diuna_wro Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Evelko, zapamiętuj każdy nawet najmniejszy problem neurologiczny, zarówno te podczas chodzenia jak i pływania. Wszystko ze szczegółami opowiedz dr Wrzoskowi i Ewie. Czasem pierdółka ma znaczenie. Quote
kas999 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Przeczytałam cały wątek Iskierki. Jest wspaniała, trzymam mocno kciuki. Poproszę o nr konta, postaram sie cos dorzucić. Quote
Karinsien Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ja też poproszę o numer konta. Wpłacę parę groszy. Trzymam kciuki za maleńką! Quote
Evelka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Ogromnie dziękuję za wszystkie deklaracje na rzecz Iskierki!:) Dla nas naprawdę każda złotówka się liczy! A co do wyjazdu do Wrocławia to jeszcze nie znam dokładnego terminu, bo tamb ma ustalić datę konsultacji i dać mi znać. Ale napiszę do Niej zaraz, to może już coś wiadomo. Quote
NaamahsChild Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Jakby co, możecie u mnie przenocować/przeczekać na/po konsultacjach. Co prawda spory kawałek od uczelni, ale zawsze lepsze to niż marznięcie na mrozie:) Quote
Divi Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Na razie zaznaczam, ale pomyśle jak pomóc tej biduli. Quote
domi86 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witaj Evelko, bardzo proszę Cie o kontak t ze mną, mój piesek 5cio miesięczny ma to samo co Iskierka. Wczoraj sie dowiedziałam i nie wiem co robić, lekarz zaleca uśpienie ;( Mówi,że z czasem Hercia zacznie sobie łamać kości,że może mieć krwotoki z trzewioczaszki, że lepiej zeby pies nie cierpiał. Hercia jest malutka, czarniutka bardzo podobna do Iskierki i tak samo jej sie rozjezdzaja łapki, teraz już nie chodzi tylko kica jak zając, łapki-kości ma tak miękie że mozna wyginać w każdą stronę. Bardzo proszę odezwij sie do mnie, mój e-mail dominisia111@wp.pl Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Dominika Quote
kas999 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wpłaciłam 20 zl dla kochanej Iskierki. pod koniec miesiąca postaram się coś dorzucić. Poogłaszam ją na innych forach i nk. I buziaczki dla malutkiej Quote
diuna_wro Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Evelko, czy zdjęcie rtg masz na płycie CD czy na kliszy? Jeśli na kliszy - czy masz możliwość zeskanowania obrazu i zapisania na płycie? Quote
Divi Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zapraszam na bazarek, do kupowania i podnoszenia. http://www.dogomania.pl/threads/176964-Wszystko-po-5-zA-RA-A-noA-ci-na-IskierkAE-ktA-ra-chce-normalnie-chodziAE-14-01-21-00?p=13823493#post13823493 Quote
Lajla Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Hej, to mój pierwszy post, założyłam konto po przeczytaniu tego tematu, jestem wstrząśnięta tym wszystkim to straszne co się dzieje ze zwierzakami i jaką krzywde ludzie im robią. Chcę pomóc Iskierce i psince o podobnym problemie, która ogłosiła sie w tym temacie, prosze o kontakt!! Rozgłosniłąm sprawe wsród znajomych domyslam sie ze nawet 20 zł sie liczy, bede starała sie pomoc, miziaki dla Psiaków!! Quote
Evelka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Lajla - super, że przybyłaś do nas i że chcesz pomóc! :klacz: Każda kwota ma dla nas i przyszłości Iskierki ogromne znaczenie. I rozgłaszaj też Maleńką gdzie możesz, to również bardzo ważne. kas999 - bardzo dziękujemy!:loveu: Naa - strasznie fajnie, że w razie czego będziemy Cię mogli odwiedzić! bardzo miło z Twojej strony :calus: A swoją drogą to przy okazji mogłabym też poznać Molly, a śledzę Jej wątek, odkąd tylko się o Niej dowiedziałam :bigcool: diuna - zdjęcia mamy na CD. Przesłać Ci je? Divi - jesteś WIELKA i WSPANIAŁA!!!!!:sweetCyb: Oboje z TŻem się wzruszyliśmy jak zobaczyliśmy Twój bazarek dla Iskierki:calus: Quote
