Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylwcia napisał(a):
Witaj AlKil. Cieszymy się, że tu zajrzałaś i że się tutaj Tobie spodobało.

Pokaż zdjątka swoich pociech

To nie jest takie proste, oczywiście dla mnie. Dziasiaj spędziłam godzinę przy kompie zmniejszając to widoczne zdjęcie. Przeczytałam wątki o wstawianiu zdjęć i na razie trochę mnie to przeraża. Ale postaram się.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AlKil napisał(a):
To nie jest takie proste, oczywiście dla mnie. Dziasiaj spędziłam godzinę przy kompie zmniejszając to widoczne zdjęcie. Przeczytałam wątki o wstawianiu zdjęć i na razie trochę mnie to przeraża. Ale postaram się.

Spokojnie, jak cos to ci pomozemy!! W koncu od tego jestesmy;)

Wow:crazyeye:
York i nowofunland, ale sie dobraly......:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']avatarek świetny, York na nim to ta czarna kuleczka tak :lol: :lol:

super zestawienie :loveu:

BTW witamy :lol:
Tak dokładnie, to ta kuleczka. Żyją już bardzo zgodnie, duży uważa żeby nie zdeptać małego i pozwala mu gryżć się w nos, szarpać za ogon i sierść na łapach.:lol:

Posted

Również chciałbym się przedstawić jestem Magda i mam siedmiomiesięcznego yorka który wabi sie Laris. W najbliższym czasie wkleje kilka jego fotek :) Pozdrawiam wszystkich yorkofiołów.

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich.Od 4 dni jestem szczęśliwą właścicielką malutkiego yoreczka. Piesek ma 8 tygodni i jest cudowny.Ponad to chciałam podziękować za udzielenie mi odpowiedzi na problem związany z uszkami.

Pozdrowienia dla wszystkich - Magda z Warszawy

Posted

Magdac06 napisał(a):
Witam wszystkich.Od 4 dni jestem szczęśliwą właścicielką malutkiego yoreczka. Piesek ma 8 tygodni i jest cudowny.Ponad to chciałam podziękować za udzielenie mi odpowiedzi na problem związany z uszkami.

Pozdrowienia dla wszystkich - Magda z Warszawy
Witaj na forum.
Moze wstawisz jakies zdjecie maluszka :lol:

Posted

Od ponad dwóch lat jestem szczęśliwą właścicielką yorka i od tego czasu bardzo często zaglądam na to forum. Wreszcie zdecydowałam się na jawne i pełne uczestniczenie w życiu Yorkofiołow. Teraz trochę o nas. Jesteśmy z Warszawy, mieszkamy na Mokotowie. Moje „szczęście” ma na imię Brytanik i pochodzi z hodowli Bakarat. Był wystawiany jako szczeniak (jeszcze przez hodowcę) i zajął I miejsce. Niestety a może „stety” nie zamierzam go wystawiać. Jest kochanym, pełnym życia łobuzem.

Bardzo się cieszę, że wreszcie będę z Wami.

Posted

ja juz was dłogo sledze na dogomani,przegladam sie i ucze sie od Was duzo waznych rzeczy o yorkach...ja sama mam dwa yoreczki i jestem z tego bardzo szczesliwa....mieszkam w Poznaniu wraz z mioim chłopakiem gdzie obydwoje studiujemy...
moje dwa skarbki to melinda i yogus przesliczne małe psiaki ktore potrafia dac w kość ale i tak bardzo mocno je kocham....
pozdrawia wszystkich bardzo mocno;)

Posted

melinda:-) napisał(a):
ja juz was dłogo sledze na dogomani,przegladam sie i ucze sie od Was duzo waznych rzeczy o yorkach...ja sama mam dwa yoreczki i jestem z tego bardzo szczesliwa....mieszkam w Poznaniu wraz z mioim chłopakiem gdzie obydwoje studiujemy...
moje dwa skarbki to melinda i yogus przesliczne małe psiaki ktore potrafia dac w kość ale i tak bardzo mocno je kocham....
pozdrawia wszystkich bardzo mocno;)

Ja rowniez z moim chlopakiem studiuje w Poznaniu i tez mamy dwa Yorki :lol: