margotka79 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 to ja się podczepiam pod prośbę, ale z małymi 3 kotkami :) [url=http://adopcje.miau.pl/index.php?p=4261]::: Adopcje.Miau.PL :::[/url] Quote
Draam Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Drodzy, wlasnie przekazalam Newtona nowemu wlascicielowi - chlopaki pasuja do siebie jak ulal :multi: Mysle, ze bedzie z nich super parka. Newton od razu zasnal na rekach nowego Pana - az mi sie lezka zakrecila. Niestety 'zamownienie' na Rudiego zostalo odwolane :shake: Ale dzis dzwonilo jeszcze kilka osob zainteresowanych - na razie jednak bez sztywnych deklaracji. Czyli pozostaje Ofka, Onka i Rudi. Marlenka - jesli mozesz, to przeslij na moj mail [EMAIL="draam@wp.pl"]draam@wp.pl[/EMAIL] zdjecia szczeniaczkow i jakis telefon do siebie, przekaze dalej. Mi bardzo pomogli znajomi z pracy i - o dziwo - allegro. Mam tez wrazenie, ze na ludziach lepsze wrazenie robi pozytywny opis 'charakteru' maluchow niz wstawki w stylu 'biedny, porzucony potrzebuje milosci' - chyba jednak ludzie boja sie takiej odpowiedzialnosci i lepiej reaguja na wyobrazenie jak to bedzie z szczeniaczkiem niz przed czym go uratowali. Ja na razie trzymam (i mam zamiar) kontakt z wszystkimi nowymi wlascicielami - obiecali przesylac zdjecia i odzywac sie od czasu do czasu --- a jak nie, to mam na nim namiary i znajde :mad: PS: bardzo przepraszam za byka w 'zahaczyl' z poprzedniego maila :oops: Quote
margotka79 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Poszukiwania trwają! korzystając z okazji, że jednak sporo ludzi to zagląda, proponuję wszystkim wielbicielom zwierząt zajrzeć również na tą aukcję: Zmasakrowany szczeniak prosi o pomoc, o życie (807103769) - Aukcje internetowe Allegro :placz: Każdy może pomóc.... Quote
marlenka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Draam napisał(a):Drodzy, wlasnie przekazalam Newtona nowemu wlascicielowi - chlopaki pasuja do siebie jak ulal :multi: Mysle, ze bedzie z nich super parka. Newton od razu zasnal na rekach nowego Pana - az mi sie lezka zakrecila. Niestety 'zamownienie' na Rudiego zostalo odwolane :shake: Ale dzis dzwonilo jeszcze kilka osob zainteresowanych - na razie jednak bez sztywnych deklaracji. Czyli pozostaje Ofka, Onka i Rudi. Marlenka - jesli mozesz, to przeslij na moj mail draam@wp.pl zdjecia szczeniaczkow i jakis telefon do siebie, przekaze dalej. Mi bardzo pomogli znajomi z pracy i - o dziwo - allegro. Mam tez wrazenie, ze na ludziach lepsze wrazenie robi pozytywny opis 'charakteru' maluchow niz wstawki w stylu 'biedny, porzucony potrzebuje milosci' - chyba jednak ludzie boja sie takiej odpowiedzialnosci i lepiej reaguja na wyobrazenie jak to bedzie z szczeniaczkiem niz przed czym go uratowali. Ja na razie trzymam (i mam zamiar) kontakt z wszystkimi nowymi wlascicielami - obiecali przesylac zdjecia i odzywac sie od czasu do czasu --- a jak nie, to mam na nim namiary i znajde :mad: PS: bardzo przepraszam za byka w 'zahaczyl' z poprzedniego maila :oops: Maluchy mają swój wątek , ze zdjęciami http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukamy-kogos-do-wizyty-okolice-ciechocinka-aleksandrow-kujawski-172031/ kontakt do mnie 0-503-121-021 Quote
Draam Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nimniejszym chcialam zamknac sprawe 6 urwisow zwanych Gangiem Olsena. Jest to sprawa niezwykla, bo zakonczona absolutnym sukcese i to w dosc ktorkim czasie. Przed chwila, zgodnie z obiecanym mi we wtorek slowem - Pani odebrala Gąziego. Sukces jest tym wiekszy, ze zaangazowanych w niego jest mnostwo osob o wielkich checiach i sercach. KOCHANI (pozwalam sobie na taka spoufalosc - bo czuje, ze staliscie sie mi bardzo bliscy) CHCIALABYM WAM BARDZO ALE TO BARDZO PODZIEKOWAC!!! Tworzycie przeciwwage dla tych wszystkich nieszczesnych istot, ktore swoje czlowieczenstwo definuja nie na podstawie uczuc i miłosierdzia a jedynie w oparciu o biologiczna klasyfikacje przynaleznosci gatunkowej. Jestescie odwazni i lojalni wobec mniejszych, slabszych i czesto bezbronnych. Jestescie WIELCY i WSPANIALI - pamietajcie o tym. I niech merdanie ogonkami i leniwe przeciaganie o poranku przypomina Wam o tym kazdego dnia. Quote
marlenka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Draam']Nimniejszym chcialam zamknac sprawe 6 urwisow zwanych Gangiem Olsena. Jest to sprawa niezwykla, bo zakonczona absolutnym sukcese i to w dosc ktorkim czasie. Przed chwila, zgodnie z obiecanym mi we wtorek slowem - Pani odebrala Gąziego. Sukces jest tym wiekszy, ze zaangazowanych w niego jest mnostwo osob o wielkich checiach i sercach. KOCHANI (pozwalam sobie na taka spoufalosc - bo czuje, ze staliscie sie mi bardzo bliscy) CHCIALABYM WAM BARDZO ALE TO BARDZO PODZIEKOWAC!!! Tworzycie przeciwwage dla tych wszystkich nieszczesnych istot, ktore swoje czlowieczenstwo definuja nie na podstawie uczuc i miłosierdzia a jedynie w oparciu o biologiczna klasyfikacje przynaleznosci gatunkowej. Jestescie odwazni i lojalni wobec mniejszych, slabszych i czesto bezbronnych. Jestescie WIELCY i WSPANIALI - pamietajcie o tym. I niech merdanie ogonkami i leniwe przeciaganie o poranku przypomina Wam o tym kazdego dnia. GRATULACJE:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts