wiczkaa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pisałam juz na tym forum, bo miałam pytania, ale jeszcze się nie przywitałam:) Od ponad tygodnia mam w domku sunie Yoreczka, ma na imię Lola- ma 16 miesięcy (kupiłam dorosłą Sunie).Pozdrawiam Quote
dysia-u Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Witamy LOLE i chcemy ją zobaczyć :loveu: Quote
Orchidea Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 witam wszystkich oto mój 10 tygodniowy amorek Quote
***Paulina*** Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Śliczny jest.:loveu::loveu::loveu: Planujesz założyć mu galerię??? Quote
Orchidea Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 tak planuje założyć mu galerie muszę tylko fotki pozbierać ;) Quote
Aga-Sisi:) Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Cześć dostałam niedawno yorka i wabi się Sisi... Postanowiłam zapisać sie do tego grona :) Jestem zachwycona moja sunią jest jeszcze malutka ma 8 tygodni i narazie nie wychodzimy na dwór bo jest zimno. I mam odrazu pytanie. Po jakim czasie moge wyjść z Sisi na dwur? Quote
dysia-u Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witamy Sisi Macie więc dużo czasu na robienie fotek i wklejanie na tym forum. Potem zaczniecie spacerować to będziemy ciekawi na spacerowe fotki :crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Teraz jest na kwarantannie. Wyjść możesz dopiero po 2 tygodniach od ostatniego szczepienia;) Quote
Aga-Sisi:) Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Bede robiła zdjecia od maleńkiej do już dorosłej i napewno dodam zdjęcia :) Pozdrawiam ;) Quote
Aga-Sisi:) Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 No i niestety troche nas oszukali moja sunia ma 6 tygodni i 4 dni.. I teraz sie martwie bo tam przeczytałam na forum ze bardzo zle jest zabierac szczeniaka jak ma 6 tygodni. Dostał ktoś Yorka w 6 tygodniach? Quote
dysia-u Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ja :eviltong: i już 2,5 roku jesteśmy nierozłączni :loveu: Quote
Gosia2406 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aga-Sisi:) napisał(a):No i niestety troche nas oszukali moja sunia ma 6 tygodni i 4 dni.. I teraz sie martwie bo tam przeczytałam na forum ze bardzo zle jest zabierac szczeniaka jak ma 6 tygodni. Dostał ktoś Yorka w 6 tygodniach? Ja dostałam,i miałam straszne problemy z tego powodu-umierał.Mam nadzieje że z twoim jest wszystko ok.Moja Neli ważyła 400g,a twój psiak ile ważył jak go odbierałaś?Mojej Neli napisali że ma 8tyg w książeczce-kłamali bo się chcieli pozbyć:mad: Quote
Aga-Sisi:) Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 No narzie nie jest zle mam ja juz 4 dni. Śpi ze mna w łóżeczku i mam skrawek szmatki na której spała z mama... Budze sie pare razy w nocy i patrze czy z nia wszystko wpożądku. poszłam do innego weterynarza i powiedział ze ona napewno niema 8 tygodni, i zebym bardzo na nia uważała. Aby skączyła 7 tydzien to juz bede troche spokojniejsza. Quote
dysia-u Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Będzie ok , zobaczysz. :loveu: Ja też zaglądałam do niej w nocy bo sprawzałam czy oddycha:evil_lol: Quote
dawina Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Witam wszystkich serdecznie ,przeglądam to forum już jakiś czas zakochałam się w yoreczkach a najbardziej w naszej Iguni Quote
meja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 My też się chcemy przywitać. Ja już jestem od jakiegoś czasu ale teraz już wreszcie nie sama:loveu: Elmiś (Don Elmo Truskaweczka) jest ze mną od 20 marca, kiedy go odbieraliśmy miał 10 tygodni i muszę powiedzieć, że to najlepszy okres, piesek jest dostatecznie zsocjalizowany. W dniu kiedy go odbierałam miał już stojące uszka, pięknie wystrzyżone, tak samo inne częsci ciała:cool3: Szybko się zadomowił, uczy się w zaskakującym tempie, nie tylko załatwiania, zna już komendę "siad", uczymy się następnych. Obawiałam się troszkę pierwszej nocy, ale niepotrzebnie. Jest niesamowicie samodzielnym pieskiem, śpi