Lajla Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja tez sie ciesze ze moge pomoc, trzymam kciuki za Iskierkę i za inne biedne pieski, wiem, że nie pomożemy wszystkim pokrzywdzonym psiakom ale warto pomóc chociaż tyle na ile możemy. Ja zawsze sobie powtarzam: "Daj a kiedyś ktoś ci da, pomóż a kiedyś ktoś ciebie wspomoże" ( nie jestem religijna ale ten cytat z PS akurat do mnie przemawia). Trzymam kciuki za Iskierke!!!!!!! Quote
Evelka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Lajla']Ja zawsze sobie powtarzam: "Daj a kiedyś ktoś ci da, pomóż a kiedyś ktoś ciebie wspomoże" "Ratując jednego psa nie zmienimy świata, ale cały świat zmieni się dla tego jednego psa"... I o to chodzi w tym wszystkim. Każda roześmiana i szczęśliwa mordka uratowanego psa jest najlepszą nagrodą:) Warto pomagać i walczyć o każde psie istnienie. Dzisiejszy wieczór to dla nas wieczór wzruszeń i to dzięki Wam Kochane Cioteczki Dogomaniaczki!:loveu: Karinsien i kas999 - Wasza pomoc dla Iskierki jest już na naszym koncie! Uaktualniłam więc 1 post z wpłatami. Raz jeszcze OGROMNIE dziękujemy!:calus: Quote
Divi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Evelko każda żywa istota zasługuje na szanse, a ja i nie tylko ja bo wszyscy dogomaniacy starają się ja dać jak tylko mogą widać to na bazarku :) Quote
Evelka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Tak wiem właśnie i to jest naprawdę wspaniałe! A bazarek obserwuję i wspaniałe rzeczy się tam dzieją!:multi: Raz jeszcze ogromnie dziękuję. Quote
kas999 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ciesze się, że moge jakoś pomóc, rozsyłam gdzie się da. Organizuję też mini zbiórkę wśród znajomych, jak uzbieramy więcej to tez przeslę. Na razie mamy 7 zl ale ciągle zbieramy :) Quote
Evelka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='kas999']Ciesze się, że moge jakoś pomóc, rozsyłam gdzie się da. Organizuję też mini zbiórkę wśród znajomych, jak uzbieramy więcej to tez przeslę. Na razie mamy 7 zl ale ciągle zbieramy :) To naprawdę ogromnie miło z Twojej strony!:calus: Bardzo dziękujemy:) Lajla - Twoja wpłata już doszła, a ja uaktualniam pierwszy post:lol: OGROMNIE Ci z Iskierką dziękujemy!:modla::buzi: Quote
Divi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Evelko napisz proszę co tam słychać u malutkiej. Quote
diuna_wro Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Evelko, jeśli masz możliwość przekopiuj zdjęcie rtg wraz z programem, który masz na tej płytce, na inną płytę i puść to do Wrocka wraz z małą. Może trzeba będzie skonsultować to jeszcze z innymi wetami, np. Bieżyńskim albo Niedzielskim. Quote
Evelka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Iskierka ma się dobrze:) Dalej hasa z Barrym, ale robi się już trochę mniej nadpobudliwa;) I zaczyna chyba rozumieć, że nie zawsze można dostać wszystko co się chce i że nie warto się złościć z tego powodu;p Najchętniej sypiałaby tylko w łóżku:mad: A dziś na spacerze wyjątkowo duży, czekoladowy labek okazał Jej spore zainteresowanie, a ta mała diablica zaczęła na niego szczekać!:evil_lol: Naprawdę zadziwia mnie zadziorność malutkich piesków;) A swoją drogą to jak tylko pies odszczeknął, to Iskierka bez namysłu popędziła za nogi mojego TŻ'ta;p Nóżki na razie bez większych zmian. Ale prawa jest zdecydowanie sprawniejsza i mniej przykurczona. Wrzucam też dla wszystkich nowych Cioteczek kilka zdjęć! Typowy pies stróżujący;-) Uszy jak u nietoperza:evil_lol: [quote name='diuna_wro']Evelko, jeśli masz możliwość przekopiuj zdjęcie rtg wraz z programem, który masz na tej płytce, na inną płytę i puść to do Wrocka wraz z małą. Może trzeba będzie skonsultować to jeszcze z innymi wetami, np. Bieżyńskim albo Niedzielskim. Oczywiście postaram się to załatwić. Dziękuję za podpowiedź:) Quote
Evelka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 A to tak na "dobranoc" od Iskierki dla Kochanych Cioteczek!:loveu: Quote
irenaka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jest urocza:loveu:. A z tymi uszkami zadartymi do góry wygląda jak nietoperz:-) Quote
Recommended Posts