Magi Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 hallo, chce sie z wami podzielic moim sukcesem na int. Wystawie w Hannover, gdzie bylo zameldowanych 2800 psow. Moja 17 miesieczna Tiffany dala mi powod do dumy i ogromnej radosci. W sobote zdobyla V1 CAC, VDH CAC, BOB i wygrala Gr. V Potem zdobyla Best of Day i w niedziele znowu pojechalismy do Hannover. Tam konkurowala ze zwyciescami grup wystawianych w niedziele i na swoich malych ale super szybkich nozkach wybiegala sobie Best In Show:multi: Tu pare Zdjec, i na koniec przepiekna 9 letnia suczka Eylani z niemieckeij Hodowli " vom Bruchenwald " zdobyla Veteranen Best In Show Magi Quote
M&S Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Gratulacje :multi::multi::multi::multi: super wynik ładne zdjęcia :lol: A. ps. a o stawkę wilczych można prosić :p Quote
Karma Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Serdeczne gratulacje i i oby tak dalej .:multi::multi::multi: Quote
J.G Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Brawo!!!:laola: [SIZE=4]Gratuluję bardzo serdecznie:calus: Quote
Magi Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Gratulacje :multi::multi::multi::multi: super wynik ładne zdjęcia :lol: A. ps. a o stawkę wilczych można prosić :p Prosze bardzo;) [FONT=Times New Roman]Psy[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ehrenklasse[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nelly’s Major 1. Pl.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Puppy[/FONT] [FONT=Times New Roman]Chiko von den Maiglöckchen VV1[/FONT] [FONT=Times New Roman]Championklasse[/FONT] [FONT=Times New Roman]Armando Diego von Klein Manhattan V1, CACIB, BOB[/FONT] [FONT=Times New Roman]Thistledees Canadian Rockies V2[/FONT] [FONT=Times New Roman]Otwarta [/FONT] [FONT=Times New Roman]Nelly’s Vince V1, Res. CACIB[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki[/FONT] [FONT=Times New Roman]Veteranenklasse[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nelly’s Marle 1. Pl.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mlodziezowa[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ditte vom Ilmbogen- bd1[/FONT] [FONT=Times New Roman]Chiquittita Tell Me von Klein Manhattan -bd 2[/FONT] [FONT=Times New Roman]Championklasse[/FONT] [FONT=Times New Roman]Charleen vom Kreigenfeld V1, CACIB[/FONT] [FONT=Times New Roman]Danja von der Lärchenhöhe V2[/FONT] [FONT=Times New Roman]Otwarta[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nelly’s Voona V1, Res. CACIB[/FONT] [FONT=Times New Roman]Betty von Klein Manhattan V2[/FONT] [FONT=Times New Roman]Antonia von der Römerroute -bd 3[/FONT] Dziekuje Wszystkim za Gratulacje:multi: Quote
Pencia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 WIELKIE BRAWA,Megi gratulacje i jak napisała Kama "tak dalej":multi: Quote
filonek_bezogonek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Wielkie gratul;acje !!! Ona jest słodka ... tylko ją schrupać.... Zazdroszcze tak spektakularnych sukecesów. Pozdrawiam M. Quote
Błyskotka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Brawo !!!! Nic dziwnego ze tyle wybiegała :). Mnie te pieski zawsze się podobały :loveu:. To takie miniaturki chowów :loveu:. Quote
Magi Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='filonek_bezogonek']Wielkie gratul;acje !!! Ona jest słodka ... tylko ją schrupać.... Zazdroszcze tak spektakularnych sukecesów. Pozdrawiam M.[/QUOTE] hey, na kazdego przyjdzie kolej:cool3:, w Miocie z ktorego sie Tiffi urodzila byly 4 Szczeniaczki, a ja juz od pierwszego dnia jej zycia sobie ja upatrzylam i mialam duzo nadzieji. Ta moja Kruszynka mnie nie zawiodla:multi: Jeszcze raz dziekuje wszystkim za mile slowa Quote
FredziaFredzia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Już gratulowałam na kynologii, ale jeszcze raz - GRATULACJE! Jednak Tiffy ma to "coś". :) A weteranka - zjawiskowa. Quote
Neutralka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 WYRAZY UZNANIA DLA TIFFANY I GRATULACJE DLA MAGI ZA HANNOWERSKI BIS To najprzyjemniejsze, co człowieka może na wystawie spotkać. BRAWO DLA HODOWCZYNI !!! Quote
Magi Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Neutralka']WYRAZY UZNANIA DLA TIFFANY I GRATULACJE DLA MAGI ZA HANNOWERSKI BIS To najprzyjemniejsze, co człowieka może na wystawie spotkać. BRAWO DLA HODOWCZYNI !!![/QUOTE] dziekuje Nertralko , to prawda, BIS to najwieksze uznanie dla Hodowcy i przezycie ktorego sie nie zapomni. Quote
filonek_bezogonek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 a czy mogła byś podać całą stawkę pomeranianów ? Pozdrawiam i jeszczeraz gratuluje M. Quote
Magi Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Podam, bo bylo niestety malo Pomkow i to jest malo pisania;) Psy [B]Puppy[/B] Dante von der Römerroute VV [B]Mlodziez[/B] Trudy’s Take a Look at me fehlt [B]Suki[/B] Veteranen Elfe Evita vom Bruchend 1.Platz, Vet. BOB [B]Puppy[/B] Daika von der Römerroute VV [B]Mlodziez[/B] Fe-Ling’s Grace Exotic V1 Pronovias Phoenix Queen of the Night fehlt [B]Posrednia[/B] Fe-Ling’s First BLK Affair V2 Head Over Heels of Maja’s Pomeranianworld V1 BOB, BIS [B]Otwarta[/B] Ondra von der Illerau V2, Res. CAC Fenja Exotica con Ollis Hof V1, Res. CACIB, Res. CAC Quote
Recommended Posts