sobie gdzie chce, często po prostu na środku pokoju:razz: w nocy, ja się kładę pierwsza spać, Elmo jeszcze trochę poszaleje i kładzie się w moich nogach, nawet nie wiem kiedy (śpię nisko na samym materacu, więc bez problemu wskakuje). Sam chodzi spać, kiedy mu się chce. W ogóle nie tęskni za mamą, chyba od razu zapomniał. Kiedy ja się budzę, to on już się słodko bawi. Czasem tylko przychodzi mnie wycałować:eviltong: Wychodzę czasem specjalnie na chwilkę, wtedy on idzie spać albo się bawi, a jak przychodzę siada i czeka co będziemy robić, jest taki samodzielny i odważny, a przy tym grzeczny i posłuszny. No ideał po prostu;) Wprowadził do naszego domu tak wiele radości, bardzo go wszyscy kochamy. Wywrócił nasze życie do góry nogami, za co jestesmy mu wdzięczni:loveu: BTW wybór hodowli jest naprawdę bardzo ważny, hodowca to nie tylko "sprzedający" nam psiaka, to przede wszystkim POMOCNIK i DORADCA. Dla mnie to bardzo istotna pomoc. A to mały Elmiś: Quote
madziunia1706 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Witam serdecznie wszystkich użytkowników.Mam na imię Magda,jestem z Opola.Za kilka dni bedę świeżo upieczoną włascicielką małego yorczka:multi:pozdrawiam wszystkich;) Quote
*kleo* Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Witam :) postanowiłam dołączyć do grona razem z moją sunią - GRACJĄ Hel - Dar. Quote
Truska34 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Witamy! Mam na imię Edyta, a mój piesek wabi się IVO. Jest z nami od dwóch miesięcy. Na zdjęciu ma ok. 3 m-ce. Kupiliśmy go w tzw. "domowej hodowli" z naciskiem na tzw. Na forum dogomanii zaczęłam zaglądać dość późno, bo dopiero po zakupie pieska i po kilku uwagach "znawców", że to chyba nie york... Przyznam szczerze, że zawitałam tutaj, żeby poznać Wasze opinie i ...może troszkę się uspokoić. Czekam na Wasze fachowe oceny. Pozdrawiam wszystkich! Quote
Truska34 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 I jeszcze jedna fotka IVO. Przepraszam, ale nie udało mi się na raz załadować obu fotek. Quote
dysia-u Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ooo witamy nową dogomaniaczke. :loveu:Powiem ci szczerze że jak ja poznałam ludzi z tego forum :crazyeye: zdałam sobie sparawe że żałuje że tak póżno. Moja sunia też jest"w typie" ale na szczęście jest cudowna. Quote
Madzinka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Witam serdecznie :multi:.Madzia jestem,moje slonce to Maxio,3.5 kg yorkus.Nie sugerujcie sie fotka dogusia obok nicka.To nasz nowy nabytek :multi:.U nas w domu zawsze krolowaly psy,prawie zawsze jakies rasowe;).I tak mi to do dzis zostalo. Moj yorkus Maxio ma teraz 1,5 roczku i powiem szczerze,ze za nic bym go nie zamienila na innego.Nie jest "klapliwy",lubi sie pieszczochac i w ogole pozamna swiata nie widzi.:loveu:. Zawsze chcialam miec yorka albo doga niemieckiego.Albo tak male jak sie da,albo tak duze jak sie da :cool3: Teraz po przeprowadzce namowilam meza na drugiego psa (doga ma sie rozumiec).I tak jestem ogormnie szczesliwa posiadaczka yorka ,doga i 3 tchorzofretek. Na forum trafilam przez przypadek.I musze jeszcze troche pogmerac,bo mam problem.:angryy:.Mianowicie Maxio leje:mad:. Wychodze z nim regularnie,ma do dyspozycji ogromny taras....a cholernik sika w domu.I nie,zeby pod nasza nieobecnosc!!!!!On sika nawet przy nas,ale tak ukradkiem:angryy:.Czytalam,ze yorki,a w szczegolnosci psy maja to do siebie,ze znacza teren.Ja pomimo jego rozmiarow niedlugo sie chyba utopie....Macie moze na to rade????? Aj,sie rozgadalam.Swietnie wiedziec,ze mozna uderzyc po porade albo poplotkowac z yorkomaniakami....Buziole i ucalujcie te wasze slodkie yorcze mordziuchy:loveu: Quote
dysia-u Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 hi hi witaj w klubie :lol: Moja wybiega sie po ogrodzie i wpadnie do domu załatwi co trzeba i biegnie spowrotem :shake: Ale robi to zawsze na podkład i w wieku 2 lat juz jej pewnie nie zmienie - zmieniam tylko podkłady:lol: Quote
Recommended Posts