Lulka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 dostalam dzis takiego maila z prosba o pomoc :-( [FONT=Times New Roman]"Drodzy![/FONT] [FONT=Times New Roman]Wczoraj wracajac ze swiat od rodziny znalazłam w rowie porzucone szczenieta.[/FONT] [FONT=Times New Roman]W zalaczniku znajdziecie zdjecia malenstw.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bardzo Was prosze o pomoc w znalezieniu dla nich domu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ja nie mam mozliwosci trzymania takiej ilosci zwierzyny lownej - tym bardziej, ze jedna i to spora juz posiadam.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Psiaki na razie sa u mnie... ale niestety czeka je schronisko (na razie zadne nie chce ich przyjac).[/FONT] [FONT=Times New Roman]Malenstwa sa urocze.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Maja ok. 7-8 tygodni, waża po ok. 2 kg. Pija i jedza samodzielnie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]3 suczki i 3 psy.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wczoraj zostaly zalozone im ksiazeczki. Psiaki odrobaczono oraz odpchelkowano.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Za kilka dni powinny zostac zaszczepione (nie mozna bylo zrobic tego razem z odrobaczaniem).[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ucze je zalatwiania sie na zewnatrz - i nawet dobrze im idzie :) [/FONT] [FONT=Times New Roman]Beda raczej male (ok 10-15kg.)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bede bardzo wdzieczna za uratowanie malenstw."[/FONT] [FONT=Times New Roman]i co tu robic? kazdy pomysl, pomoc wielce potrzebna[/FONT] Quote
Lulka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='beka']Piękne nmaluszki. Szcześciarze z nich.[/QUOTE] jak szybko nie trafia do dt/ds to raczej nie szczesciarze :-( calej grupy to wiadomo nikt nie wezmie, ale moze jakos pojedynczym ktos pomoze? Quote
Draam Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Dziekuje bardzo za zalozenie watku o Szczeniaczkach, w moim liscie, ktory cytowalas brakuje nr telefonu do mnie, 501 499 498 Malenstwa sa naprawde cudne i bardzo zywotne. Do konca tygodnia beda u mnie, potem niestety musze 'cos' z nimi zrobic... Naprawde zachecam do zaopiekowania sie ktoryms z Malenstw. Quote
Diegula Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A gdzie teraz są maleństwa tzn w jakiej miejscowości Quote
Draam Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Spiesze poinformowac, ze Jaga znalazla nowy dom :multi: Wlasciciele luz ja uwielbiaja - obiecali przesylac zdjecia. Ma nawet towarzystwo w postaci starszego (obecnie nieco zazdrosnego) Yorka. Huuura! Quote
Malwla Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Maluchy mają coraz mniej czasu. Baaardzo prosimy o pomoc w poszukiwaniu nowego domu Quote
margotka79 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 potrzebne są chociaż domeczki tymczasowe :( Quote
Lulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 dobrze ze choc jedna sunia bezpieczna :loveu: czy male maja gdzies ogloszenia? trzeba zrobic mase ogloszen, zeby domki znalazly mozna tez wydrukowac i rozwiesic w lecznicach takie ogloszenia Quote
margotka79 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 umieszczę ogłoszenie na forum miau :) Quote
Draam Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Maluchy sa na Allegro CUDNE SZCZENIAKI PILNE (804490110) - Aukcje internetowe Allegro Rozpoczela sie takze akcja rozwieszania ogloszen.. ale oczywiscie czym wiecej tym lepiej. Quote
Draam Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 :multi::multi:Po Rudiego przyjezdzaja jutro nowi wlasciciele:multi::multi: Quote
Draam Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Gonzo zostal 'zarezerwowany' wiec tez ma domek.:multi::multi: No i za chwile przychodzą po Newtona - jedzie do Belgii :crazyeye: ale bedzie swiatowy chlopak ;) Quote
Lulka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 oooo matko!!! ale czad!!! :multi::multi::multi: skad masz tyle domkow??? Quote
Draam Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jaga poszla do sasiadow ;) Rudi i Gonzo znalezli domy przez allegro :multi: Newton zachaczyl sie dzieki kolezance z pracy :p ...tylko, poki co - Newton, Gonzo i Rudi wciaz sa u mnie wiec moze lepiej nie zapeszac... Quote
Lulka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 tylko spisuj umowy przedadopcyjne koniecznie z zaznaczeniem sterylizacji suki, zeby nastepne w rowie nie wyladowaly :-( Quote
marlenka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Draam jakby Ci domków zostało to u mnie są jeszcze podobne szczeniory , mi nie idzie aż tak dobrze:-( Quote
Recommended Posts