Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Seria zapewne szybko znajdzie właściciela bo jest naorawdę piękna :) a Puszek przyciąga wzrok na swój sposób :) a któreś z nich ma wątek na dogo?

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli Fliperek jeden ma nadzieję na domek:-)
A drugi ze mna pospaceruje. Marta może pochodzić z nami, jeszcze miała być moja córka, więc dziewczyny mogą się wymienić, albo może być jakiś psiak do mojej córki. następny psiak.
Marta ile masz lat?

Posted

Właśnie z tą Serią to tak fajnie nie jest, ona już baaardzo długo czeka, trafiła do azylu jako szczeniak :( Więc takie pokazanie jej światu to dla niej duża szansa. Wstawiłam w tamten post linki do ich wątków.

Posted

Zgodziłam się, napisałam gdzieś, że moja córka też może wziąźć jakiegoś psa i może być Marta iona albo mogą się wymienić.
Marta ile masz lat?

Posted

Tak, tak, teraz jeszcze decyzja Taubiego co do psa dla Marty (który to ma być).

Ja to rozumiem tak, że Ty, Awit, weźmiesz z córką Flipa i Kumpla, a Marta azylowicza. A jeśli i Flip do tego czasu pójdzie do adopcji, to i Wy wzięłybyście jakiegoś azylowicza na jego miejsce - ok?

Zapytałam jeszcze na gronie, czy Biszkopt na pewno jedzie na Pola i czekam na odpowiedź.

Posted

no właśnie ja czekam na decyzję co do wyboru psiaka :) mi tam obojętniem który ważne żeby był "fajny" :) mam nadzieję, że rozumiecie o co chodzi :) no to czekam na wybór :)

Posted

Mam propozycje domu dla Kumpla, u moich znajomych i w dodatku sąsiadów. Niedawno odeszły ich dwa psy, miały już koło 15-16 lat. Odkąd przeprowadzili się pod Warszawę przygarniali wszystkie psy które się przyplątały. Po śmierci ostatnich zastrzegali że już więcej psów nie wezmą, chociaż Janusz już im wspominał o Kumplu, a kilka dni temu zapytali jak tam ich pies i czy ciągle szuka domu :) Państwo maja już swoje lata, mieszkają blisko i bywamy u nich co najmniej raz w tygodniu więc kontrole poadopcyjne zapewnione, weterynarza mają znajomego który przyjeżdza do nich od lat w razie potrzeby, karmią dobrze, przynajmniej odkąd uświadomiliśmy ich że pedigree się dla psów nie nadaje, teraz przywozimy im karmę jak jeździmy do hurtowni, najpierw Kumpel mieszkałby w kojcu na dworzu, żona zawsze stawia taki warunek jak ma być nowy pies ale po kilku tygodniach mąż i tak przenosi psa do domu ;)
Kumpel był u nich w odwiedzinach wczoraj, nie popisał się zupełnie, chyba sie przestraszył bo pan domu ma wielką brodę więc Kumpel od razu na niego nawarczał, a i tak zostal nazwany "pięknym pieseczkiem"i w ogóle sie nie zrazili.
Nie wiem, jak myślicie ?
Jest tylko jeden problem Janusz jak go zachwalał pare tygodni temu to się zapędził i powiedział że Kumpel ma wszystkie szczepienia zrobione. A niestety nie ma żadnych.

Posted

Astaroth a masz możliwośc zrobienia jemu szczepień na fakture dla Fundacji? ,Dla Kumpla to by było super no i ty byś miałą na wszystko oko :)

Posted

Na szczepienia można zrobić zrzutkę byle psisko trafiło wreszcie do swojego domu. On chyba i w kojcu mógłby mieszkać...nie pamiętam gdzie w tej chwili przebywa, tzn w domu czy też w kojcu?