Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taura napisał(a):
Pogoda taka że lepiej nie mówić :shake:

Senna pozycja mojego psa.

Przytył czy mi się wydaje?

Jesteśmy, jesteśmy Kiniu i Dino:loveu::loveu::loveu:

Gdzie tam Dinosławek przytył:crazyeye:w świetnej formie. A jeśli chodzi o jakiekolwiek postoje agilitowe, to nie powinny mieć prawa bytu zwarzywszy na "wiosnę " za oknem:p

Pozdrawiamy Was serdecznie i do zobaczenia:loveu:

Posted

W stajni, gdzie robiłam kurs instruktorski a potem przez jakiś czas "instruktorowałam", moim ulubionym koniem był łaciaty kuc :loveu:
Był z niego kawał cwaniaka i miewałam z nim lekkie powiedzmy wymiany poglądów :evil_lol: Taki koń jest dobrym wskaźnikiem umiejętności jeźdźca :)
Na kursie jeździłam na nim, kiedy przerabialiśmy Pony Games, i byłam jedyną osobą, która podniosła z ziemi piłeczkę bez zsiadania z konia! :) I to właściwie mniej ze względu na jego wzrost, a bardziej przez to, że jemu najlepiej wychodziło stanie bez ruchu :evil_lol:

Posted

[quote name='Taura']Marta królik niekonieczne zadowolony :diabloti: ale bywa tez tak że potrafią się naprawde "ładnie" bawić :lol:

Hihihi. Pytam, bo Wika też czasem goni królika, ale trudno nazwać to ładną zabawą ;-) Po prostu go goni, goni, goni, w końcu królik wbija się w jakąś dziurę (np. za biurko), a Wika stoi nad dziurą i szczeka... Natomiast jak była mała i mój brat miał szczura (już nie żyje niestety), to szanse były bardziej wyrównane :-)

Posted

Taura napisał(a):
Jakoś cicho, więc przedstawie Wam instrukcję zabijania, różowego pieska, kilku letniego, pochodzącego wprost z jednego z przydrożnych barów szybkiej obsługi :evil_lol:

1. Dopaść ofiarę. (tyle pozostało, po próbach zrobiania zdjęcia w ruchu)

2. Udusić...

3. ...gryść...

4. ...mordować!

5. Polizać i przeprosić.

6. i czekać na przebaczenie. :loveu:

Pozdrawiamy! ;)

Świetne!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :loveu:

Posted

Taura napisał(a):
Teraz Was zasypie śnieżnymi fotkami z dzisiejszego spacerku :) Dobrze że wybraliśmy się rano kiedy słońce pięknie swieciło. :loveu: Teraz już zaszło szarymi chmurami. :placz:

No właśnie :-( A mi się właśnie naładowały baterie w aparacie.

Gdzie tak fajnie jest? :crazyeye:

"No dawaj serka, przecież przyniosłem szmatke!" :loveu:

Świetny Dinuś :-) Tu widać całą niesamowitość jego uszu :-)

CDN jutro ;)

Czekamy :-)

Posted

Taura napisał(a):

No własnie z nami będzie krucho, bo żaden Swarzędzki autobus jutro nie jedzie do Tulec :placz: Pozostaje nam poznańskie 55. Marta, orientujesz się w jakich godzinach PKS do Tulec odjezdza z Ronda Rataje? I czy Ty też pojedziesz autobusem?

Jadę autobusem. No i jest tak: albo jedziemy o 11.50 i mamy 50 minut czekania (czyli biegania na pobliskim boisku), albo jedziemy o 13.30 i spóźniamy się 50 minut. Albo szukamy kogoś kto nas odbierze z ronda :-)

Posted

[quote name='Taura']
Jeszcze raz "nasze" tereny

:loveu: :loveu:

Pozdrawiamy! ;)

Achhhh, te tereny:p:p:pHmmm, wspomnienia i raj dla psiaków...

Pozdrawiamy:loveu:

Posted

Robisz śliczne zdjęcia! :) Do obejrzenia galerii zachęcił mnie Twój bannerek - to zdjęcie jest wspaniałe! Ja też ćwiczę z Kulką agility :) Dodaję Twoją galerie do "Ulubionych" (druga, po Kulce ;) ).
A pieska masz ślicznego! Jak rasowy :)

Asti