Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Clo pani nie odbierała. Nie wiem co się stało dzwoniłam z siostrą na zmianę. Mogę spróbowac jutro bo ja w domu siedzę więc jak tylko sie skontaktuję to natychmiast pojadę. A o której jest transport. Mam nadzieje że po południu?

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak ma byc po poludniu tzn w sumie nie wiem do konca..bo pani miala juz bezposrednio z transportujacym ustalac a ja go nie znam..do mnie etz sie nei odezwala..ale mama tej pani jest w szpitalu..wiec moze pani jest z nia..jutro bede od rana probowac sie z nia kontaktowac.natalio a czy ta osoba od ciebie co ma wiesc jutro kiare mowila ci czy cos juz z pania ustalila?ja dopiero znow do domu po pracy dotarlam:(

Posted

to jeśli nie było wizyty to może się wstrzymać, bo kurcze nie wiem,żeby nie było tak jak z Sunny. Transport niby dogadny, Pani umówiła się na po 15:30 bo dopiero wtedy może, Kiara koło 10 od nas wyjeżdza. Ale to dziwne że się nie odezwała w sprawie wizyty i nie odbiera. Spróbujcie ją złapać rano, ja jeszcze zajżę na wątek co i jak zanim Kiarucha pojedzie. Powiem wam ze troche się boje, bo jeszcze pół biedy jak pies wróci bo to tylko koszta ale jak trafi w jakieś złe miejsce, jeszcze po tym jak się do nas przywiązała i będzie czuła że jest przez nas porzucona to ja zwarjuję.

Posted

Ja mysle,ze bedzie dobrze bo Pani naprawde sensowna sie wydaje i nie wzbudza moich podejrzen ale racja ,ze co wizyta to wizyta..dlatego do samego rana bede do Pani dzwonic.Wiem ,ze o godz 12 jej mama ma zabieg w szpitalu i dlatego moze dopiero od 15.30 kiare wziac ale bede od rana wydzwaniac bo teraz to juz mi nawet smsa nie wypada pisac..ale tez sie o Kiarcie denerwuje i dziekuje ci Nat za twoje oddanie i przywiazanie do niej:)wyslalam ci pw tak btw.Od rana bede do niej dzownic i Cie informowac co i jak:)

Posted

agnest moglabys ty tez jutro od rana do Pani probowac dzownic to moze przed 12 da rade zebys do neij podjechala?albo rano jej wyslac smsa?ona odpowiada na smsy

Posted

Clo ale rzeczywiście to troche dziwne oczywiście różne sytuacje się zdarzają, ale można właśnie choć napisać sms:roll:nie wydawajcie Kiary bez wizyty Astaroth ma w zupełności rację, ale na pewno to wiesz;)

Posted

Dziewczyny pani bardzo sympatyczna z głową na karku. W domu są małe dzieci ale jest i doświadczenie. Całości nie opisuję bo to nie miejsce na życiorys tej rodziny :) Będę z panią w stałym kontakcie w razie jakichkolwiek pojawiających się ewentualnych kłopotów. Macie mnie tu na miejscu. Pani ma mój numer telefonu, ja tez będę do nich dzwonić. I zdjęcia za jakiś czas też zrobię.

Posted

Ufff no to super!!!

Jeśli chodzi o dzieci, to wiedziałyśmy, że Kiara jest dla dzieci łagodna - więc nie powinno być problemu

Z całego serca dziękujemy za pomoc!!!!

Posted

o rany! Kiarunia ma nowy domek :) Ale fajnie, kolejny psiak z Szydlowca bedzie grzal pupe w lozeczku :)

Dziewczyny, normalnie dziekuje :) To wspaniale wiesci :)

Kumpel, kumpel do domu!

A moze zalozyc kumplowi nowy watek?