Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj ja nie wiem, to Clo rozmawiała z Astaroth

Jeszcze u Megii1 pod Warszawą jest miejsce, ale skąd wiąć pieniążki...?:shake:

Ok, to zaraz wyślę numer konta i potem w całości prześlę Astaroth

Jeszcze napsiała do mnie Markofix:loveu::multi:

niestety nie przeczytałam całego wątku - nie dałam rady :-(.
w jednym z postów piszesz: "Oneczkę opłacimy, ale przy maluszku prosiłybyśmy o pomoc...:oops: 8 zł za dzień "
mogę wspomóc jakąś 100, ale gdzie wpłacić kasę, żeby na ta małą psinkę poszło?

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fizia']Oj ja nie wiem, to Clo rozmawiała z Astaroth

Jeszcze u Megii1 pod Warszawą jest miejsce, ale skąd wiąć pieniążki...?:shake:

Ok, to zaraz wyślę numer konta i potem w całości prześlę Astaroth

Jeszcze napsiała do mnie Markofix:loveu::multi:

niestety nie przeczytałam całego wątku - nie dałam rady :-(.
w jednym z postów piszesz: "Oneczkę opłacimy, ale przy maluszku prosiłybyśmy o pomoc...:oops: 8 zł za dzień "
mogę wspomóc jakąś 100, ale gdzie wpłacić kasę, żeby na ta małą psinkę poszło?

jezeli moge sie wtracic. Nie wkladalabym psow do megii1 . Mam bardzo niemile doswiadczenia z ta osoba, A raczej nie ja tylko psy, ktore tam byly. Wiec jak mozna prosic to...poszukac trzeba innych hotelikow byle nie u megii1.

Posted

ja wciaz szukam darmowego dt..moze sie uda u amstafki ale czekam na jej odp..i nie wiem czy uda sie w tym tyg ale walczymy:)a co sie dzialo z psami u megi1?jesli moge spytac?my tam psanie mialysmy jeszcze..
super markofix trzeba podziekowac!100zl deklaracja miesieczna?
kurcze nie pytalam natalii czy taniej nie policzy...sama nie wiem ale moge sprobowac..

Posted

[quote name='markofix']To ja zapłacę za jeden miesiąc hoteliku dla Kumla. Niech jak najszybciej tam jedzie. Pieniądze przesyłam zaraz na konto Fizi.
Wspaniala robota Dogomaniaczki i Dogomaniacy.

O rany :crazyeye:

Jak cudnie!!! Stokrotne dzięki!!!!!

Posted

Madallena - wysłałam Ci dokładne namiary od Anity z Szydłowca, gdzie Kiara i Kumpel zazwyczaj są - może następnym razem się uda

I jeszcze:

"KUMPEL - brat TULI -
wiek TULI wet określiła na ok rok...przed pierwszą cieczką /na szczęscie teraz ją dostała dopiero!!!ufff.akurat przed wyznaczonym USG :smile:/

KIARA - tez wygląda młodo.
Jak brałam TULE, biegała ona z Kiarą i dwoma podobnymi do siebie pieskami /stad teza, ze to rodzeństwo/
Robiłam wywiad o TULI - psy pojawiły się przed wakacjami /albo świezy transport z wioski albo oderwane od matki/
co prawda na waszych zdjeciach macie psiaka, który jest podobny do TULI i KUMPLA -moze to ten trzeci z watachy :smile:
a jesli to suczka to moze to mamuśka ???

pare słów o tych psiakach
pozbawione agresji, dokarmiane prze dzieci ze szkoły podstawowowej /taki buały duzy budynek przy światłach/
Rejon gdzie mozna spotkac psiaki - to os. WSCHÓD /od szkoły do Biedronki/,
psiaki niesamowicie ufne ale przestraszone

jak bedziecie "reklamować" psiaki do adopcji śmiało możecie pisac, ze pieski do domu z dziecmi albo dla osoby starszej...
TULA jest idealnym towarzyszem do bloku i niesamowicie inteligentnym czterołapnym...
Dwa dni trwała nauka zalatwiania sie na dworze...
jeden dzien nauka spanai w łóżku :smile:))

p.s.
pieski łagodne ale z temperamentem /KUMPEL jak ma charakterek po Tuli to bedzie umiał pokazać pazurki...czasem/"

[COLOR=red]"KIARA I KUMPEL[/COLOR]
[COLOR=red]rezydują na osiedlu WSCHÓD[/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]często blok STASZICA 3[/COLOR]
[COLOR=red]i Jachowskiego 14 [/COLOR]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=red]W nocy spią /pod balkonem przy Staszica 3 albo pod drzewem za Jachowskiego 14.[/COLOR]
Ja Kumpla/brat mojej TULI / wpuszczałam do klatki na spanie - jest nieduży i bardzo spokojny-jak byłam w SZydłowcu.

powodzenia
jakby nie powiodła sie akcja złapania KIARY I KUMPLA - bede w Szydłowcu we wtorek. moge je zgarnąc..jakos dam rade :///zostawie swoje dwie agentki w Warszawie u znajomych żeby było miejsce dla K&K
odpiszcie co i jak"

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-wyjazd-w-piatek-szukamy-pilnie-dt-zdjecia-s-1-2-30-31-a-172267/index60.html[/URL]

A tu jeszcze kilka innych psiaków z Szydłowca, które mogą być jutro zabrane, ale nie ma pełnych deklaracji...

Posted

Kolejny szydłowiecki psiak, również potrzebuje deklaracji: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-ma-szanse-jutro-wyrwac-sie-z-szydlowskiego-piekla-na-cito-potrzebne-deklaracje-172964/[/url]