Moniś Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 My również przyłączamy się do szczerych i gorących powitań nowych Yorkofiołów :lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 fragile [SIZE=2]Witam cie serdecznie na dogomani :) i nie perzejmuj sie., bo na pewno twoj piesek nie jestes tu jedyny bez rodowodu. Wszystkie Yorkusie sa kochane :fadein: i te z i te bez. Najwazniejsze jest, zebys to ty byla zadowolona. Quote
Beata-Daisy Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ja tez mam suczke bez rodowodu Daisulke i uczestnicze na forum od 1,5 roku nikt w tym okresie nie zrobił mi żadnego wywodu ,a z tym kundlem bym polemizowała.witamy nowego forumowicza;) Quote
Figusia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 fragile napisał(a):Witam wszystkich ! MAm na imie Agnieszka, pisze z Wrocławia.Od 2 tygodni jestem posiadaczka suczki(teraz ma 9 tygodni)- wabi sie ROXI.Sunia jest córka ulubienicy mojej tesciowej- Soni(to imie psa, nie tesciowej:).Po przeczytaniu kilku watkow dopadły mnie watpliwosci, czy mam prawo akurat tu sie wpisywac, poniewaz Roxi nie ma , o zgrozo, rodowodu, zatem jest ..kundlem.Dobrze zrozumialam?:) Uznalam jednak, ze przystapie do Waszego grona, tak czy siak:).I bede Was zameczac pytaniami;) Witamy serdecznie kolejnego nie rodowodowego yorka jak Figusia:lol: Tym nam milej, ze są w bardzo podobnym wieku:lol: Quote
Sylwcia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Witajcie nowe yorkołiołki :-) Cieszę się, że rozrasta się cały czas nasza rodzinka :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Magda Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Witajcie w naszej rodzince!! My kochamy wszystkie yorkusie:loveu: Quote
fragile Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Dziekuje serdecznie za mile przywitanie , pozdrawiam! Quote
Magda Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 fragile napisał(a):Dziekuje serdecznie za mile przywitanie , pozdrawiam! Wklajaj szybciutko zdjecia swojej pociechy!!:multi: Quote
JPo Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Hejka wszystkim Właśnie stałam się dumną posiadaczką ślicznej małej yorkusi. Zuzia ma 7 tygodni i jest przecudna pomimo braku rodowodu. Pozdrowionka dla wszystkich yorkasów i ich właścicieli Quote
Alex_i_Suzi Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 JPo [SIZE=2]Witaj na forum. Moze wstawisz jakies zdjecie swojego pieska? Pozdrawiamy Karolina, Alex i Suzi :) Quote
maxi3 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Witam Milutko Po w naszym gronie Yorkomaniakow Maxi i 7 tygodniowa malinka i Monalisa Quote
Figusia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 JPo napisał(a):Hejka wszystkim Właśnie stałam się dumną posiadaczką ślicznej małej yorkusi. Zuzia ma 7 tygodni i jest przecudna pomimo braku rodowodu. Pozdrowionka dla wszystkich yorkasów i ich właścicieli Witajcie serdecznie:lol: Quote
Orange Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Może nie jestem nowa, ale większość czasu siedziałam na BF :lol: No ale chciałabym przedstawić mojego yorczka. Ma na imie Chester i ma 5 lat. Niedługo zrobie mu akutalne zdjęcie i wkleje. Chesterek jest bardziej psem mojej mamy. Zawsze za nią chodzi i wskakuje na kolana jak siada :p Dlatego więcej byłam na forum BF bo buldożek jest mój :eviltong: :eviltong: Quote
fragile Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Orange napisał(a)::p Dlatego więcej byłam na forum BF bo buldożek jest mój :eviltong: :eviltong: Witaj! Tego buldozka to troche Ci zazdroszcze, bo mnie sie one straasznie podobaja, przeurocze sa.:multi: Quote
Orange Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 W galeri zamieściłam zdjęcia :eviltong: Możesz zobaczyć Quote
Daga_i_Oskar Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Witam wszystkich nowych Yorkofiolów ;) Quote
Alex_i_Suzi Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Rowniez przylaczam sie do powitan :) Quote
Grubcia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 ja również, choć też jestem tu dość nowa:lol: i już po przejściach :cool1: Quote
fragile Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Orange napisał(a):W galeri zamieściłam zdjęcia :eviltong: Możesz zobaczyć Orange- zajrzalam - tak jak myslalam, słodki :) Quote
Sylwcia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Pozdrawiamy serdecznie nowych yorkofiołów :lol: :lol: :lol: Quote
Marca_Besi Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Również serdecznie witam wszystkich nowych Dogomaniaków! Quote
AlKil Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Witam serdecznie. Od grudnia przeglądam to forum i postanowiłam się w końcu zalogować. Mam 3 letniego nowofunlanda Alberta i 9 tygodniowego yorka Killera. Znalazłam tu dużo ciekawych wiadomości i na pewno działa ono prężniej niż forum o niufach. Pozdrawiam Quote
Sylwcia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Witaj AlKil. Cieszymy się, że tu zajrzałaś i że się tutaj Tobie spodobało. Pokaż zdjątka swoich pociech Quote
Recommended Posts