Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Princess_York napisał(a):
Dasz radę ja na początku też tak miałam ;)
Kwestia jaiegoś tygodnia:roll:
Mam nadzieję:) Forum jest świetne. Przeglądam je od kilku miesięcy.

dysia-u napisał(a):
koniecznie załóż galerie, chętnie cię będziemy odwiedzać. Głaski dla Elmo:loveu:
Dziękuję w imieniu Elmika .
Jak mogę dodać zdjęcia? Tylko wrzucając link np z fotosika?

Posted

cześć jestem nowa na forum ja i mój yorecze Fredzia. Pragę wszystkich pozdrowić i przywitać. Cieszę się że jest takie miejsce jak to, gdzie można pogadac z miłośdnikami yorków.

Przepraszam za błędy, ale pierwszy raz piszę na forum i jeszcze niebardzo mi wychodzi. Moja Fredzia kończy 24.06 4 miesiące. Jest mądra, śliczna, wszyscy ją kochają. Z pewnością jest to yoreczek chociaż bez rodowodu. Zdjęcie dałam do galeii, ale czekam na akceptację.

Posted

cześć yorkomaniacy ;)
jestem juz troche czasu na forum, ale dzisiaj uświadomiłam sobie, że weszłam tutaj jak burak :roll: - bez przywitania, zatem nadrabiam zaległości i witam serdecznie wszystkich,
na imię mam agnieszka i jestem właścicielka 3 cudownych sunieczek w wieku 2,5 roczku, 1,5 roczku i 8 miesięcy :))))

Posted

olico napisał(a):
cześć yorkomaniacy ;)
jestem juz troche czasu na forum, ale dzisiaj uświadomiłam sobie, że weszłam tutaj jak burak :roll: - bez przywitania, zatem nadrabiam zaległości i witam serdecznie wszystkich,
na imię mam agnieszka i jestem właścicielka 3 cudownych sunieczek w wieku 2,5 roczku, 1,5 roczku i 8 miesięcy :))))

witamy cię serdecznie. :loveu::loveu: właścicielka 3 ogonków?! ale będzie fotek na dg ....wstawiaj , wstawiaj fotki bo czekamy niecierpliwie:lol:

Posted

Witam wszystkich yorkomaniaków i życzę udanych wakacji, mam pytanie kiedy udać się z yorkem się na pierwszą wizytę do fryzjera? :multi: I jeszcze jedno, zgłosiłam zdjęcie Fredzi do galerii,czy długo się czeka na zatwierdzenie?

Posted

Od dzisiaj jestem właścicielką suni yorka. Witamy wszystkich bardzo serdecznie. Do tej pory w naszym domu były tylko owczarki niemieckie (dokładnie 2 sunie mieszkające w kojcach ze względu na alergię męża i syna) a teraz pojawiła się 10- miesięczna Elza Tuches. Mam nadzieję, że szybko się do nas przyzwyczai i sprawi nam wiele radości.
Oto ona
Pozdrawiamy serdecznie.

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Z góry przepraszam że się nie przedstawiłam wcześniej. Dogomanię obserwuję juz od jakiegoś czasu ale forum yorkshire odkryłam dwa dni temu :)
Nasza sunia wabi sięTeqila, względnie wołamy na nią Tekla jak wstąpi w nia :diabloti:, urodziła się 26.09.2008 roku (mimo że nie ma rodowodu z pewnościa jest yorkiem;)). Teqilcia jest jest z nami od 30 listopada. Obecnie jesteśmy bliżej końca pierwszej cieczki a piesek waży 2,3kg.
nasza sunia uwielbia pluszaczki i kocha piłki każdej wielości, a im większa tym lepiej.
Pozdrawiamy Wszystkich
Edyta

Posted

Stara dogomanka wita w gronie Yorkowców.

Moja sunia, o której prawie nic nie wiem, ale wiem ze jest cudowna i kochana

Fifi
Zaniedbana, odebrana

Dziś szczęśliwa

Posted

witam wszystkich jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch yoreczek, "Marcysia"- Istra Gizmo z krotkonosych, oraz suńka w typie Santi!!!Pozdrawiamy serdecznie

Posted

ja też mówię 'dzień dobry'.
jestem posiadaczką yorka od niespełna 2 lat i nie zamieniałabym go na zadne inne stworzenie, chociaż moją prawdziwą miłością są owczarki niemeickie. Mam nadzieję, ze tutaj dostanę odpowiedzi na wszystkie pytania które mnie 'męczą' i mile będę spędzać czas :evil_lol:
Hanna & Lintu

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Od 12.05.2009r jestem szczęśliwą posiadaczką Yorka. Moja sunia ma na imię Suzi.
ps.Jej zdj dodałam do "lista yorków na forum" pozdrawiam:)