ciapuś Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Zostałam poproszona o założenie wątku psiakowi o imieniu Dżeki Dżeki to bardzo sympatyczny niespełna roczny psiaczek,takie jeszcze szalone psie dziecko. Psiaczek został znaleziony przy jednej z ruchliwych ulic w Łodzi.Był potrącony przez samochód. Trafił do osoby która zajmuje się pomocą bezdomnym kotom.Kiedy doszedł do siebie okazało się że nie najlepiej dogaduje się z kocim towarzystwem.Nie znalazł się nikt chętny kto by dał Dżekiemu choćby schronienie tymczasowe na okres szukania dla niego domu a jego wybawicielka nie mogła go dłużej zatrzymać.W ten właśnie sposób psiak trafił do schroniska. Dżeki jest wielką przylepą dlatego pierwsze dni w schronisku i odizolowanie od ludzi których tak bardzo kocha bardzo przeżył.Z powodu stresu i samotności pierwsze dwa dni spędzał przylepiony do krat,drżący i przerażony.Teraz jest troszeczkę lepiej ,ale jest to typ psa który nie poradzi sobie na dłuższą metę z pobytem w schronisku ,dlatego bardzo proszę o pomoc w szukaniu dla tej przylepy nowego kochającego domu. Kontakt w sprawie psa 501-812-094 lub 792-061-133 agamic@onet.eu numer: 30 wiek: ok. 1 roku wielkość: srednia przebywa w boksie: drewniak na dziedzińcu, na wprost wyjścia Quote
feliksik Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ależ on jest zadbany, musiał być domowy - trzeba go rozreklamować. Boże ja miałam nadzieję zaczynając tu na dogo, że tych bid będzie coraz mniej a tu nic, ciągle nowe i nowe. Powinna być taka równowaga w przyrodzie, pies i jego właściciel - to jest moje marzenie. Tylko, że moze nawet to byłoby do zrobienia, gdyby tylko wszyscy ludzie chcieli mieć psa Quote
zuzka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No sliczniutki wskakuj na górę po domek . Quote
agata51 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No i co z tobą zrobić, Dżery? Zuzka, nie brakuje ci przypadkiem tymczasika ;) Quote
agata51 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Pokazuj się, piesku! Śliczny jesteś, biedaku. Quote
ciapuś Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 przypominamy Dżekusia Tak mało osób tu zagląda :-( Quote
agata51 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ciapuś']przypominamy Dżekusia Tak mało osób tu zagląda :-([/QUOTE] Bo wątek świeżutki. Bannerek by się przydał. Quote
aneta355 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jezu, w zbliżeniu jak uszka położone to buźka Korka, aż zamarłam :crazyeye: Quote
ciapuś Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/drzacy-przerazony-dzery-z-panika-w-oczach-wypatruje-domu-172731/"][IMG]http://images49.fotosik.pl/223/6d1a1d9671728b0c.jpg[/IMG][/URL] Quote
agata51 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='aneta355']Jezu, w zbliżeniu jak uszka położone to buźka Korka, aż zamarłam :crazyeye:[/QUOTE] No, on taki Korkowaty jest. I z Kogla też coś ma. To on jest Dżery czy Dżeki? Quote
jagoda1403 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 W zeszłym roku w mojej okoicy biegał taki psiak jak znalazłam go na stronie schroniska to byłam pewna że to on ale tu jest napisane że niema roku, a tamten to by już miał z półtora ... Zaczepił się do takiej osiedlowej bandy i ludzie go dokarmiali ale potem zniknął i nie wiedziłam go już więcej ... W takim razie szukamy biedakowi domku Quote
agata51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Olala, trzeba tu więcej cioteczek zaprosić! Quote
feliksik Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 porozsyłałam trochę wątek, może sięwięcej osób zainteresuje maluchem Quote
ala Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Widać przerażenie w Jego oczach.Trzeba mu jak najprędzej znaleźć dom,bo nie poradzi sobie w schronisku:-( Quote
Cajus JB Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 agata51 napisał(a):Olala, trzeba tu więcej cioteczek zaprosić! Wujaszkowie też mogą być? Quote
ciapuś Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Cajus JB napisał(a):Wujaszkowie też mogą być? Jak najbardziej :eviltong: Quote
Cajus JB Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Do góry Dżeki Ktoś robi Dżekiemu ogłoszenia? Quote
Recommended Posts