Paskuda_Bandzior Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ojej jak się dino ustawia ładnie :D Quote
APSA Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Grypa żołądkwa ciekawa rzecz :evil_lol: Miałam raz i więcej nie zamierzam! :p Czekamy na foteczki :) Quote
bigos Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Taura napisał(a):Pogoda taka że lepiej nie mówić :shake: Senna pozycja mojego psa. Przytył czy mi się wydaje? Jesteśmy, jesteśmy Kiniu i Dino:loveu::loveu::loveu: Gdzie tam Dinosławek przytył:crazyeye:w świetnej formie. A jeśli chodzi o jakiekolwiek postoje agilitowe, to nie powinny mieć prawa bytu zwarzywszy na "wiosnę " za oknem:p Pozdrawiamy Was serdecznie i do zobaczenia:loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Pierwsze jak śpi jest śliczne :loveu: Quote
Marta i Wika Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Taura'] Ale fajne kościsko! Gdzie takie kupujesz? Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :loveu: :loveu: Ale fajnie wyszedł :loveu: :loveu: Quote
APSA Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 W stajni, gdzie robiłam kurs instruktorski a potem przez jakiś czas "instruktorowałam", moim ulubionym koniem był łaciaty kuc :loveu: Był z niego kawał cwaniaka i miewałam z nim lekkie powiedzmy wymiany poglądów :evil_lol: Taki koń jest dobrym wskaźnikiem umiejętności jeźdźca :) Na kursie jeździłam na nim, kiedy przerabialiśmy Pony Games, i byłam jedyną osobą, która podniosła z ziemi piłeczkę bez zsiadania z konia! :) I to właściwie mniej ze względu na jego wzrost, a bardziej przez to, że jemu najlepiej wychodziło stanie bez ruchu :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Taura']Dino po dzikiej zabawie z królikiem :lol: A co na to królik? :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Paula cavaletti lub drążki (jak kto woli) :lol: na rozluźnienie grzbietu :cool: Aaaaaa dobrze wiedzieć :eviltong: Włoski są bombowe :loveu: Quote
Marta i Wika Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Taura']Marta królik niekonieczne zadowolony :diabloti: ale bywa tez tak że potrafią się naprawde "ładnie" bawić :lol: Hihihi. Pytam, bo Wika też czasem goni królika, ale trudno nazwać to ładną zabawą ;-) Po prostu go goni, goni, goni, w końcu królik wbija się w jakąś dziurę (np. za biurko), a Wika stoi nad dziurą i szczeka... Natomiast jak była mała i mój brat miał szczura (już nie żyje niestety), to szanse były bardziej wyrównane :-) Quote
Mi. Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Taura napisał(a):Jakoś cicho, więc przedstawie Wam instrukcję zabijania, różowego pieska, kilku letniego, pochodzącego wprost z jednego z przydrożnych barów szybkiej obsługi :evil_lol: 1. Dopaść ofiarę. (tyle pozostało, po próbach zrobiania zdjęcia w ruchu) 2. Udusić... 3. ...gryść... 4. ...mordować! 5. Polizać i przeprosić. 6. i czekać na przebaczenie. :loveu: Pozdrawiamy! ;) Świetne!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
bigos Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Czy to coś różowe w paszczy Dino to Prosiaczek:mad::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Biedactwo Quote
Marta i Wika Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Taura napisał(a):Teraz Was zasypie śnieżnymi fotkami z dzisiejszego spacerku :) Dobrze że wybraliśmy się rano kiedy słońce pięknie swieciło. :loveu: Teraz już zaszło szarymi chmurami. :placz: No właśnie :-( A mi się właśnie naładowały baterie w aparacie. Gdzie tak fajnie jest? :crazyeye: "No dawaj serka, przecież przyniosłem szmatke!" :loveu: Świetny Dinuś :-) Tu widać całą niesamowitość jego uszu :-) CDN jutro ;) Czekamy :-) Quote
Marta i Wika Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Taura napisał(a):Swarzędz City oddział "Nowa Wieś" WITA! :lol: No tak :-) Będziecie jutro? Quote
Marta i Wika Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Taura napisał(a): No własnie z nami będzie krucho, bo żaden Swarzędzki autobus jutro nie jedzie do Tulec :placz: Pozostaje nam poznańskie 55. Marta, orientujesz się w jakich godzinach PKS do Tulec odjezdza z Ronda Rataje? I czy Ty też pojedziesz autobusem? Jadę autobusem. No i jest tak: albo jedziemy o 11.50 i mamy 50 minut czekania (czyli biegania na pobliskim boisku), albo jedziemy o 13.30 i spóźniamy się 50 minut. Albo szukamy kogoś kto nas odbierze z ronda :-) Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ale fajny zimowy Dino:loveu: Bawicie się we frisbee ?? :D Quote
Tośka_m Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dzień dobry! :cool3: Faaajne tereny spacerowe w tym podpoznaniu masz :loveu: Quote
Samturia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ooo kolejna mała suomenlapinkoira... :D:D :loveu: Niby to kundelek ale z tej razy na 100% coś ma :loveu: Quote
Rauni Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Strasznie sympatyczny ten Twój psiak :loveu: (no, ale podobno jaki pan,taki kram :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Taura, ale macie fajne spacerki :loveu: Quote
bigos Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Taura'] Jeszcze raz "nasze" tereny :loveu: :loveu: Pozdrawiamy! ;) Achhhh, te tereny:p:p:pHmmm, wspomnienia i raj dla psiaków... Pozdrawiamy:loveu: Quote
Asti Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Robisz śliczne zdjęcia! :) Do obejrzenia galerii zachęcił mnie Twój bannerek - to zdjęcie jest wspaniałe! Ja też ćwiczę z Kulką agility :) Dodaję Twoją galerie do "Ulubionych" (druga, po Kulce ;) ). A pieska masz ślicznego! Jak rasowy :) Asti Quote
Recommended Posts