Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 witaj olimpiau ciesze sie, ze i Ty dotarłas na forum i razem z nami bedziesz dzieliła się fotkami Twojego pupilka. Zyczymy samych milych spedzonych chwil na dogomanii :lol: Quote
KARINA121 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Witam i ja wszystkich Karina i Majlo-piesek z problem włosa.Mój piesek ma 3 latka jest zabawny i skacze tak wysoko jak sie tylko da jak tylko usłyszy że pora na dworek-to na prawde sliczny piesek, chodz od nie dawna jestem miłosniczką tej rasy -ale juz popadłam w yorkomanie-i nie omieszkam zamiescić zdjęć mojego "baranka"tak więc czuje ze częstym gościem będe tu:user: Quote
julita104 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Witamy! Prosimy o zdjecia i jak najczestsze pisanie o swoim piesku! Quote
Sylwcia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 My z Almą równiez witamy nowe yorkofiołki :-) Czujcie się jak u siebie w domku Quote
Magda Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Witamy!!! I czekamy na gorace foteczki:multi: Quote
maxi3 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Witam i ja. Monika MAXI 3 z Bytomia wraz z 2 Yorkami Jamniczką i reszta menażeri. Quote
Sylwcia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Witaj Monia. Opowiedz nam coś o swoich pociechach :-) Quote
nikusia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ja również witam, Moniko! Życzę miłej zabawy na forum! :) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='maxi3']Witam i ja. Monika MAXI 3 z Bytomia wraz z 2 Yorkami Jamniczką i reszta menażeri. Witaj Moniko, widzę że mieszkamy niedalego siebie :) Mieszkasz gdzies daleko od Tesco?? czy co teraz tazm jest :oops: Quote
Grubcia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Witam serdecznie!:lol: Jestem tu nowicjuszką. Mam 14 tygodniowego Yorka Tofika. Jest z nami od 9 tygodnia życia. Już jesteśmy po kwarantannie. Widzę, że imię Tofik jest tu bardzo popularne. Piesiu jest bardzo energiczny, to istna torpeda. Uczymy się spacerować i siusiać na zewnątrz. Tofik jest dość charakterny. -tak jak napisałam Tofik ma 3 i pół miesiąca i waży ok 850 gram...zastanawiam się czy to nie za mało i co z niego wyrośnie. Nie kupowałam go od hodowcy. Ma być miniaturką... -od kiedy można chodzić z pieskiem do szkoły ;), żeby go trochę ułożyć? -nagle przestał jeść Royala suchy pokarm i rząda innego jedzenia...? pozdrawiam xxx:loveu: Quote
edi,feti,gusia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 My równiez witamy serdecznie! Grubcia,Twój Tofik to rzezcywiscie bedzie chyba strasznie malutki ;-) W Warszawie mozna zacząc chodzic z pieskiem do szkoły od 5 miesiąca,czasami nawet wczesniej. Quote
Beata-Daisy Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Dawno mnie nie było a tu tylu nowych, witamy serdecznie wszystkich nowo przybyłych . Quote
Grubcia Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 hejka:lol: wpadłam dzis na genialny pomysł i upchnęłam Tofika w pojemniczku wagi kuchennej-waży jednak 1kg, ale to tez chyba dośc mało jak na 3,5 mies piesia? może ktos pamieta wagę swego pieska w podobnym wieku? a moze jest forum o tym, tylko nie moge takowego znalesc :( Quote
CarmenCortes Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Cześć wszystkim! Narazie jestem tu zielona , ale mam nadzieję , ze szybko załapie rytm . Podoba mi się bardzo to forum . Jest duze i ciekawe . Można się na nim wiele dowiedzieć . Serwis też jest OK . Pozdrawiam ;) Quote
Wind Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='CarmenCortes']Cześć wszystkim! Narazie jestem tu zielona , ale mam nadzieję , ze szybko załapie rytm . Podoba mi się bardzo to forum . Jest duze i ciekawe . Można się na nim wiele dowiedzieć . Serwis też jest OK . Pozdrawiam ;) Witam, Bardzo prosze abys zapoznala sie z Forum Dogomanii! W szczegolnosci w zakresie wielkosci zdjec, oraz ... hmmm sesnownosci tresci postow. Zupelnie nie wiem co mial na celu Twoj post dodany do Linkowni o tresci "zakup psa z hodowli xxx sie oplaca" :shake: Mod Quote
Alex_i_Suzi Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 My rowniez witamy wszystkich nowych forumowiczow :smile: Quote
Sylwcia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Witamy wszytskich nowych forumowiczów. Grubcia na Twoją prośbę wygrzebałam notatki, gdzie zaisywłam najważniejsze rzeczy dot. Almy. I widzę, że jak Alma miała 3,5 mies. ważyła 2kg. Pozdrawiam Quote
Alex_i_Suzi Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Sylwcia [SIZE=2]A ile wazy w tej chwili??? Quote
edi,feti,gusia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Moja Miamka w wieku 3,5 miesiąca wazyła 1,25kg i jest mała,drobną suczka Quote
Sylwcia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Alex i Suzi moja łobuziara dawno nie była ważona ale teraz przypuszczam, że ma ok. 3,6 kg :oops: :oops: :oops: zepsuła nam się waga i stąd te braki. Alma jest dość dużą dziewczynką i ma wysokie łapcie. W porównaniu z rówieśnikami to wygląda tak jakby im matkowała hehehehe Quote
fragile Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Witam wszystkich ! MAm na imie Agnieszka, pisze z Wrocławia.Od 2 tygodni jestem posiadaczka suczki(teraz ma 9 tygodni)- wabi sie ROXI.Sunia jest córka ulubienicy mojej tesciowej- Soni(to imie psa, nie tesciowej:).Po przeczytaniu kilku watkow dopadły mnie watpliwosci, czy mam prawo akurat tu sie wpisywac, poniewaz Roxi nie ma , o zgrozo, rodowodu, zatem jest ..kundlem.Dobrze zrozumialam?:) Uznalam jednak, ze przystapie do Waszego grona, tak czy siak:).I bede Was zameczac pytaniami;) Quote
maxi3 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 witaj Fragile milo cie poznac i zapraszamy do nas Yorkomaniakow.Dlaczego myslisze ze niemozesz tutaj byc? nawet tak niemysl< my kochamy wszystkie Yorkusie i te z rodowodami i te bez. calusy dla malutkiej Roxi:loveu: Pozdrawiam maxi3 z Monalisa i jej coreczka Malinka 7 tygodni;) Quote
Recommended Posts