Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

potwierdzam bardzo fajna mila Pani chce adoptowac Kiare szukamy transportu do Lodzi:)platnego lub bez platnego:)!Pani na wszystkie warunki adopcji sie zgadza

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wizyta przedadopcyjna koniecznie, żeby Kiarucha do dobrego domu pojechała bo to naprawdę bardzo fajna psina. I co ze sterylką bo to już pora, czy ta pani zrobi czy jeszcze coś przed adopcją będziemy kombinować?

Posted

Właśnie nie wiem, jak Clo ustalała z Panią kwestię sterylki

Astaroth - napisz mi proszę ile jesteśmy winni za Kiarę za listopad no i teraz juz w sumie zaraz będzie też koniec grudnia - więc za hrudzień też

A jak z Kumplem - opłacić z tych pieniążków, które do tej pory do mnie przyszły grudzień - muszę sprawdzić ile tego dokładnie jest - czy przesłać do fundacji całość i findacja opłaci

Ja listopad zaplaciłam z pieniążków od Makrofix - przesłałam całość, więc teraz w grudniu powinno być mniej o tę połowę za karmę - mam nadzieję, że nic nie pokręciłam

Posted

my placimy za kiarcie a mysle,ze najrozsadniej bedzie jezeli fiziu przeslesz pieniadze do fundacji i ta rozliczy sie za kumpelka wtedy wszystko bedzie jasno i klarownie.Co do wizyty to musimy kogos znalezc koniecznie Pani zgadza sie na sterylizacje i jest za niestety my nie mamy narazie na nia funduszy:(wolalabym zeby od razu ja teraz ciachnac zanim pojedzie...Pani chce zaplacic za transport jednak jakby sie trafil jakis darmowy lub za mniejszy koszt poniewaz pati c chce 230zl to byloby super ale tak to nie ma problemu i zaplaci jednak mysle,ze moze warto moze ktos bedzie jechal jakos po trasie akurat lodz nie jest od wawy daleko..tylko co z ta sterylka..dopytam moze Pani zgodzi sie za nia zaplacic jeszcze zanim kiara trafi do niej ale podobno ma w rodzinie weta wiec nie wiem pewnie by jej bylo wygodniej tam..

Posted

oj nie rozumiem czemu biszkopick taki piekny...:(madallena a biszkopt jest w azylu?
ja mowilam pani ze ktos bedzie dzwonil do niej o wizyte...moze smsa jej wyslac?