IKA & SONIA Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='grzenka']W pierwszym poście były deklarowane takie wpłaty: "Ika&Sonia z Mamą - 40 zł miesięcznie Poker w imieniu Pani Anety z Gdyni - 20 zł miesięcznie" - może trzeba wysłać przypomnienie? Jak Kumpel stoi z ogłoszeniami, prócz Allegro?[/QUOTE] Do mnie nie trzeba wysyłać przypomnienia. Regularnie wpłacam na Kumpelka. W tym miesiącu też już wpłaciłam. Quote
grzenka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='IKA & SONIA']Do mnie nie trzeba wysyłać przypomnienia. Regularnie wpłacam na Kumpelka. W tym miesiącu też już wpłaciłam.[/QUOTE] To super:lol:, czyli Kumpelek jest troszkę bogatszy:multi: co m-c. Quote
Vasco Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 W sobotę rozmawiałam z Astaroth o finansach Kumpla. Karmel, który był w hoteliku, pojechał do domu. Astaroth policzy ile zostało z pieniędzy wpłaconych za pobyt Karmelka do przekazania Kumplowi. Niestety stałej deklaracji nie mogę złożyć. Quote
Aimez_moi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [FONT=Georgia]PONIEWAŻ ZE STRONY władz Szydlowca NIE MA zadnej pomocy DLA bezpańskich PSIAKOW, ani obiecywanej współpracy, pomożemy im MY. Robi się coraz cieplej, coraz więcej psów wychodzi na ulicę![/FONT] [FONT=Georgia]Organizujemy WIELKA ZBIORKE KARMY DLA SZYDLOWIECKICH, BEZPAŃSKICH psiakow.[/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=7]"WYSYP KARMĘ NA ULICĘ" [/FONT] [FONT=Georgia]pod takim hasłem pomożemy szydłowieckim psiakom.[/FONT] [FONT=Georgia]PILNIE zbieramy karmę dla zwierząt z Szydlowca. Niech ulice Szydlowca zmienią się w raj dla bezpańskich psiaków! Niech wreszcie nie beda GŁodne![/FONT] [FONT=Georgia]Niech pamiętają, że my PAMIĘTAMY![/FONT] [FONT=Georgia]Wszystkich chętnych do przekazania choćby KILOGRAMA karmy zapraszamy do kontaktu z Fundacja Azylu Pod Psim Aniolem.[/FONT] [FONT=Georgia]Zapraszamy MEDIA - one sa bardzo ważne. Prosimy o pomoc w rozsylaniu informacji. DOGOMANIO! jestes w tym niezastapiona!!![/FONT] [FONT=Georgia]Zapraszamy również inne Fundacje do przyłączenia się do akcji.[/FONT] [FONT=Georgia]Prosimy o pomoc w rozsylaniu maili. Powiadomcie znajomych, rodzinę, porzyjaciół, prasę, telewizję.[/FONT] [FONT=Georgia]www.psianiol.org.pl[/FONT] [FONT=Georgia]Zbyt wiele psów cierpi przez ludzi. Dogopozytywni z Szydłowca są bezradni! Pomózmy również IM![/FONT] [FONT=Georgia]PAMIĘTAJ: Sterylizacja zwierząt zapobiega ich niekontrolowanemu rozmnażaniu. Bądź odpowiedzialnym CZŁOWIEKIEM. POMÓŻ bezpańskim zwierzętom na ulicy, które widzisz również w drodze do Kościoła![/FONT] [FONT=Georgia]POPROSIMY BANERKI. POPROSIMY O ROZSYŁANIE INFORMACJI NA DOGOMANIĘ.[/FONT] [FONT=Georgia]DZIĘKUJEMY W IMENIU SWOIM a przede wszsystkim OPUSZCZONYM, BEZPAŃSKIM ZWIERZĘTOM Z SZYDŁOWCA!!![/FONT] Quote
Astaroth Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 kilka zdjęć Kumpla, może coś pomogą, widać na nich że jest małym pieskiem Quote
koosiek Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ale śliczności :loveu: Dodam te fotki do jego ogłoszeń. Quote
Astaroth Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 od Vasco i Karmelka Kumpel dostał 324 zł więc marzec z kawałkiem ma zabezpieczony, bardzo dziękuję w imieniu psiaka :) Quote
Astaroth Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 od Vasco i Karmelka Kumpel dostał 324 zł więc marzec z kawałkiem ma zabezpieczony, bardzo dziękuję w imieniu psiaka :) Quote
taubi Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Wpłaty marzec: 10zł kaja555 40zł IKA&SONIA 20zł grzenka Quote
taubi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Astaroth mogła byś zrobic Kumplowi jakies nowe zdjęcia? Quote
Astaroth Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='taubi']Astaroth mogła byś zrobic Kumplowi jakies nowe zdjęcia? wrzucałam kilka nowych zdjęć w zeszłym tygodniu Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Taubi nie zauwazyles tej malej kruszynki na rekach?.....:) Quote
fizia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Faktycznie na tych ostatnich zdjęciach widać, jaki On jest malusi Dodałam je na 1 stronę Quote
Recommended Posts