nikusia Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Grę, mówiąc bez owijania w bawełnę- zerżnęłam z Off'a :D ;-) Ale pomyślałam sobie, że przydałaby się taka tylko dla Yorkomaniaków :D Jeśli Wam się nie spodoba- przepraszam, mod usunie :evilbat: Więc gra nie jest znakomita, ale można się trochę rozerwać, w offie cieszy się dużym zainteresowaniem Polega na tym, żeby napisać krótko coś o osobie powyżej. Banalnie proste, a czasami zabawne :D Życzę miłej zabawy Quote
Gracja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 No więc może ja zacznę... Nazywam się Gracja. Mam 14 lat i w czerwcu będe mieć Yorka. Kocham tą rasę, lecz niestety tam gdzie mieszkam nikt nie wie co to w ogóle jest York. Każdemu muszę tłumaczyć, że to taki terrier z kokardką, ale cóż. Kocham YOrki:* Pozdrawiam pa Quote
marlena924 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Gracja']No więc może ja zacznę... Nazywam się Gracja. Mam 14 lat i w czerwcu będe mieć Yorka. Kocham tą rasę, lecz niestety tam gdzie mieszkam nikt nie wie co to w ogóle jest York. Każdemu muszę tłumaczyć, że to taki terrier z kokardką, ale cóż. Kocham YOrki:* Pozdrawiam pa Gracja, przeczytaj dokładnie... :lol: Chodzi o to żeby napisać coś o osobie, która pisała przed Tobą... To ja już zacznę... Nikusia: Myślę, że jest przyjazną i miłą osóbką, wygrała w konkursie na fotkę w "Moim Psie" razem z Ramzesikiem dzięki zdjęciu w chusteczce :) Ma ślicznego yorusia Ramzesika i często psuje Jej się Dogomania :lol: :D Quote
grygy Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Ma bardzo sympatyczny i wiosenny bannerek :cool3: Quote
Magda Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Ma sliczna suczke o imieniu Tola, ktora odnosi liczne sukcesy na wystawach:loveu: Obiecal zdjecia, ale jeszcze ich nie wkleil:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Ma ślicznego Mikusia, który niedawno stał się golaskiem :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 ok miesiąca temu zarażała dogomaniaczki :evil_lol: Quote
marlena924 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Ma ładnego piesiulka który wabi się Masterek no i ma swoją galeryjkę, którą często odwiedzam :lol: Quote
Moniś Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 madziasto4 napisał(a):ok miesiąca temu zarażała dogomaniaczki :evil_lol: to nie ja to Magda :evil_lol::evil_lol: - Ma na imię Marlena i naście lat :cool3: Quote
Julita W. Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witam, mam na imię Julita. Mam 24 lata. Psy kochałam od kiedy pamiętam. Na mojego pierwszego, mam nadzieję że nie ostatniego, yorka zbierałam przez pół roku :) Jestem uparta i jak coś sobie wbiję do głowy to nie ma rady. Wreszcie wbrew wszystkim, w tajemnicy przed mężem kupiłam sobie sunię. Ma na imię Hororatka i niedawno skończyła roczek. Niedługo zmieszczę jej zdjęcie w dziale "galeria". Mam nadzieję, że będzie Wam się podobała. Quote
madziulka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Widać że jest nowa :lol: bo zdjęcie swojej ślicznej suni umieszczone w galerii jest niewymiarowe:evil_lol: Quote
Nova22 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 madziulka to z pewnoscia fajna osobka chociaz nie znam jej zbyt dobrze, a jej yorczek Tiko jest przeuroczy! Quote
Figusia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Martyna to młoda posiadaczka yoreczki Suzy i małego synka:lol: Ma swój blog i warto tam zaglądać, bo jest coraz więcej zdjęć:lol: :p Quote
Megula Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Figusia jest super osóbką :lol: Ma piekna psinke (choc trzeba przyznac ze małego uparciucha :evil_lol: ), która jest młodsza o dzień od mojej. Quote
grygy Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 AAA Megula, nie znam Cie, więc pójde na pewniaka: MA YORKA! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Pojawia sie i znika jak Zorro (a fot jak nie bylo tak nie ma:shake:):evil_lol::evil_lol: Quote
grygy Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 torturuje mnie o fotki i biga za mną z pałą => :mad: ( aparat jest we Francji, pojechał z siorką, a ja kąpe psa jutro, wiec jak mam cyknąc foteczki :shake: :shake: :cool1: ) Quote
Figusia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 ..hehe to ja też pójdę na pewniaka:lol: Magda_Miki ją prześladuje:evil_lol: Megula dzięki za miły komentarz;) Quote
AlKil Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 jak pewniaki to pewniaki. Jest miłą osóbką, która zamartwia się o sikanie Figi w domku a nie na spacerkach:evil_lol: :evil_lol: Quote
grygy Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 LoL Ma psa z zajefajnym imieniem :lol: no bo chyba York nazywa się Killer nie? P.S. Do Figusi- Dla sprosotwania - Maciek jestem ;) ;) :evil_lol: pozdrawiam Quote
Megula Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Jest facetem :lol: Potrafi super dbac o swojego pieknego yorka :lol: Quote
shedow Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ma bardzo fajnego Yorka i walczy już o 2 niebieską łapkę :) pozdr Quote
Nova22 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Taki fajny Maciek o ktorym niewiele wiem... Chyba tylko tyle ze ciagle ganiają go za tymi niedoczekanymi fotkami;) I ogolnie ma super psinke! Bardzo mi sie podoba (pies oczywiście)!!! Quote
Nova22 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Shedow przepraszam! pomylilam strony. O tobie tez niewiele wiem ale ogolnie wydajesz sie byc sympatyczna osobką! Ps. powyzszy post jest o grygy Quote
Figusia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Nova22 , która pomyliła strony:lol: ;) Grygy no przepraszam najmocniej:p Teraz wiem o Tobie już więcej:p Quote
Recommended Posts