AlKil Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Sylwcia napisał(a):Witaj AlKil. Cieszymy się, że tu zajrzałaś i że się tutaj Tobie spodobało. Pokaż zdjątka swoich pociech To nie jest takie proste, oczywiście dla mnie. Dziasiaj spędziłam godzinę przy kompie zmniejszając to widoczne zdjęcie. Przeczytałam wątki o wstawianiu zdjęć i na razie trochę mnie to przeraża. Ale postaram się. Quote
Magda Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 AlKil napisał(a):To nie jest takie proste, oczywiście dla mnie. Dziasiaj spędziłam godzinę przy kompie zmniejszając to widoczne zdjęcie. Przeczytałam wątki o wstawianiu zdjęć i na razie trochę mnie to przeraża. Ale postaram się. Spokojnie, jak cos to ci pomozemy!! W koncu od tego jestesmy;) Wow:crazyeye: York i nowofunland, ale sie dobraly......:evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 " class="ipsImage" alt=""> Jejku, chyba mi się udało!!!! Quote
AlKil Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 na początku Albert udawał,że nie widzi problemu... " class="ipsImage" alt=""> Quote
Figusia Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Witam wszystkich nowych użytkowników:lol: Zdjęcia super są, ale podobne to maleństwo do mojej Figusi (obecnie 13 tygodni). Quote
Daga_i_Oskar Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 avatarek świetny, York na nim to ta czarna kuleczka tak :lol: :lol: super zestawienie :loveu: BTW witamy :lol: Quote
AlKil Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']avatarek świetny, York na nim to ta czarna kuleczka tak :lol: :lol: super zestawienie :loveu: BTW witamy :lol: Tak dokładnie, to ta kuleczka. Żyją już bardzo zgodnie, duży uważa żeby nie zdeptać małego i pozwala mu gryżć się w nos, szarpać za ogon i sierść na łapach.:lol: Quote
magulek Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Również chciałbym się przedstawić jestem Magda i mam siedmiomiesięcznego yorka który wabi sie Laris. W najbliższym czasie wkleje kilka jego fotek :) Pozdrawiam wszystkich yorkofiołów. Quote
Alex_i_Suzi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 magulek [SIZE=2]Witaj na forum :) Koniecznie wklej zdjecia. Pozdrawiam Karolina ! Quote
Magda Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Kolejna magda:lol: Witamy Ciebie i oczywiscie czekamy na fotki twojego pieska.;) Quote
Magdac06 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Witam wszystkich.Od 4 dni jestem szczęśliwą właścicielką malutkiego yoreczka. Piesek ma 8 tygodni i jest cudowny.Ponad to chciałam podziękować za udzielenie mi odpowiedzi na problem związany z uszkami. Pozdrowienia dla wszystkich - Magda z Warszawy Quote
Figusia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Witaj Magdo. Jak nazywa się Twój piesek? Quote
Alex_i_Suzi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Magdac06 napisał(a):Witam wszystkich.Od 4 dni jestem szczęśliwą właścicielką malutkiego yoreczka. Piesek ma 8 tygodni i jest cudowny.Ponad to chciałam podziękować za udzielenie mi odpowiedzi na problem związany z uszkami. Pozdrowienia dla wszystkich - Magda z Warszawy Witaj na forum. Moze wstawisz jakies zdjecie maluszka :lol: Quote
moniakmc Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Czekamy na zdjęcia z niecierpliwością. :multi: Quote
an40 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Od ponad dwóch lat jestem szczęśliwą właścicielką yorka i od tego czasu bardzo często zaglądam na to forum. Wreszcie zdecydowałam się na jawne i pełne uczestniczenie w życiu Yorkofiołow. Teraz trochę o nas. Jesteśmy z Warszawy, mieszkamy na Mokotowie. Moje „szczęście” ma na imię Brytanik i pochodzi z hodowli Bakarat. Był wystawiany jako szczeniak (jeszcze przez hodowcę) i zajął I miejsce. Niestety a może „stety” nie zamierzam go wystawiać. Jest kochanym, pełnym życia łobuzem. Bardzo się cieszę, że wreszcie będę z Wami. Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Witamy Cię an40 i Twojego Brytanka również :multi: Oczywiście czekamy na foteczki :multi::multi: Quote
Alex_i_Suzi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Rowniez serdecznie witam cie na forum :) I czekam na fotki :lol: Quote
melinda:-) Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ja juz was dłogo sledze na dogomani,przegladam sie i ucze sie od Was duzo waznych rzeczy o yorkach...ja sama mam dwa yoreczki i jestem z tego bardzo szczesliwa....mieszkam w Poznaniu wraz z mioim chłopakiem gdzie obydwoje studiujemy... moje dwa skarbki to melinda i yogus przesliczne małe psiaki ktore potrafia dac w kość ale i tak bardzo mocno je kocham.... pozdrawia wszystkich bardzo mocno;) Quote
Alex_i_Suzi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 melinda:-) napisał(a):ja juz was dłogo sledze na dogomani,przegladam sie i ucze sie od Was duzo waznych rzeczy o yorkach...ja sama mam dwa yoreczki i jestem z tego bardzo szczesliwa....mieszkam w Poznaniu wraz z mioim chłopakiem gdzie obydwoje studiujemy... moje dwa skarbki to melinda i yogus przesliczne małe psiaki ktore potrafia dac w kość ale i tak bardzo mocno je kocham.... pozdrawia wszystkich bardzo mocno;) Ja rowniez z moim chlopakiem studiuje w Poznaniu i tez mamy dwa Yorki :lol: Quote
cocozgdyni Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 ja jednak polecam szkolenike.cos wiem na ten temat Quote
Magda Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Witam nowych forumowiczow!!:multi::multi: Z niecierpliwoscia czekam na zdjecia waszych psiakow, oraz wasze;) Quote
julita104 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 cocozgdyni napisał(a):ja jednak polecam szkolenike.cos wiem na ten temat ? :roll: hmmmm :roll: Quote
Recommended Posts