Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='grzenka']W pierwszym poście były deklarowane takie wpłaty:
"Ika&Sonia z Mamą - 40 zł miesięcznie
Poker w imieniu Pani Anety z Gdyni - 20 zł miesięcznie" - może trzeba wysłać przypomnienie?
Jak Kumpel stoi z ogłoszeniami, prócz Allegro?[/QUOTE]

Do mnie nie trzeba wysyłać przypomnienia. Regularnie wpłacam na Kumpelka. W tym miesiącu też już wpłaciłam.

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IKA & SONIA']Do mnie nie trzeba wysyłać przypomnienia. Regularnie wpłacam na Kumpelka. W tym miesiącu też już wpłaciłam.[/QUOTE]
To super:lol:, czyli Kumpelek jest troszkę bogatszy:multi: co m-c.

Posted

W sobotę rozmawiałam z Astaroth o finansach Kumpla. Karmel, który był w hoteliku, pojechał do domu. Astaroth policzy ile zostało z pieniędzy wpłaconych za pobyt Karmelka do przekazania Kumplowi. Niestety stałej deklaracji nie mogę złożyć.

Posted

[FONT=Georgia]PONIEWAŻ ZE STRONY władz Szydlowca NIE MA zadnej pomocy DLA bezpańskich PSIAKOW, ani obiecywanej współpracy, pomożemy im MY. Robi się coraz cieplej, coraz więcej psów wychodzi na ulicę![/FONT]

[FONT=Georgia]Organizujemy WIELKA ZBIORKE KARMY DLA SZYDLOWIECKICH, BEZPAŃSKICH psiakow.[/FONT]

[FONT=Georgia][SIZE=7]"WYSYP KARMĘ NA ULICĘ" [/FONT]

[FONT=Georgia]pod takim hasłem pomożemy szydłowieckim psiakom.[/FONT]

[FONT=Georgia]PILNIE zbieramy karmę dla zwierząt z Szydlowca. Niech ulice Szydlowca zmienią się w raj dla bezpańskich psiaków! Niech wreszcie nie beda GŁodne![/FONT]

[FONT=Georgia]Niech pamiętają, że my PAMIĘTAMY![/FONT]

[FONT=Georgia]Wszystkich chętnych do przekazania choćby KILOGRAMA karmy zapraszamy do kontaktu z Fundacja Azylu Pod Psim Aniolem.[/FONT]

[FONT=Georgia]Zapraszamy MEDIA - one sa bardzo ważne. Prosimy o pomoc w rozsylaniu informacji. DOGOMANIO! jestes w tym niezastapiona!!![/FONT]

[FONT=Georgia]Zapraszamy również inne Fundacje do przyłączenia się do akcji.[/FONT]

[FONT=Georgia]Prosimy o pomoc w rozsylaniu maili. Powiadomcie znajomych, rodzinę, porzyjaciół, prasę, telewizję.[/FONT]

[FONT=Georgia]www.psianiol.org.pl[/FONT]

[FONT=Georgia]Zbyt wiele psów cierpi przez ludzi. Dogopozytywni z Szydłowca są bezradni! Pomózmy również IM![/FONT]

[FONT=Georgia]PAMIĘTAJ: Sterylizacja zwierząt zapobiega ich niekontrolowanemu rozmnażaniu. Bądź odpowiedzialnym CZŁOWIEKIEM. POMÓŻ bezpańskim zwierzętom na ulicy, które widzisz również w drodze do Kościoła![/FONT]

[FONT=Georgia]POPROSIMY BANERKI. POPROSIMY O ROZSYŁANIE INFORMACJI NA DOGOMANIĘ.[/FONT]

[FONT=Georgia]DZIĘKUJEMY W IMENIU SWOIM a przede wszsystkim OPUSZCZONYM, BEZPAŃSKIM ZWIERZĘTOM Z SZYDŁOWCA!!![/FONT]