tigrunia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/6483/dsc04776hw.jpg słodka dziewczyna :loveu: Witamy na forum :multi: Quote
Kaidar Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Izolka nie pożałujesz wyboru pieska.. to idealna rasa do towarzystwa.. no i będzie ci czesto pomagał.. widzę to po swoim jak mi i mamie pomagał wyrywać a to chwasty na działce a to warzywa z ogródka.. Quote
Princess_York Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 śliczna :loveu: taki mały niedzwiadek na pierwszym zdjęciu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kaidar Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Izolka: jak bym widziała swojego Maxa w wieku 2,5 miesiąca.. tak samo wyglądał,... Quote
joasiah Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 witam i ja :) Przymierzam się do kupna pieska podzwoniłam po hodowlach u mnie w województwie podlaskim i ceny mnie porażają 2 i 2,5tysiąca to dla mnie za duzo :( max bym dala 1200-1500 nie chcę miec psa do wystawiania ale z dobrego domku i do kochania i co marzenia upadły :( Quote
Balbina. Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 OCZYWIŚCIE ,że nie upadły!:loveu: Cena: 1 300,00 zł Ogł. z dnia: 2009-09-18 SZCZENIĘTA RODOWODOWE SZCZENIĘTA ur.01.08.2009 po MŁ.CHAMPIONIE POLSKI (waga 2,1kg)oraz doskonałej,lokatowej suce(waga2,6kg) 2 PIESKI I SUCZKA SZCZENIĘTA Z METRYKĄ ZKwP zaszczepione,odrobaczone,po przeglądzie weterynaryjnym . Szczenieta bez wad, zgryzy prawidłowe,bez przepuklin,zrośnięte ciemiączka,bardzo obiecujące o doskonałej anatomii i gatunku włosa, Juz do odbioru, SZUKAMY,KOCHAJĄCYCH,ODPOWIEDZIALNYCH OPIEKUNÓW ,CHĘTNIE DO DOMU Z DZIEĆMI, KONTAKT 509 225 667 509 225 667 cena podana za pieska,suczka 1500 To ogłoszenie z ale gratki:lol:1300-1500 może być???:p:diabloti: Quote
joasiah Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 to juz nieaktualne ale mamnadzieje ze uda sie nam zaadoptowac yorka :) Quote
Miss Lamrow Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witam! :) Ja też od niedawna "choruje" na Yoreczka:) Nawet mój Narzeczony dał się namówić. Szukam pieska do adopcji i mam nadzieję, że uda mi się takiego znaleźć:) Fajnie, że jest takie forum, można się bardzo dużo dowiedzieć, nie mówiąc już o dobrych radach tych, co już pieski mają:) pozdrawiam wszystkich:) Quote
Natalers Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 czesc!:) jestem nowa na tym forum, jednak juz od dawna czytam wasze posty i wiele sie dowiaduje:) jestem szczesliwa posiadaczką yooreczka- Daffiego Quote
Balbina. Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ooo,ile nowych osóbek dzisiaj mogę przywitać...A więc wszystkim:witamy na forum!:Cool!: Quote
Chantell Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Miss Lamrow- Najlepiej przejżyj ten dział: E-Yorki.pl :: Zaloguj Quote
Miss Lamrow Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Chantell']Miss Lamrow- Najlepiej przejżyj ten dział: E-Yorki.pl :: Zaloguj Dzięki:) Zajrzę tam na pewno:) Nie mogę się doczekać jak będę mieć swojego małego pupilka :) Quote
Chantell Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 a ja razem z Tobą, bo wiem co czujesz :D Quote
Miss Lamrow Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 :) Jutro mam wizytę przed adopcyjną i mam nadzieję, że wszystko będzie o.k. Bylibyśmy naprawdę bardzo szczęśliwi gdyby, któryś z piesków do nas trafił:) Ps. Nawet wybieraliśmy mu już wyprawkę:) trzymajcie kciuki:) pozdrowionka Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ja też trzymam kciukole! I jaki piesek może być tym szczęśliwcem? Quote
Miss Lamrow Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Mam nadzieję, że tym szczęśliwcem zostanie jedna z tych yorczek uratowanych z pseudo hodowli. Jedna wiem, że została już adoptowana, prawdopodobnie ta mniejsza, a ja chciałabym bardzo wziąć tę drugą, jeżeli oczywiście wszystko przebiegnie pomyślnie:) będę informować:) A jeżeli się nie uda to i tak się nie zrażam:) pozdrawiam wszystkich Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 trzymam kciuki mocno :D nie zapomnij relacjonować :mad: miałaś już tą wizytę? Quote
Miss Lamrow Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Chantell napisał(a):trzymam kciuki mocno :D nie zapomnij relacjonować :mad: miałaś już tą wizytę? Miałam:) Dopiero co się skończyła:) Jest o.k. :multi:super się gadało, dużo nowych rzeczy się dowiedzieliśmy, dużo rad otrzymaliśmy i jeżeli tylko któraś ze suniek jest jeszcze do adopcji to mam nadzieję, że trafi do nas:) Jak będę już wiedzieć na 100% na pewno napisze:) Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 no to super, że wszystko ok jak na razie. :) Quote
Miss Lamrow Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 :multi:Sprawa jest już zamknięta prawie na ostatni guzik:) Sunia trafi do nas w poniedziałek, najpóźniej we wtorek:) Dlatego jutro jedziemy po wyprawkę dla "młodej":evil_lol: Nie możemy się już doczekać poniedziałku. Na pewno rzucimy jakieś zdjęcia, no i będziemy pisać jak się psiaczek przystosowuje do nowego domku i nowych właścicieli:) Dzięki wielkie Dziewczynom za wszystko co zrobiły, żeby mała do nas trafiła, Ockhamie za wizytę u nas i całej reszcie za wsparcie:) pozdrawiamy Quote
Chana Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dziendobry To moje pierwsz kroczki na waszym fofo :oops:, jestem troche zgubiona bo nie wiem jak on dziala ;przebaczcie jak cos zle robie .:placz: Moja corosia ma 7 lat i nazywa sie Tiny ; Buziaki dla calego fofo Quote
Recommended Posts