Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grę, mówiąc bez owijania w bawełnę- zerżnęłam z Off'a :D ;-)
Ale pomyślałam sobie, że przydałaby się taka tylko dla Yorkomaniaków :D
Jeśli Wam się nie spodoba- przepraszam, mod usunie :evilbat:
Więc gra nie jest znakomita, ale można się trochę rozerwać, w offie cieszy się dużym zainteresowaniem

Polega na tym, żeby napisać krótko coś o osobie powyżej. Banalnie proste, a czasami zabawne :D

Życzę miłej zabawy

• 3 months later...
Posted

No więc może ja zacznę...
Nazywam się Gracja. Mam 14 lat i w czerwcu będe mieć Yorka. Kocham tą rasę, lecz niestety tam gdzie mieszkam nikt nie wie co to w ogóle jest York. Każdemu muszę tłumaczyć, że to taki terrier z kokardką, ale cóż. Kocham YOrki:* Pozdrawiam pa

Posted

[quote name='Gracja']No więc może ja zacznę...
Nazywam się Gracja. Mam 14 lat i w czerwcu będe mieć Yorka. Kocham tą rasę, lecz niestety tam gdzie mieszkam nikt nie wie co to w ogóle jest York. Każdemu muszę tłumaczyć, że to taki terrier z kokardką, ale cóż. Kocham YOrki:* Pozdrawiam pa
Gracja, przeczytaj dokładnie... :lol: Chodzi o to żeby napisać coś o osobie, która pisała przed Tobą... To ja już zacznę...
Nikusia: Myślę, że jest przyjazną i miłą osóbką, wygrała w konkursie na fotkę w "Moim Psie" razem z Ramzesikiem dzięki zdjęciu w chusteczce :) Ma ślicznego yorusia Ramzesika i często psuje Jej się Dogomania :lol: :D

Posted

Ma sliczna suczke o imieniu Tola, ktora odnosi liczne sukcesy na wystawach:loveu: Obiecal zdjecia, ale jeszcze ich nie wkleil:evil_lol::evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
ok miesiąca temu zarażała dogomaniaczki :evil_lol:

to nie ja to Magda :evil_lol::evil_lol:

- Ma na imię Marlena i naście lat :cool3:

Posted

Witam, mam na imię Julita. Mam 24 lata. Psy kochałam od kiedy pamiętam. Na mojego pierwszego, mam nadzieję że nie ostatniego, yorka zbierałam przez pół roku :) Jestem uparta i jak coś sobie wbiję do głowy to nie ma rady. Wreszcie wbrew wszystkim, w tajemnicy przed mężem kupiłam sobie sunię. Ma na imię Hororatka i niedawno skończyła roczek. Niedługo zmieszczę jej zdjęcie w dziale "galeria". Mam nadzieję, że będzie Wam się podobała.

Posted

torturuje mnie o fotki i biga za mną z pałą => :mad:
( aparat jest we Francji, pojechał z siorką, a ja kąpe psa jutro, wiec jak mam cyknąc foteczki :shake: :shake: :cool1: )

Posted

LoL Ma psa z zajefajnym imieniem :lol: no bo chyba York nazywa się Killer nie?

P.S. Do Figusi- Dla sprosotwania - Maciek jestem ;) ;) :evil_lol:

pozdrawiam

Posted

Taki fajny Maciek o ktorym niewiele wiem... Chyba tylko tyle ze ciagle ganiają go za tymi niedoczekanymi fotkami;) I ogolnie ma super psinke! Bardzo mi sie podoba (pies oczywiście)!!!