewizji, niedobrze :( Quote
resuruss Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Wow,no SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!! Alez sie ciesze ,ze Dinus juz po!!!!!!!Dzielny chłopak :loveu: :loveu: :loveu: My na razie mamy w piątek znow RTG ,tym razem juz trzeba dac zastrzyk zwiotczający miesnie - i w tych momentach zazdroszcze ,ze Dinus jest malutki ...bo jak ja zniose ze schodow to babsko wielkie :crazyeye: No nie wazne,ciesze sie ogromnie !!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
nathaniel Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Powoli szablon się kończy - rewelacyjny to on nie jest :eviltong: Powiedz mi jakie masz mieć znaczniki tam (żeby notki było widać) . Yyy... nie zrobiłam miejsca na linki :oops: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ufff, cieszę się, że jesteście już PO :multi: :multi: :multi: Trzymam kciuki za ekspresową rekonwalescencję :thumbs: Kubraczek pierwsza klasa! :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Gratulacje dla Dina! Taura możesz już pisać? Quote
taura1 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 res spokojnie, weźmiesz ją "na barana" :lol: nathaniel narazie to ja nie mam żadnej subskrybcji, PW itp. więc odbiór musimy przełożyć na później :shake: Marysiu Dino już na drugi dzień tryskał energią :loveu: Paula Wale drzwiami i oknami do działu Administaracja z nowego konta, którego nie chce! Chce Taure przez duże "T". :angryy: Już powoli trace cierpliwość. Pozdrawiam! ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Piękny kubraczek :razz:. Ty go sama zrobiłaś :-o :-o ? Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='taura'] Paula Wale drzwiami i oknami do działu Administaracja z nowego konta, którego nie chce! Chce Taure przez duże "T". :angryy: Już powoli trace cierpliwość. Pozdrawiam! ;) O kurde :mad: Quote
taura1 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Zaczynam tracić nadzieje na odzyskanie swojego konta. :angryy: :placz: zdjęcia są, ale nie wiem kiedy wstawie Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A dlaczego nie chcą Ci go oddać? :crazyeye: Daj zdjęcia, daj, daj :evil_lol: Quote
bigos Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Pozdrawiamy:loveu::loveu::loveu: Kinga, bo mnie troszku na dogo niet-czy są zajęcie na torze? Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 W Tulcach teraz zajęć nie ma, a Kinga nie ma dostępu na dogo.... już drugie kontojej odmawia współpracy. Quote
Likaa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jej ale Dinuś jest ładniutki :) Uroczy piesek :) I fajnie że trenujecie agility ;) My zaczynamy(prowizorycznie) ale zawsze coś :P I gratuluje taalentu fotograficznego .. Super ! :) Pozdrawiamy Lika&Taffy Zapraszamy do nas : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3768432#post3768432 Quote
Tośka_m Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Kinga, łączę sie w bólu - mnie tez dogo świruje i w kółko odmawia zalogowania :roll: Quote
Recommended Posts