Daga_i_Oskar Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Magdalena1 napisał(a):ja też witam cieplutko nowych forumowiczów..niestety uzależnienia nie da się pozbyć :lol: no chyba ze komus neta odetna haha Quote
gosiasawicka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :wink: 8) witam wszystkich nowych i starszych yorkomaniaczków :wink: Jestesmy tu od stycznia ale tak oficjalnie to jeszcze sie nie przedstawilismy.czyli Ja Gosia i mój kochaniutki Ayki :P niestety mam jeszcze problem z wklejeniem fotki ale pomogła mi Daga i wkleiła kilka fotek<są w galerii...> za co ją ściskam i dziekuje :buzi: :D :D :D :D ********************* buziaki dla wszystkich yorkomaniaków i yorczków Gosia i Ayki :wink: :wink: :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Gosiuu wklejanie zdjec nie jest trudne ;) zobaczysz ze jeszcze nas zasypiesz fotkami ;) Jak bedziesz chciala to chetnie Ci w tym pomoge :) Quote
gosiasawicka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 DAGA dziekuje ci serdecznie :) jak tylko bede miała nowe zdjęcia to chetnie skorzystam z twojej pomocy :biggrina: :buzi: ****** *********************** gosia sawicka :roll: Quote
Beata-Daisy Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 cześć !!!!!!!! Jestem tu zupelnie nowa , mam suczke Daisy ,mała ma prawie 1 roczek jest słodką blondyneczką .A jezeli chodzi o fotke małej to narazie łamie szyfry jak to zrobic pozdrawiam Beata&Daisy Quote
Magdalena1 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Super Beatko,że do nas dołączyłaś,czekamy z niecierpliwościa na zdjęcia malutkiej :D . Mam nadzieję,że miło z nami będziesz spędzała czas :wink: Quote
Marca_Besi Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Beata&Daisy Serdecznie witamy!! Jeśli chcesz mogę np. przez gg wytłumaczyć Ci jak wstawia się fotki itp. lub na Yorkach jest o tym jeden temat i trzeba tylko przeczytać. Pozdrawiam!! Quote
Tisia_Mike Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 My również witamy swrdecznie nowych yorkofiołów :) Quote
Księżycowa_Pyza Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Hej ja również serdecznie witam nowych przybyszów, bawcie sie dobrze i czekamy na zdjęcia, to nic trudnego :wink: Quote
Gosiek Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ja też przyłączam sie do powitań: Witam wszystkich których do tej pory nie powitałam :wink: pozdrawiam Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Ja takze witam wsyztskich nowych yorkofiołów ;) Quote
Milka&Feniks Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Cześć.Nareszcie mogę sie przywitać(hihihihi tygrysek wie dlaczego "nareszcie").Mam na imie Emilia a mój york to Feniks.Fenio ma 11 miesięcy.Kocham yorki tak ja wy wszyscy tutaj na forum :D Wkrótce wstawie troszkę fotek abyscie mogli nas zobaczyc.Pozdrawiam wszystkich bardzo mocno i strasznie sie ciesze,że jestem wreszcie z wami!!! Quote
Ola&Kika Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Witam wszystkich nowych forumowiczów :D :wink: Pozdrawiamy Ola i Kika :) Quote
tygrysek-kr Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 No i jak witam WAS wszystkich yorkofiołki mam nadzieję że u nas na forum poczujecie się jak w "rodzinie" :P Quote
Magda Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Witam wszystkich Yorkofanów!!!! :P Jestem Magda a mój psiak to Miki. Miki ma 9 miesięcy. Rok skończy 28 maja. :D Jest to mój pierwszy piesek w życiu i jest super!! :D Zawsze chciałam mieć Yorka i wreszcie mam!!!! I nie jestem z tego powodu nieszczęśliwa, a wrecz przeciwnie. :) Quote
grygy Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Witam ''osiołka'' :lol: Emilke :wink: I witam cie Madziu :D MaM nadzieje, że miło bedzie Wam się z naimi klikało 8) Quote
Marca_Besi Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Serdecznie witam nowych Yorkofiołów! I czekam na zdjęcia. Pozdrawiam! Quote
Coral Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Ja rowniez witam serdecznie Madzie i Emilke...... mam nadzieje ze zasypiecie nas fotkami :wink: Pozdrawiam Quote
Magdalena1 Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 ja tez witam nowe forumowiczki,ściskam mocno,mam nadzieję,że poczujecie się z nami bardzo dobrze 8) :wink: Quote
Magda Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Od dawna jestem na tym forum i wreszcie zdecydowałam się zalogować. Jest super z Wami pogadać!! :D :P Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Emilko hurra jak miło, że już z Feniksem jestęscie z nami :):) Magda witam Ciebie i Mikiego, wstawiajcie dziewczyny jak najwięcej fotek :) Quote
Tisia_Mike Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Magdusiu witam Cię serdecznie.. Napewno Ci sie tutaj spodoba :P Quote
Recommended Posts