magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 asia2405 chciała dać dt dla Baki to może by wzięła Gucia , nie wiem skąd jest? Quote
magdola Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dzwoniłam w jedno miejsce i dowiedziałam się, że jeśli ta konkretna osoba by sie zdecydowała na Gucia, to mogłoby tak być, że jak sie przyzwyczai to go sobie zostawi, a na razie czekamy na decyzję . Oczywiście na DT na ok 2 tyg, a potem ten ktoś sie boi, że jak się przyzwyczai... Acha transport by był bo organizujemy go dla innego kudłaczka na tej trasie... Na razie czekamy, jak dostane wiadomości to się odezwę... Quote
ona03 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Witam Guciowe Cioteczki, parę dni temu napisałam PW do emdziolek, że Gucio mógłby spędzić święta u mnie. Na razie cisza. Nie wiem, może nie doszło. Czekam na odpowiedź :lol: Quote
magdola Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ja też chyba mam dla niego miejsce. Wstępna decyzja pozytywna jutro ostateczna. Quote
ona03 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 No i nie doszło :mad::mad: Napisałam nowy, zobaczymy:mad: Quote
emdziolek Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 ona - odpisałam ci!! Napisałam ze nie doszła wczesniejsza wiadomosc i zebys napisała jeszcze raz :) moze napisz tu na wątku Quote
ona03 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Napisałam już z 5 wiadomości i jakoś dziwnie nie dochodzą. Nic na siłę. Zaproponowałam Guciowi pobyt u siebie. Mieszkam koło Zielonej Góry i do Zielonej mogę po niego wyjechać. Co jeszcze chcesz wiedzieć ?????????? Quote
emdziolek Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 OOoo super tylko nie wiem kto mógłby go dowieźć do Zielonej Góry:( Przydałby sie transport... Quote
magdola Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Chciałam się pochwalić, że chyba w sobotę przyjedzie moja potencjalna tymczasowiczka :) Quote
emdziolek Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Oo prosze to super. A do mnie napisała konkretna babeczka zainteresowana Guciem POSZUKUJE KOGOŚ Z PIŁY DO PRZEPROWADZENIA WIZYTY !!!!!! PILNE!! Quote
Poker Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 emdziolek napisz w tytule wątku,że potrzebna osoba z Piły, bo na wątek nie zagląda tak wiele osób. Quote
leni356 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Jeszcze zgłosił się pan z Otwocka chętny na Gucia. Mam zachowane namiary, pan się zgadza na wizyty przed i po Quote
leni356 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Nie wiem czy widziałaś info na wątku kudłaczy, pisz do nich: [quote name='Ra_dunia']Z Piły jest Skorpio133 i wapiszon :) Jeśli nie uda się nic załatwić, to ja też będę w Pile spędzała święta ;) Quote
emdziolek Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 leni356 napisał(a):Nie wiem czy widziałaś info na wątku kudłaczy, pisz do nich: Nie działa mi PW:placz::placz::placz: Quote
emdziolek Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Mam dobrą wiadomość Gucio zostaje u mojego chłopaka, zabiera go na swieta do Suwałk a później wrócą razem i razem beda mieszkać juz na zawsze Gucio go bardzo kocha i Przemek kocha Gucia. Nie ma sensu psuć tej miłości. Quote
ona03 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Super wiadomość, Gucio życzę Ci wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjj :loveu: oby wszystkie wątki miały takie zakończenie:multi::loveu: Quote
magdola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Super!!!!!!!!:loveu::multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 JEgo nowy Pan a mój były chłopak oddał go spowrotem do schroniska bo przeprowadził sie do innego mieszkania gdzie właścicielka ma dwa yorki które Gucio pogryzł, miał tydzien na znalezienie mu czegos badź przeprowadzke, nie udalo mu sie to i Gucio trafił znowu do schroniska. Byłam tam sie dowiedziec jak on sie miewa, ponoc kilka razy rzucił sie na pracownika i na psiaki w boksie, u mnie dotkliwie pogryzł Wolliego, robiąc mu sporą rane nad okiem, na pysku i kilka mniejszych na karku. Mnie również pogryzł, pogryzł mojego ojca i moja współlokatorkę. Jedyną szansą dla niego jest dom bez innych zwierzat, bez dzieci i najlepiej u osoby która zna sie na psiej psychice.... Quote
ona03 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A dlaczego do schroniska jak wziął Gucia od Ciebie nie czułaś się za niego odpowiedzialna :shake: Quote
emdziolek Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 ja nie przeniose bo nie jestem modem. Akurat jak Gucio trafił do schroniska ja byłam w Suwałkach wiec niestety nic na to nie mogłam poradzic. Nikt ze znajomych go nie chciał wziac . Wszyscy sie go boją. Ja także. Wsadziłam w tego psa sporo serca i kasy, miał konsultacje z dwoma behawiorami i obaj spisali go na straty, ewentualnie na tabletki od depresji... go musi wziąć ktoś kto bedzie miał duzo czasu i cierpliwości dla niego... Quote
Recommended Posts