Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zostałam poproszona o założenie wątku psiakowi o imieniu Dżeki
Dżeki to bardzo sympatyczny niespełna roczny psiaczek,takie jeszcze szalone psie dziecko.
Psiaczek został znaleziony przy jednej z ruchliwych ulic w Łodzi.Był potrącony przez samochód. Trafił do osoby która zajmuje się pomocą bezdomnym kotom.Kiedy doszedł do siebie okazało się że nie najlepiej dogaduje się z kocim towarzystwem.Nie znalazł się nikt chętny kto by dał Dżekiemu choćby schronienie tymczasowe na okres szukania dla niego domu a jego wybawicielka nie mogła go dłużej zatrzymać.W ten właśnie sposób psiak trafił do schroniska.

Dżeki jest wielką przylepą dlatego pierwsze dni w schronisku i odizolowanie od ludzi których tak bardzo kocha bardzo przeżył.Z powodu stresu i samotności pierwsze dwa dni spędzał przylepiony do krat,drżący i przerażony.Teraz jest troszeczkę lepiej ,ale jest to typ psa który nie poradzi sobie na dłuższą metę z pobytem w schronisku ,dlatego bardzo proszę o pomoc w szukaniu dla tej przylepy nowego kochającego domu.

Kontakt w sprawie psa
501-812-094

lub
792-061-133
agamic@onet.eu

numer: 30
wielkość: srednia
przebywa w boksie: drewniak na dziedzińcu, na wprost wyjścia

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ależ on jest zadbany, musiał być domowy - trzeba go rozreklamować. Boże ja miałam nadzieję zaczynając tu na dogo, że tych bid będzie coraz mniej a tu nic, ciągle nowe i nowe. Powinna być taka równowaga w przyrodzie, pies i jego właściciel - to jest moje marzenie. Tylko, że moze nawet to byłoby do zrobienia, gdyby tylko wszyscy ludzie chcieli mieć psa

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/drzacy-przerazony-dzery-z-panika-w-oczach-wypatruje-domu-172731/"][IMG]http://images49.fotosik.pl/223/6d1a1d9671728b0c.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='aneta355']Jezu, w zbliżeniu jak uszka położone to buźka Korka, aż zamarłam :crazyeye:[/QUOTE]

No, on taki Korkowaty jest. I z Kogla też coś ma.

To on jest Dżery czy Dżeki?

Posted

W zeszłym roku w mojej okoicy biegał taki psiak jak znalazłam go na stronie schroniska to byłam pewna że to on ale tu jest napisane że niema roku, a tamten to by już miał z półtora ...
Zaczepił się do takiej osiedlowej bandy i ludzie go dokarmiali ale potem zniknął i nie wiedziłam go już więcej ...
W takim razie szukamy biedakowi domku