clo Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 potwierdzam bardzo fajna mila Pani chce adoptowac Kiare szukamy transportu do Lodzi:)platnego lub bez platnego:)!Pani na wszystkie warunki adopcji sie zgadza Quote
fizia Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Cudownych, magicznych Świąt Wam życzę i samych radosnych chwil w Nowym Roku!!! Quote
clo Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 podnosze swiatecznie kiarunie i kumpla:)szukamy tranposrtu do lodzi! Quote
Madallena Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 wizyta byla? moze Pati_C ? ona jezdzi za zwrotem kosztow... Quote
Astaroth Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wizyta przedadopcyjna koniecznie, żeby Kiarucha do dobrego domu pojechała bo to naprawdę bardzo fajna psina. I co ze sterylką bo to już pora, czy ta pani zrobi czy jeszcze coś przed adopcją będziemy kombinować? Quote
fizia Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Właśnie nie wiem, jak Clo ustalała z Panią kwestię sterylki Astaroth - napisz mi proszę ile jesteśmy winni za Kiarę za listopad no i teraz juz w sumie zaraz będzie też koniec grudnia - więc za hrudzień też A jak z Kumplem - opłacić z tych pieniążków, które do tej pory do mnie przyszły grudzień - muszę sprawdzić ile tego dokładnie jest - czy przesłać do fundacji całość i findacja opłaci Ja listopad zaplaciłam z pieniążków od Makrofix - przesłałam całość, więc teraz w grudniu powinno być mniej o tę połowę za karmę - mam nadzieję, że nic nie pokręciłam Quote
fizia Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Potrzeba kogos do wizyty w Łodzi!! Quote
zuzka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 fizia napisał(a):Potrzeba kogos do wizyty w Łodzi!! Napisz o wizycie przed-adopcyjnej do ewatonieja albo do ciapuś Mnie jakiś czas nie ma i nie będzie w Łodzi Pozdrowionka. Quote
Lidan Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Znowu jestem do tyłu ze wszystkimi nowinkami :niewiem: Kiarze szykuje sie domek, a co z Kumplem? Nikogo nie zuroczył? Odnowic mu allegro? Quote
Madallena Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Odnawiac! i jakies fajne fotki zimowe by sie przydaly... :) Quote
clo Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 my placimy za kiarcie a mysle,ze najrozsadniej bedzie jezeli fiziu przeslesz pieniadze do fundacji i ta rozliczy sie za kumpelka wtedy wszystko bedzie jasno i klarownie.Co do wizyty to musimy kogos znalezc koniecznie Pani zgadza sie na sterylizacje i jest za niestety my nie mamy narazie na nia funduszy:(wolalabym zeby od razu ja teraz ciachnac zanim pojedzie...Pani chce zaplacic za transport jednak jakby sie trafil jakis darmowy lub za mniejszy koszt poniewaz pati c chce 230zl to byloby super ale tak to nie ma problemu i zaplaci jednak mysle,ze moze warto moze ktos bedzie jechal jakos po trasie akurat lodz nie jest od wawy daleko..tylko co z ta sterylka..dopytam moze Pani zgodzi sie za nia zaplacic jeszcze zanim kiara trafi do niej ale podobno ma w rodzinie weta wiec nie wiem pewnie by jej bylo wygodniej tam.. Quote
feliksik Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 a kiedy Kiara miałaby jechać - jest jakiś termin czy narazie na luźno z wizytą przedadopcyjną? Quote
fizia Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Byc może na jutro udaloby sie Astaroth znaleźć dla Kiary transport za ok. 120 zl - zebysmy tylko zdażyly z wizytą Quote
clo Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 pani zgadza sie na wizyte trzeba tylko sie z nia umowic... Quote
agnest Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Fizia daj mi dane na PW tej pani.Ja jestem z Lodzi. Wizyte moge zrobic po 20.00 Quote
clo Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Z tego co wiem to Kiara jutro wyruszy w podroz po lepsze zycie:))))Natalio czy na miejsce Kiaruni mozemy jak zwykle kogos wyslac?:) Quote
Astaroth Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 a jak wizyta wszystko dobrze? Taka fajna psina będę za nią tęsknić :( Quote
fizia Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Dopiero wieczorem ma być wizyta - więc czekamy Quote
agnest Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 spokojnie próbuję się do pani dodzwonic może jest w pracy, będę na telefonie Quote
Madallena Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 no i no i ??? a kumpel bedzie w echu szydlowieckim w piatek :P trzymamy kciuki! Dzisiaj w metrze byl Biszkopt, uciekinier z Szydlowca. Ale zero odzewu :( Quote
clo Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 oj nie rozumiem czemu biszkopick taki piekny...:(madallena a biszkopt jest w azylu? ja mowilam pani ze ktos bedzie dzwonil do niej o wizyte...moze smsa jej wyslac? Quote
Lidan Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Allegro Kumpla odnowione http://www.allegro.pl/show_item.php?item=869656156 Quote
Recommended Posts