Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fragile
[SIZE=2]Witam cie serdecznie na dogomani :) i nie perzejmuj sie., bo na pewno twoj piesek nie jestes tu jedyny bez rodowodu. Wszystkie Yorkusie sa kochane :fadein: i te z i te bez. Najwazniejsze jest, zebys to ty byla zadowolona.

Posted

fragile napisał(a):
Witam wszystkich !
MAm na imie Agnieszka, pisze z Wrocławia.Od 2 tygodni jestem posiadaczka suczki(teraz ma 9 tygodni)- wabi sie ROXI.Sunia jest córka ulubienicy mojej tesciowej- Soni(to imie psa, nie tesciowej:).Po przeczytaniu kilku watkow dopadły mnie watpliwosci, czy mam prawo akurat tu sie wpisywac, poniewaz Roxi nie ma , o zgrozo, rodowodu, zatem jest ..kundlem.Dobrze zrozumialam?:)
Uznalam jednak, ze przystapie do Waszego grona, tak czy siak:).I bede Was zameczac pytaniami;)

Witamy serdecznie kolejnego nie rodowodowego yorka jak Figusia:lol: Tym nam milej, ze są w bardzo podobnym wieku:lol:

Posted

Hejka wszystkim
Właśnie stałam się dumną posiadaczką ślicznej małej yorkusi. Zuzia ma 7 tygodni i jest przecudna pomimo braku rodowodu.
Pozdrowionka dla wszystkich yorkasów i ich właścicieli

Posted

JPo napisał(a):
Hejka wszystkim
Właśnie stałam się dumną posiadaczką ślicznej małej yorkusi. Zuzia ma 7 tygodni i jest przecudna pomimo braku rodowodu.
Pozdrowionka dla wszystkich yorkasów i ich właścicieli

Witajcie serdecznie:lol:

Posted

Może nie jestem nowa, ale większość czasu siedziałam na BF :lol: No ale chciałabym przedstawić mojego yorczka.
Ma na imie Chester i ma 5 lat. Niedługo zrobie mu akutalne zdjęcie i wkleje. Chesterek jest bardziej psem mojej mamy. Zawsze za nią chodzi i wskakuje na kolana jak siada :p Dlatego więcej byłam na forum BF bo buldożek jest mój :eviltong: :eviltong:

Posted

Orange napisał(a):
:p Dlatego więcej byłam na forum BF bo buldożek jest mój :eviltong: :eviltong:

Witaj!
Tego buldozka to troche Ci zazdroszcze, bo mnie sie one straasznie podobaja, przeurocze sa.:multi:

Posted

Witam serdecznie. Od grudnia przeglądam to forum i postanowiłam się w końcu zalogować. Mam 3 letniego nowofunlanda Alberta i 9 tygodniowego yorka Killera. Znalazłam tu dużo ciekawych wiadomości i na pewno działa ono prężniej niż forum o niufach. Pozdrawiam