Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior - u dr Kujawskiego nikt nam nie dał rachunku, zresztą Pani w kasie sklepikowej była zdecydowanie niemiła i ewidentnie nie miała ochoty tam siedzieć i zajmować się tym czym powinna...:angryy:
A rozliczenie Iskierki już od dawna jest w pierwszym poście!:cool1:

I oczywiście bardzo gorąco dołączam się do prośby goni66 i wierzę, że znajdzie się Ktoś kto sprawi Iskierce prezent mikołajkowy i kupi jej jakąś odpowiednią karmę!?! :lol:

Posted

No właśnie, to bardzo możliwe. Bo wedle cennika, który wisi w lecznicy już za samo "wejście" do gabinetu płaci się 20 zł, a myśmy mieli przecież jeszcze dwa zastrzyki i ten preparat z wapniem za 18 zł... Więc zapewne tak jak wcześniej mówiła Asior, pan doktor potraktował nas ulgowo, bo dowiedział się, że Iskierka to psiak na tymczasie czekający na adopcję...

Posted

Ja tam mysle,ze nie ma co sobie zawracaxc glowe rachunkami(chociaz jak będzie mozliwosc- to bierz zawsze)..ale przede wszystkim trzeba szukac pieniazkow na leczenie...jesli my nie pomozemy to nikt tego nie zrobi za nas...to straszne, ze od durnych opieniedzy zależy tak wiele- o ile nie wszystko:(

Posted

Dzięki gonia66:lol: Ja zawsze staram się pamiętać o rachunkach i jeśli tylko jest możliwość to je biorę oczywiście.
A co do pieniędzy to szczęścia może i nie dają, ale czasem bez nich nie da się nic zrobić:shake:
Dlatego błagam cioteczki pomóżcie maleńkiej Iskierce! Nie pozwólmy jej zgasnąć!

Posted

[quote name='Evelka']Dzięki gonia66:lol: Ja zawsze staram się pamiętać o rachunkach i jeśli tylko jest możliwość to je biorę oczywiście.
A co do pieniędzy to szczęścia może i nie dają, ale czasem bez nich nie da się nic zrobić:shake:
Dlatego błagam cioteczki pomóżcie maleńkiej Iskierce! Nie pozwólmy jej zgasnąć!
Nawet tak nie pisz...chocby spod ziemi a znajdziemy pieniazki....nie mam teraz ostatnio czasu...tak bedzie kilka jeszcze dni conajmniej...ale jak tylkoe "ochlone" postaram sie rozsylac watek....banerek gdyby byl zmniejszony tez bym jeszcze zmieścila..ale kurcze..tu musi byc nas wiecej...

Posted

Kto umie robić banerki, bo ten co tu jest nie jest podlinkowany? Miałam go w swoim podpisie i ktoś z dogo napisał do mnie na pw, abym mu podała link do wątku, bo przez banerek nie da się wejść. Banerki mają jednak swoją moc i może więcej cioteczek zechciałoby pomóc Iskierce?

Posted

[quote name='dorota1']Kto umie robić banerki, bo ten co tu jest nie jest podlinkowany? Miałam go w swoim podpisie i ktoś z dogo napisał do mnie na pw, abym mu podała link do wątku, bo przez banerek nie da się wejść. Banerki mają jednak swoją moc i może więcej cioteczek zechciałoby pomóc Iskierce?[/QUOTE]NO tak..banerek to wielki skarvb..ja nie umiem tego robic..ale jest sporo osob ktore umieją..jeśli nikogo nie znajdziemy- w nocy napisze do jednej:):)A jak Iskiereczka ma sie dzisiaj???

Posted

Evelko, przelałam wlaśnie drobną kwotę dla Iskierki. Przy okazji podniosę wątek. Może ktoś jeszcze zechce pomóc maleństwu?

Asior, super, że mozesz zrobić banerek.:loveu: Ja się wreszcie muszę nauczyć:oops:

Posted

dorota1 - bardzo dziękujemy za wpłatę!:loveu:
W sprawie podlinkowania banerka napisałam do Patii, bo Ona go robiła, ale na razie nic nie odpisała... Zatem jeśli Ty - Asior mogłabyś zrobić nowy to byłoby wspaniale!

Co do Iskierki to oczywiście ma się dobrze. Coraz bardziej łobuzuje i z zawziętością zabiera jedzenie naszemu bernolowi. Czasem gryzą razem jedną kość Wygląda to świetnie.
W kwestii zdrowia to codziennie podajemy jej te dwie tabletki (preparat z wapniem i kolagenem). Tą z wapniem traktuje jako super przysmak, a z tą z kolagenem chyba nie umie się rozprawić, więc musimy ją rozpuszczać;) Staramy się też jak najwięcej ćwiczyć.
Generalnie Iskierka radzi sobie naprawdę świetnie. Chyba jest też jakaś poprawa, bo wydaje nam się, że zaczyna coraz więcej i częściej odrywać stawy skokowe od ziemi.
Praca jelit chyba też ciut lepsza, bo wczoraj nie zdążyliśmy jej "wykupkać" i to co "wyszło" było całkiem normalną koopką, a nie jakimś stwardniałym i przetrzymanym bobkiem...
Cały czas trzymamy kciuki, że się uda... Wy też trzymajcie!
Załączam też kilka zdjęć, bo dawno nie było nowin od nas;)
Tu Iskierka w swoim "najulubieńszym" miejscu, tj. na łóżku oczywiście;p
Jak się zmęczy to "fachowo" zasypia z głową na poduszce;)
A jak siedzę na komputerze to tak właśnie kładzie się koło moich nóg, pod stołem:)

Posted

Teraz będą trochę bardziej żywiołowe;P
Iskierka i kaczka:D Tak na marginesie to za sprawką Iskry i Barrego kaczka dokończyła dziś swego żywota, rozsypując po całym pokoju swoje wnętrze;p
A tutaj (niestety trochę niewyraźne, bo za późno skapnęliśmy się, że mamy aparat ze sobą;)) zdjęcie z PIERWSZEGO w życiu spaceru Iskierki!! Była trochę oszołomiona, ale generalnie chyba jej się podobało:)
Tak czasem też zdarza jej się spać;) Rozkoszna i rozbrajająca jest - nie?

Posted

A na koniec dzisiejszej relacji zdjęcie, które mnie osobiście rozkłada na łopatki:loveu:
Urocza i prześliczna rośnie z niej pannica - nie sądzicie? :D

Posted

nie wiem czemu po podlinkowaniu pojawia się wiadomośc , ze link jest uszkodzony , będę jeszcze próbowac coś z tym zrobic wieczorem , postu poprzedniego nie mogę edytować , wkurza mnie ta nowa Dogomania :(