Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a nóż widelec zawiążą się przyjaźnie... poza tym to forum to nie tylko kopalnia wiedzy ale i pomocni ludzie którzy służą radą i pomocną dłonią :)

Posted

Witam wszystkich serdecznie. Nazywam sie Gosia i jestem od nie całych 3 miesięcy włascicielka yorkao imieniu Miki.:razz::multi: Jestem nowa na dogomanii nie jestem pewna, że w odpowiednim miejscu piszę... czy ktos mogłyby mi wyjaśnić wszystko ?? dziękuję :lol:

Posted

Witam serdecznie! Nazywam się Mateusz, mam siedemnaście lat i psa rasy Yorkshire Terrier o imieniu Lord :) Piesek ma 3 lata i 8 miesięcy :) Niestety poprzedni właściciel nie traktował go zbyt dobrze, a wręcz męczył, przez co Lordzik ma coś ze strunami głosowymi - nie szczeka tylko tak lekko piszczy, czasami mocniej zachrypie. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - nie jest głośny :) A mnie osobiście ten jego 'ubytek' jakoś zbytnio nie przeszkadza, bo skoro on z tym żyje, to czemu mnie to ma przeszkadzać :) Pozdrawiam!

Posted

Witam nowych właścicieli yorków.. Rohas: mojego poprzedniego yorka musiałam uczyć szczekać o nie chciał :) poza tym twój york na pewno się odwdzięczy za to że otaczasz go miłością.. sam się o tym przekonasz o ile już się nie przekonałeś :) pozdrawiam

Posted

Witam Gosię i Mateusza:lol: Forum działa super i nie jest specjalnie skomplikowane. Chwila minie i się połapiecie. Fajnie byłoby, gdybyście założyli galerie swoich piesków. Radzę przeczytać regulamin, nie będziecie robili wtedy gaf, jak ja na początku:oops:
Pozdrawiamy serdecznie

Posted

witam :)Jestem nowa na forum i mam nadzieje że będę miała możność ze skorzystania z cennych ,fachowych rad na temat wychowania nowego członka rodziny jakim jest yorkuś który wabi się Toffik.Tofika odbieram w tym tygodniu wszystko zależy od tego kiedy przyjdzie mi przesyłka ze spankiem dla niego .Już się nie mogę doczekać a jednocześnie się boję czy podołam obowiązkom związanym z wychowaniem siedmiotygodniowego szkraba.W zeszłym roku w listopadzie musieliśmy uśpić moją trzynastoletnią bokserkę (była po trzech operacjach)strasznie to przeżyliśmy i miało już nie być żadnego psiaka ,ale pustka w domu i cisza( nikt się nie kręci pod nogami)zwyciężyły nad podjęciem decyzji o kupieniu psiaka.Ponieważ miałam już dużego i wiem ile jest problemów z powodu wzrostu psa to teraz postanowiłam mieć małego a yorki podobały mi się już od dawna no i klamka zapadła będzie yorkuś.Pozdrawiam;)

Posted

Dzięki za słowa otuchy będę śledzić forum tylko nie wiem czy jak mały się pojawi to będę miała tyle czasu co teraz .Mam pytanie jak można wstawić zdjęcie w moim identyfikatorze (nie wiem czy poprawnie to nazwałam)W obsłudze kompa nie jestem dobra i nie które terminy nic mi nie mówią.Proszę o pomoc:)

Posted

iwa63 napisał(a):
Mam pytanie jak można wstawić zdjęcie w moim identyfikatorze (nie wiem czy poprawnie to nazwałam)W obsłudze kompa nie jestem dobra i nie które terminy nic mi nie mówią.Proszę o pomoc:)

W profilu użytkownika po lewej stronie kliknij edytuj avatar;)

Posted

Dzięki za wskazówki .Zrobiłam tak jak pisało ,fotka wyszła a jak sprawdziłam na forum to było tylko iwa63 może trzeba trochę poczekać?:roll::roll:

Posted

A więc tak;)Najpierw wejdź na stronę imagesnack.Następnie kliknij na browse...Następnie powinny pojawić Ci się zdjęcia z Twojego komputera.Wybierz sobie jedno i kliknij na nie;)Potem przy zapisie resize image(nie zaznaczaj tego!)wybierz wielkość zdjęcia (max 640x640;))i naciśnij start upload;)Potem pojawi Ci się kilka linków skopiuj chyba ten pierwszy.Potem przy odp na dogomani wciśnij żółty obrazek jakby z górami(jest na górnym pasku) i wklej ten link.Naciśnij ok i zdjęcie powinno pojawić się w odpowiedzi:multi:Mam nadzieję,że jasno objśniłam;););)[/quote]Chcialam zamieścić cytat ale nie wiem coś mi nie wychodzi{ proszę o wyrozumiałość}Gdzie jest strona "imagesnack"?SORY ale tak już będziecie ze mną mieli bo ja jestem zupełnym laikiem jeśli chodzi o te rzeczy ,to i tak jestem z siebie dumna że w ogóle jestem dostępna na forum:lol::lol::lol:

Posted

No nareszcie mam kruszynkę w domu :multi: Przywieżliśmy go do domu ok 18 najpierw obwąchał wszystkie kąty, posprawdzał wszystko ,pobawił się i zjadł ROYALA junior (dostał w wyprawce) jeszcze zdążył nasiusiać wprzedpokoju i poszedł grzecznie spać.Śpi cały czas nie wiem czy w nocy się nie obudzi i będzie chciał do łóżka .Ale jak na razie to był bardzo grzeczny:lol::lol::lol: