Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelko, zapamiętuj każdy nawet najmniejszy problem neurologiczny, zarówno te podczas chodzenia jak i pływania. Wszystko ze szczegółami opowiedz dr Wrzoskowi i Ewie. Czasem pierdółka ma znaczenie.

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogromnie dziękuję za wszystkie deklaracje na rzecz Iskierki!:) Dla nas naprawdę każda złotówka się liczy!

A co do wyjazdu do Wrocławia to jeszcze nie znam dokładnego terminu, bo tamb ma ustalić datę konsultacji i dać mi znać. Ale napiszę do Niej zaraz, to może już coś wiadomo.

Posted

Witaj Evelko, bardzo proszę Cie o kontak t ze mną, mój piesek 5cio miesięczny ma to samo co Iskierka. Wczoraj sie dowiedziałam i nie wiem co robić, lekarz zaleca uśpienie ;( Mówi,że z czasem Hercia zacznie sobie łamać kości,że może mieć krwotoki z trzewioczaszki, że lepiej zeby pies nie cierpiał. Hercia jest malutka, czarniutka bardzo podobna do Iskierki i tak samo jej sie rozjezdzaja łapki, teraz już nie chodzi tylko kica jak zając, łapki-kości ma tak miękie że mozna wyginać w każdą stronę. Bardzo proszę odezwij sie do mnie, mój e-mail
dominisia111@wp.pl
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Dominika

Posted

Wpłaciłam 20 zl dla kochanej Iskierki. pod koniec miesiąca postaram się coś dorzucić. Poogłaszam ją na innych forach i nk. I buziaczki dla malutkiej

Posted

Hej, to mój pierwszy post, założyłam konto po przeczytaniu tego tematu, jestem wstrząśnięta tym wszystkim to straszne co się dzieje ze zwierzakami i jaką krzywde ludzie im robią. Chcę pomóc Iskierce i psince o podobnym problemie, która ogłosiła sie w tym temacie, prosze o kontakt!! Rozgłosniłąm sprawe wsród znajomych domyslam sie ze nawet 20 zł sie liczy, bede starała sie pomoc, miziaki dla Psiaków!!

Posted

Lajla - super, że przybyłaś do nas i że chcesz pomóc! :klacz: Każda kwota ma dla nas i przyszłości Iskierki ogromne znaczenie. I rozgłaszaj też Maleńką gdzie możesz, to również bardzo ważne.
kas999 - bardzo dziękujemy!:loveu:

Naa - strasznie fajnie, że w razie czego będziemy Cię mogli odwiedzić! bardzo miło z Twojej strony :calus:
A swoją drogą to przy okazji mogłabym też poznać Molly, a śledzę Jej wątek, odkąd tylko się o Niej dowiedziałam :bigcool:

diuna - zdjęcia mamy na CD. Przesłać Ci je?

Divi - jesteś WIELKA i WSPANIAŁA!!!!!:sweetCyb: Oboje z TŻem się wzruszyliśmy jak zobaczyliśmy Twój bazarek dla Iskierki:calus:

Posted

Ja tez sie ciesze ze moge pomoc, trzymam kciuki za Iskierkę i za inne biedne pieski, wiem, że nie pomożemy wszystkim pokrzywdzonym psiakom ale warto pomóc chociaż tyle na ile możemy. Ja zawsze sobie powtarzam:
"Daj a kiedyś ktoś ci da, pomóż a kiedyś ktoś ciebie wspomoże" ( nie jestem religijna ale ten cytat z PS akurat do mnie przemawia). Trzymam kciuki za Iskierke!!!!!!!

Posted

[quote name='Lajla']Ja zawsze sobie powtarzam:
"Daj a kiedyś ktoś ci da, pomóż a kiedyś ktoś ciebie wspomoże"

"Ratując jednego psa nie zmienimy świata, ale cały świat zmieni się dla tego jednego psa"...
I o to chodzi w tym wszystkim. Każda roześmiana i szczęśliwa mordka uratowanego psa jest najlepszą nagrodą:) Warto pomagać i walczyć o każde psie istnienie.

Dzisiejszy wieczór to dla nas wieczór wzruszeń i to dzięki Wam Kochane Cioteczki Dogomaniaczki!:loveu:

Karinsien i kas999 - Wasza pomoc dla Iskierki jest już na naszym koncie! Uaktualniłam więc 1 post z wpłatami. Raz jeszcze OGROMNIE dziękujemy!:calus:

Posted

Evelko każda żywa istota zasługuje na szanse, a ja i nie tylko ja bo wszyscy dogomaniacy starają się ja dać jak tylko mogą widać to na bazarku :)

Posted

Ciesze się, że moge jakoś pomóc, rozsyłam gdzie się da. Organizuję też mini zbiórkę wśród znajomych, jak uzbieramy więcej to tez przeslę. Na razie mamy 7 zl ale ciągle zbieramy :)

Posted

[quote name='kas999']Ciesze się, że moge jakoś pomóc, rozsyłam gdzie się da. Organizuję też mini zbiórkę wśród znajomych, jak uzbieramy więcej to tez przeslę. Na razie mamy 7 zl ale ciągle zbieramy :)

To naprawdę ogromnie miło z Twojej strony!:calus:
Bardzo dziękujemy:)

Lajla - Twoja wpłata już doszła, a ja uaktualniam pierwszy post:lol: OGROMNIE Ci z Iskierką dziękujemy!:modla::buzi:

Posted

Evelko, jeśli masz możliwość przekopiuj zdjęcie rtg wraz z programem, który masz na tej płytce, na inną płytę i puść to do Wrocka wraz z małą. Może trzeba będzie skonsultować to jeszcze z innymi wetami, np. Bieżyńskim albo Niedzielskim.

Posted

Iskierka ma się dobrze:) Dalej hasa z Barrym, ale robi się już trochę mniej nadpobudliwa;) I zaczyna chyba rozumieć, że nie zawsze można dostać wszystko co się chce i że nie warto się złościć z tego powodu;p Najchętniej sypiałaby tylko w łóżku:mad:
A dziś na spacerze wyjątkowo duży, czekoladowy labek okazał Jej spore zainteresowanie, a ta mała diablica zaczęła na niego szczekać!:evil_lol: Naprawdę zadziwia mnie zadziorność malutkich piesków;) A swoją drogą to jak tylko pies odszczeknął, to Iskierka bez namysłu popędziła za nogi mojego TŻ'ta;p
Nóżki na razie bez większych zmian. Ale prawa jest zdecydowanie sprawniejsza i mniej przykurczona.

Wrzucam też dla wszystkich nowych Cioteczek kilka zdjęć!
Typowy pies stróżujący;-)
Uszy jak u nietoperza:evil_lol:

[quote name='diuna_wro']Evelko, jeśli masz możliwość przekopiuj zdjęcie rtg wraz z programem, który masz na tej płytce, na inną płytę i puść to do Wrocka wraz z małą. Może trzeba będzie skonsultować to jeszcze z innymi wetami, np. Bieżyńskim albo Niedzielskim.

Oczywiście postaram się to załatwić. Dziękuję za podpowiedź:)