Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

jestem nowa na forum i liczę na wasze porady. Mam yorka- Rosę. Niestety bez rodowodu i 2 mastino napoletano. W tej chwilu szukam dobrej hodowli yorkshire terrierów. Chciałabym kupić sunię tej cudownej rasy. Zależy mi na jej wystawianiu, ale niestety kompletnie nic o tym nie wiem i nie mam doświadczenia :oops:
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roska']Witam,

jestem nowa na forum i liczę na wasze porady. Mam yorka- Rosę. Niestety bez rodowodu i 2 mastino napoletano. W tej chwilu szukam dobrej hodowli yorkshire terrierów. Chciałabym kupić sunię tej cudownej rasy. Zależy mi na jej wystawianiu, ale niestety kompletnie nic o tym nie wiem i nie mam doświadczenia :oops:
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Witamy:bye:
O hodowlach możesz poczytać w dziale HODOWLA
Natomiast na temat pielęgnacji poszukaj informacji w dziale PIELĘGNACJA ;)

• 3 weeks later...
Posted

witam wszystkich:) od 2 tygodni jestem szczesliwa posiadaszka pieska PIXELKA chowa sie super ma prawie 9 tyg ma jeszcze opadniete uszka i waży 950 gr ile bedzie ważył w przyszłosci tak mniej wiecej i kiedy stana uszka macie doświadczenie dlatego pytam:)

Posted

PIXELKA napisał(a):
witam wszystkich:) od 2 tygodni jestem szczesliwa posiadaszka pieska PIXELKA chowa sie super ma prawie 9 tyg ma jeszcze opadniete uszka i waży 950 gr ile bedzie ważył w przyszłosci tak mniej wiecej i kiedy stana uszka macie doświadczenie dlatego pytam:)

Witamy:bye:
Z wagą to nigdy nic nie wiadomo... To zależy także od wagi rodziców...
A uszka musisz wygolić na 1/3 uszka i czekać aż sama staną lub jeśli nie staną podklejać plasterkami;)

Guest Agata_B
Posted

PIXELKA napisał(a):
witam wszystkich:) od 2 tygodni jestem szczesliwa posiadaszka pieska PIXELKA chowa sie super ma prawie 9 tyg ma jeszcze opadniete uszka i waży 950 gr ile bedzie ważył w przyszłosci tak mniej wiecej

Zależy jak długo będzie przybierał na wadze :) Niektóre yorki do ok 5mies, a inne do 7-8 ;) ale wydaje mi sie, że nie powinien przekroczyć 2,5-3kg max.
Ile ważyli rodzice?:)

Posted

Agata_B napisał(a):
Zależy jak długo będzie przybierał na wadze :) Niektóre yorki do ok 5mies, a inne do 7-8 ;) ale wydaje mi sie, że nie powinien przekroczyć 2,5-3kg max.
Ile ważyli rodzice?:)

witam dziekuje za odpwiedz mama 2.3 a tato 1.7 pozdrawiam

Guest Agata_B
Posted

PIXELKA napisał(a):
witam dziekuje za odpwiedz mama 2.3 a tato 1.7 pozdrawiam

No to będzie miał jakies 2,5kg max.
Pozdrawiam :)

• 2 weeks later...
Posted

Na poczatek chcialybysmy sie przywitac - ja i moja Kleo.
Kleo urodzila sie 22 lutego 2008 roku - tak wiec juz niedlugo skonczy rok :multi:

Witamy wszystkich i serdecznie pozdrawiamy.

Ania i Kleo