nykea Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Znalazlam cos takiego przed chwileczka: 50 psów głodowało w dzikim schronisku Nachodzi mnie jedna refleksja. Jesli ta kobieta zyla w domu pokazanym na filmie, to oczywistym jest, ze sama sobie z soba nie radzila. Prawdopodobnie miala do czynienia z opieka socjalna. Czy nie dalo sie temu zapobiec? Czy ludzie odpowiedzialni za opieke nad taka osoba nie widzieli co tam sie dzialo? :placz: Quote
aga kom Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Pewnie wygodniej jest pewnych rzeczy nie widzieć i nie wiedzieć.Tragedia:shake:,coś okropnego Quote
evalla Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Piekielne schronisko. Psy pożerały się nawzajem. Znaleźli rozszarpane truchło >> eFakt.pl Quote
bafisia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 U człowieka który zgotował taki los psiakom na pewno zawiniła choroba psychiczna(nie potrafię tego inaczej wytłumaczyć), lecz nie wiem co kieruje ludźmi piszącymi komentarze pod takimi artykułami, czytałam ten artykuł w innych mediach i jestem przerażona, okropne zezwierzęcenie narodu. Quote
pinkmoon Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 zajrzyjcie tutaj, chodzi o to samo miejsce http://www.dogomania.pl/forum/f1165/myslisz-ze-wszystko-widziales-nie-obcy-szczeniak-z-interwencji-172460/ Quote
Recommended Posts